Sør-Afrika

Firmatur til Sør-Afrika! Opplev safari!

Er du klar for å besøk Sør-Afrika? Her finner du blendende vakkert landskap, spennende plante- og dyreliv og frodige vinland. Klimaet er behagelig året rundt, og innbydende strender finnes langs hele øst-kysten. Landet er omkranset av Atlanterhavet i vest og Det Indiske Hav i øst.

Ta kontakt

Sør-Afrika er et land fylt av kontraster og med en rik historie.

Landet har utviklet seg mye siden Apartheid ble opphevet i 1994. Det er fremdeles stor fattigdom og arbeidsløshet, men livsgleden og latteren er likevel aldri langt unna. Nelson Mandela er en helt og et frihetssymbol for landets befolkningen. Fangeøya Robben Island, der Nelson Mandela satt fanget i 18 år av sitt 28 år lange fangenskap, kan besøkes ved å ta båt til øya fra Waterfront i Cape Town – et minne for livet.

Cape Town

I området rundt Cape Town kan vi arrangere en firmatur der vi kan legge opp til spennende aktiviteter som hvalsafari, sykling, dykking, dra på rafting, fjellturer og spille golf på fantastiske anlegg. Og for den som vil få med seg store områder på kort tid, kan en sightseeing med helikopter anbefales! Det finnes mange nasjonalparker, der Kruger er den mest kjente. Her kan du dra på safari og oppleve elefant, løve, bøffel, leopard, sjiraff, sebra, neshorn og andre eksotiske dyr på nært hold. Etter en spennende dag med safari og mange inntrykk, samles man rundt bålet på kvelden. Nattehimmelen er svart og full av stjerner, og kanskje kan du kan høre løvene brøle. Stemningen glemmer du aldri og du vil lengte tilbake.

Sør-Afrika er et spennende land også med tanke på mat og vin

Vi anbefaler et besøk til berømte vinområder som Stellenbosch og Franschhoek – her produseres viner i verdensklasse. Cape Town kan også by på restauranter av ypperste klasse. Prisnivået i Sør-Afrika er lavere enn her hjemme, så du kan unne deg det lille ekstra.

La oss i Signaturreise skreddersy en fantastisk tur med opplevelser som sent glemmes

Vi kjenner Sør-Afrika og har vært der mange ganger. Vi samarbeider med lokale partnere for å gi deg tett oppfølging under oppholdet. Det behagelige prisnivået for både mat og drikke er et pluss, og det aller beste er at det ikke er tidsforskjell mellom Norge og Sør-Afrika.

SAFARI

Er du klar for Safari og nye eventyr?

Når man først er i Sør-Afrika så er det en opplevelse komme tett på dyrene. Om man ønsker en videre utflukt til Kruger Nasjonalpark, ordner vi det. Men det finnes også safari parker nær Cape-Town

GODE OPPLEVELSER

Vi finner de hyggeligste plassene

I Sør-Afrika er man ute etter gode opplevelser. Det kan være alt ifra vinområdene, storbyen Cape Town eller på dyresafari. Spør oss og vi lager en topp opplevelse for din bedrift

MØT DYR PÅ NÆRT HOLD

Kule opplevelser!

Ønsker du å komme i nærkontakt med sjeldne dyr. Vi vet hvordan!

Den neste trygge firmatur lager vi for deg!

Stort eller lite, på hjemmebane eller i form av en reise, en dag eller flere dager, kort eller langt. En gruppetur i Norge gir deg og ansatte det påfyllet som trengs. Len deg godt tilbake og la profesjonelle sette sammen aktiviteter som passer for dere.

Inspirasjon + + Ta kontakt