BESTE TID Å REISE

Mars-Mai, Juni-August

BESTE TID Å REISE

Gå til klimakart

TIDSSONE

Ingen forskjell fra Norge

FLYREISE

Trondheim(TRD), ASDF(ASD)


Valencia – byen å «rømme til»

Send Forespørsel

Valencia byen med gylne soloppganger, magiske netter, fabelaktig lokalmat, søte og saftige appelsiner og tradisjonell spansk paella.

Valencia er en eksplosjon av farger, smak og kultur, men også en fredelig oase. Byen sies å ha noen av de vakreste arkitekturene i Europa, fra det historiske til avant-garde. ‘The City of Arts and Science’ er stedet å gå for å absorbere Valencia-regionen visjon av fremtiden.

«Turia Hagene» er en 10 kilometer lang, grønn oase i byen, med en allé av trær, plener, gangstier og fontener som strekker seg over hele byen – en perfekt mulighet til å slappe av.

Central Market (Mercado Central) er en herlig luftig struktur av buet glass og støpejern som ble bygget i 1920 ved ett av de eldste matmarkedene i Europa og er et populært sted blant lokalbefolkningen, som kommer hit hver dag for å handle ferske råvarer. Søndager nytes best i nasjonalparken La Albufeira kun 15 min fra byens sentrum. Familier og venner koser seg her rundt sine yndlings riser eller Paella`s (som opprinnelig stammer fra denne regionen) En annen fin opplevelse i parken er, å låne en lite båt og cruise langs ris plantasjene og se på de rike fugl reservatene i området.

Denne unge og pulserende byen kan by på et unikt natteliv, som tilbyr en dynamisk miks av kafeer, gourmetrestauranter og duvende klubber fullpakket med lokalbefolkningen samt andre reisende. En stor samling av gourmet opplevelse finner du ved den fabelaktige Mercado de Colon, her har både bygningene og gourmet opplevelsene som tilbys, sin egen wow faktor. Dette markedet er absolutt på «må oppleves» listene fra foodies verden rundt. Bystranden, Flyplassen og Sentrum er kun 15min unna hverandre og gjør derfor denne byen til et perfekt sted å «rømme til» for en langhelg i Spania. Våre turer til Valencia tilbyr alt dette og mer. Så hvorfor ikke legge din firmatur til Valencia?

Fakta

Valuta: Euro
Språk: Spansk
Styresett: Monarki
Antall innbyggere: 1,5 millioner
Tidsforskjell: Ingen
Tips: Service er som oftest inkludert
Elektrisitet: 230 Volt
Visum: Ikke påkrevd for norske statsborgere
Sikkerhet: Som i storbyer flest
Infoskriv fra regjeringen.no

Tips

Historiske avant-garde
Mercado Central
La Albufeira
Mercado de Colon