Trondheim

Firmatur til Trondheim!

La oss ta deg med på en historisk reise i Norges teknologi hovedstad som oser av sjarm, trivelige folk og fantastisk mat!

Hvis du ikke kjenner Trondheim, så la oss gi deg et lite innblikk i denne sjarmerende byen der Nidelven snor seg rundt sentrum som en pulserende åre.

Ta kontakt

For det er akkurat pulserende Trondheim har blitt de seneste årene. Hver sensommer kommer tusenvis av nye vitebegjærlige og spente studenter som fyller både lesesaler og gater med liv.

Her finner de seg fort til rette på sjarmerende Bakklandet, der små hippe kafeer og second hand butikker ligger side om side. Vil du myldre med enda flere mennesker, ligger Solsiden like ved med alle sine restauranter, vinbarer og butikker.

Er du mer interessert i historie? da kan du starte i midt- byen med Nidarosdomen. Den troner majestetisk og er den best bevarte nasjonal helligdommen som finnes i Trondheim.

Profesjonelle guider forteller med innlevelse og lidenskap om vikinge historien og kirken som ble bygget over graven til Olav Den Hellige.

Pilgrimer har valfartet til Trondheim i alle tider, og fremdeles besøker tusenvis denne vakre katedralen som trønderne er så stolte av.

Tips til overnatting i Trondheim

Hvor skal dere bo i Trondheim? Vi er ikke i tvil hvor vi ønsker å gi vår absolutte anbefaling; nyrenoverte Britannia hotel!

Hotellet ligger i hjertet av byen, og det har blitt så fint at du har ikke lyst å gå ut igjen når du først har sjekket inn. Her finner du elegante lobbyer, en engelsk bar som oser av eleganse, flere restauranter, og selvfølgelig den sagnomsuste Palmehaven.

Skulle du unne deg spa, bading og trening finnes dette også i hotellet.

Om du av ulike grunner ikke skal bo på det beste hotellet i byen, så finnes det mange fine og sentrumsnære alternativer.

Spør oss, vi kjenner byen og gleder oss til å lage din neste firmatur til Trondheim.

Topp restaurant nivå

Mat- dette er et eget kapittel i Trondheim. Byen som innehar hele 3 Michelin stjerner. Både Britannia, Credo og Fagn har fått en stjerne, så er du ute i god tid kan vi få booket en kveld med mat opplevelser du sent vil glemme.

I denne landsdelen er det tilgang til både fisk, sjømat, kjøtt og grønnsaker som er dagsferske, og mange restauranter rekrutterer de ivrigste og mest engasjerte kokkene.

Resultatet blir utrolig bra, og mange restauranter holder et høyt nivå. Vi er lokal kjent, og guider deg i riktig retning.

Solsiden

Solsiden bugner av restauranter, utesteder og shoppingmuligheter. På finværsdager er stedet et naturlig samlingspunkt for både turister og lokalbefolkningen.

Aktiviteter på firmatur til Trondheim:

For å få en oversikt over byen, kan vi anbefale en guidet sykkeltur. Bynære og historiske Lade, er også et koselig mål, der dere kan nyte en lunch på Ladekaia med en kald drikke.

For de som ønsker å gå, er det kort vei til Ladestien, eller i motsatt retning: Bymarka. Uansett hvor du er i Trondheim, så er det mange grønne lunger og friområder i umiddelbar nærhet.

Nærhet til sjøen, gjør at vi kan arrangere båt tur med for eksempel stopp på Tautra. Der kan dere nyte en en god lunch med drikke.

Eller om gruppen ønsker å være i byen, kan vi leie guider for en kajakk tur på elven. På en godværs dag med gode temperaturer er det mange fine badeviker, så her kan de tøffeste ta seg en dukkert før lunch.

Golfbaner finnes på Sommersetra, en kort tur fra sentrum, og på vinters tid er det fine preparerte ski løyper i samme området.

Bakklandet

Bakklandet er muligens det mest sjarmerende området i Trondheim. Her nyter de lokale ofte finværs dagene utendørs med noe kaldt i glasset. La oss guide deg i historiske omgivelser på neste firmatur til Trondheim

Bryggerekkene

Bryggerekken i Trondheim stammer helt tilbake til 1700-tallet. I dag finner man alt fra restauranter til utendørs bruktmarked langs promenaden.

God mat i Trondheim

Med dyktige kokker har du muligheten til å få en god mat-opplevelse i Trondheim

Kulturarena

Britannia har sin egen konsert arrangør Dora3. Konserter arrangeres i Speilsalen med kjente artister fra inn og utland.

Ta kontakt med Guro for en hyggelig prat om denne reisen.

Den neste trygge firmatur lager vi for deg!

Stort eller lite, på hjemmebane eller i form av en reise, en dag eller flere dager, kort eller langt. En gruppetur i Norge gir deg og ansatte det påfyllet som trengs. Len deg godt tilbake og la profesjonelle sette sammen aktiviteter som passer for dere.

Inspirasjon + + Ta kontakt