Formålet for arrangementet og menneskene som deltar er ofte ulike. Signaturreise har gjennom årene arbeidet med bedrifter på tvers av bransjer. Vår kunnskap viser at hver reise og arrangement er forskjellig.

Hvilken bransje tilhører dere?

Bransjer med yrker som systemutviklere og elektrikere har en overvekt av menn. Sykepleiere (og spesialsykepleiere) og sosionomer har en overvekt av kvinner.
Et styre i finansbransjen består ofte av mennesker litt opp i årene sammenlignet med for eksempel de som arbeider som personlig trener (PT) på et treningssenter.

HVORFOR BØR VI VITE DETTE?

Disse gruppene vil ofte ha et forskjellig behov selv om alle skal ha samme type tur. Som for eksempel en jubileumstur eller en faglig utflukt.

Hvordan type reise eller arrangement ønsker dere?

Det finnes mange ulike turer og arrangement. En bedrift reiser kanskje hvert 10 år og har dette året et 30 års jubileum. Et arkitektkontor reiser kanskje utenlands hvert år for inspirasjon.
En bedrift som driver med fiskeoppdrett reiser ikke, men ønsker å premiere de ansatte hvert år med et godt gjennomført arrangement. Et styre i en eiendom bedrift har styremøtene på fjellet 4 ganger i året.

HVILKE LEVERANDØRER SKAL VI BRUKE?

Det at vi i tidlig fase får avdekket hvilke leverandører vi skal benytte gjør at vi raskere får til å lage en god opplevelse for dere som reiser. Noen vil ha fokus på et godt møterom med teknisk utstyr, mens andre har et behov for levende musikk og en scene. Kurs og konferanse for næringslivet er et eget fagfelt.

Hvem og hvor mange er det som skal delta?

En kjøpmann ønsker å reise lokalt med sine 30 ansatte. En forening på østlandet ønsker å invitere med sine 3000 medlemmer på en utenlandstur med ulike restauranter og aktiviteter

HVORDAN SKAL VI LEGGE OPP LOGISTIKKEN?

Logistikk er en stor del av vår arbeidshverdag. Hvilke flyruter er det kapasitet på, hvor mange rom har hotellet. Har den lokale buss sjåføren, med den nye konferansebussen ledig på de aktuelle datoene?
firmatur for bygg og anleggsbransjen

Velg den bransjen du hører hjemme hos og se våre forslag

Ønsker du å se hva vi kan gjøre for din bransje? Hvis dere ønsker at vi hjelper til med noe faglig tilrettelegging kan du følge linken under

Ta meg til bransjevenlgeren

Signaturreise samarbeider med ulike yrker på tvers av bransjer. Vi lager firmaturer, kurs og konferanse for næringslivet. Fra de små lokale til de store og kjente. Ta kontakt med oss for et uforpliktende tilbud

 

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud

besøk destinasjoner for firmatur til utlandet

Firmatur eller arrangement i utlandet

Trykk her for destinasjoner i utlandet

firmaturer i norge oversikt

Firmatur eller arrangement i Norge

Trykk her for destinasjoner i Norge

miljøfyrtårn signaturreise

Miljøfyrtårn

Signaturreise er i prosessen med Miljøfyrtårn sertifisering. Etter godkjenning vil dere kunne lese vår miljørapport.

Trykk her for Miljøfyrtårn

reisegarantifondet

Reisegarantifondet

Reisegarantifondet​ skal administrere ordningen med reisegaranti og føre kontroll med at næringsdrivende​ stiller tilstrekkelig garanti.

Trykk her for Reisegarantifondet

godkjent kurs i covid 19 signaturreise

Kurs i Covid-19

Alle ansatte i Signaturreise har bestått kurs i Covid-19 og smittevern i 2021. Dette gir oss den kunnskapen som er nødvendig i dagens situasjon og reiseliv

Trykk her for mer informasjon

skatt på firmatur

Skatt på firmatur

Vi har laget en veiledning for deg som skal på firmatur når det kommer til skattespørsmål. Her får du mest sannsynlig de svarene du leter etter.

Trykk her for skatt på firmatur