Vi jobber og dere tar æren


Stort eller lite, på hjemmebane eller i form av en reise, en dag eller flere dager, kort eller langt. Len deg godt tilbake og la profesjonelle pusle sammen aktiviteter som passer for dere. Vi tar på oss jobben ved å planlegge og gjennomføre alle typer firmaturer, jubileumsturer, ledersamlinger, studieturer og konferanser.

Klar for firmatur i vinter?

Da er det viktig med gode aktiviteter. Om dere skal innlands eller til Alpene så legger vi til rette for hyggelige opplevelser.

En firmatur handler om gode opplevelser.

Og om å bygge relasjoner gjennom en reise med god mat, drikke, opplevelser, kultur og aktiviteter!

guide på firmatur

Er du ute etter en innlandstur? Norge har svært mye å by på

Er ditt firma klar for å oppleve alt det spektakulære Norge har å by på? Vi tilrettelegger for spennende aktiviteter, gode måltider og fantastisk natur. Norge har mange skjulte perler som vi hjelper deg å finne.

guide på firmatur til utlandet signaturreise

Våre guider står klar til å ta imot dere på årets utenlandstur

For at dere skal senke skuldrene og nyte firmaturen, kan vi alltid sørge for at dere får oppfølging og guiding på reisemålet. Vi gjør alt enkelt for dere, og finner de beste flyavgangene, hotell, restauranter og aktiviteter. Gi oss et budsjett og vi lager et profesjonelt forslag for neste firmatur.

faglig innhold på firmatur

Fagtur? Vi løser det praktiske og bestiller alt dere trenger

Ofte skal en firmatur kombineres med både faglig og hyggelig sosialt innhold. Vi finner de rette elementene og sørger for riktig logistikk. Dette kan være alt fra møteromsfasiliteter til innpass i fabrikker, eller bestille guider med ekspertise på ulike fagfelt.