Hjem  /  Firmatur  /  Europa / Athen og Peloponnes

header athen
BESTE TID Å REISE

Fra april til november

REISETID

5t 55min

DIREKTEFLY

Oslo

Athen/Peloponnes

Send Forespørsel

Det ekte og vakre Hellas

Idylliske Hellas har flere perler å by sine besøkende, både til de som ønsker historiske utflukter og til de som ser etter en aktiv firmatur. Besøker dere halvøya Peloponnes er det ikke langt fra høye fjelltopper og nede til de hvite strendene.

Akropolishøyden med sin historie har satt Athen på UNESCO`s verdensarvliste

Dere kan ikke reise til Athen uten å få med seg et av verdens mest kjente monumenter og serverdigheter! På høyden over Athen ligger Akropolis, selve symbolet på gresk kultur. Borgen ligger i en høyde på 150 meter over havet som gjør det enkelt å se den fra store deler av byen. Akropolis ble en del av UNESCO`s verdensarvliste i 1987.

Athens Riviera ligger 15 kilometer sør for hovedstaden med mange strender, restauranter og hotell

Dersom dere ønsker noe annet enn storbyferie er mulighetene mange i Athen. Athens Riviera byr på vakre strender med sjarmerende strandrestauranter og hoteller for de som ønsker å bo langs kyststripen. Det er mange av strendene og buktene som har tildelt «blått-flagg»-miljøsertifikatet for marinaer og strender.

Olympiske leker ved stranda eller flåtebygging er morsomme aktiviteter til team-building i Athen!

Dere kan se og oppleve mye på en gruppereise til Hellas. Olympiske leker ved stranda er for de som er aktivitetssøkende og som ønsker å kombinere mosjon, moro og konkurranse! Gruppen deles opp i to lag hvor deltakerne valgfritt skal velge mellom blant annet volleyball, tautrekking eller lengdehopp. Flåtebygging er en annen aktivitet for dem som er glade i sjø og kreativitet. Lagene skal bygge en flåte med en bestemt tidsramme og deretter konkurrere i et flåteløp!

Peloponnes er den største halvøya i Hellas og ligger adskilt ved Korintkanalen

I Peloponnes ligger den over 6 kilometer lange Korintkanalen som skiller halvøya med det greske fastlandet. Kanalen ble ferdigstilt i 1893 etter 12 års arbeid. Dersom dere bor i Athen, er Peloponnes en times kjøretur unna og man kan stoppe på veien for å se kanalen. Dersom dere ønsker å virkelig oppleve Korintkanalen kan man også reise med båt gjennom kanalen. Det er også muligheter for å hoppe strikkhopp fra en av broene for de som ønsker det. Korintkanalen er definitivt å anbefale for de som ønsker en firmatur til Athen og Peloponnes.

Nafplio er en av de vakreste byene i Hellas med en utmerket beliggenhet ved vannkanten nedenfor Fortress of Palamidi

Nafplio er en by prydet med sjarmerende trange gater, elegante venetianske hus og flere museer for den som vil se og lære noe nytt. Det er også fullt av flotte butikker og hoteller da det er et populært reisemål for turister.

Hørtes Athen og Peloponnes ut som en destinasjon som kan passe din gruppe eller firma? Ta kontakt med oss og vi tilrettelegger det dere ønsker!

Valuta: Euro
Språk: Gresk/Engelsk
Styresett: Demokratisk republikk
Antall innbyggere: ca 664 000
Tidsforskjell: 1t foran Norge
Tips: Service er som oftest inkludert. Men en tommelfingerregel på 10% er ofte vanlig å gi.
Elektrisitet: 220 Volt
Visum: Ikke påkrevd for norske statsborgere
Sikkerhet: Som i storbyer flest


Emma

Ta kontakt med Emma for en hyggelig prat om denne reisen.

E-post: emma@signaturreise.no

Telefon: +47 98864036


Destinasjoner du kanskje vil like

firmatur til Athen

Få tilsendt en skreddersydd katalog & utforsk mulighetene for firmatur til Athen/Peloponnes!