Elsker dere ski og snø? Hva med en spennende firmatur til en vinterdestinasjon!


Det er ingen tvil om at vi nordmenn er glad i vinter og ski. Vi trekkes mot fjellet og løypene så snart snøen har lagt seg. Hos Signaturreise har vi god erfaring med å tilrettelegge for en firmatur til Alpene for ski og vinter entusiaster. Enten det dreier seg om en kick off i alpene eller en firmatur i norge i eventyrlige og hyggelige omgivelser.

EN FIRMATUR TIL ALPENE

Du ønsker å arrangere firmatur til utlandet i vinter?

Da er det viktig med gode aktiviteter. Om dere skal innlands eller til Alpene så legger vi til rette for hyggelige opplevelser.

firmatur til cortina

Cortina – En av verdens beste skidestinasjoner!

Opplev denne lille perlen i vakre Italia. Her finner du et av verdens største skisystemer sammen med luksus og italienske retter!

Les Mer

firmatur til davos

Firmatur til Davos – for de som er opptatte av vintersport.

Gå på ski i verdensklasse i denne fantastiske byen. Her får dere også ypperlige overnattingsmuligheter og god mat.

Les Mer

firmatur til ischgl

Ischgl

Drømmer du om en firmatur med utfor og afterski? Da kan dette være plassen for din gjeng! Opplev fantastiske skisystemer med topp stemning.

Les Mer

firmatur til val Thorens

Val Thorens

Reiser dere på firmatur til Val Thorens kan dere oppleve gode skiforhold, men også mange morsomme aktiviteter utenom.

Les Mer

firmatur til zell am see

Zell am See

Drømmer du om å suse ned østerrikske alper med vinden i håret, en isbre i sidesynet og en stor alpesjø rett foran? Da er Zell am See stedet for deg.

Les Mer

firmatur til st anton

St Anton

Har du lyst til å oppleve ekte tyrolskestfrihet 1300 meter over havet, på en av de største skiresortene i de østeriske alpene? Da er en firmatur til St Anton Am Arlberg perfekt til dere!

Les Mer

firmatur til svalbard

Firmatur til Svalbard – Isbjørnen sitt rike!

Mellom 74 og 81 grader nord ligger noen av verdens nordligste bosetninger. Vill, rå, nådeløs natur, unike opplevelser og lokal befolkning som tar deg med på spennende eventyr

Les Mer

firmatur til island

Firmatur til Island og Reykjavik

Island er Europas største øy og har verdens nordligste hovedstad, Reykjavik. Til tross for sin beliggenhet langt ute i Atlanteren, er landet rikt på spennende historie, gode matopplevelser, et pulserende natteliv og minnerike opplevelser i den spektakulære naturen.

Les Mer

Vi har flotte ski og vinter aktiviteter i Norge også. Se våre anbefalte destinasjoner og aktiviteter her:
fint bilde av firmatur til nord norge

Oppfyll drømmen om firmatur til Nord Norge!

Når det kommer til matkultur, så er det sjømaten som står i sentrum. Her finner du kvalitet i alle ledd med kulinariske retter laget av fersk fisk eller skalldyr!

aktiviteter i nord norge på firmatur og gruppereise

Aktiviteter i Nord Norge som passer for alle!

Lofoten på vinters tid har den kanskje mest populære aktiviteten. Her reiser man ut i båt for å konkurrere om å fange den største skreien.

firmatur til tromsø

Firmatur til Tromsø – Nordens følelse av Paris

Stolte tradisjoner, store ambisjoner og høye ferdigheter som gjør at du kan få oppleve kulinariske og smakfulle matretter

Firmatur til Trøndelag på hundeslede

Firmatur til Trøndelag på vinteren med hyggelig stemning og bålkaffe!

Det å legge årets firmatur i Norge, til Trøndelag midt på vinteren kan være en unik opplevelse i seg selv. En sjarmerende tid med frisk luft, ren natur.

firmatur til lom og jotunheimen

Lom og Jotunheimen

Vi anbefaler å ta en firmatur til Lom i Gudbrandsdalen. Mange av Norges høyeste fjell finner du i dette området, og det behagelige innlandsklimaet gjør området attraktivt både sommer og vinter.

app for firmatur til utlandet

Alle som reiser med oss får også et gratis tilbud om Reise-app til turen med nyttige funksjoner som program, kart til oppmøte, deltakerliste, billetter med mere