firmatur til new york
BESTE TID Å REISE

Hele året

VÆRET DER NÅ

REISETID

8t 25min

DIREKTEFLY

Oslo


Ikke gå deg vill i New York. La oss vise vei!

guidet tur i new york
SIGHTSEEING I NEW YORK

Opplev New York!

Vi viser deg New York fra sin beste side. Opplev jazzklubber i Harlem eller nyt utsikten fra en skyskraper!

restauranter new york
GODE RESTAURANTER

Vi finner de beste aktivitetene og restaurantene

New York bugner av restauranter og aktiviteter. Det er lett å gå seg vill. Vi ordner et trygt og bra program så dere kan nyte turen og det beste av byen som aldri sover

faglig i new york
FAGLIG BESØK

Behov for noe mer spennende enn et møterom?

Byen er gigantisk og her finnes det noe for alle og enhver. Om dere jobber i eiendomsbransjen eller er arkitekter. Vi finner noe spennende!


New York

Byen som aldri sover

The Big Apple – neonlys, gule taxier, høyt tempo og nye opplevelser overalt. New York er en verdensmetropol og kulturell smeltedigel; en by du aldri blir ferdig med. Pulsen er alltid like høy i byen som aldri sover

Øya Manhattan er den bydelen de fleste forbinder med New York

Fra oasen Central Park forbi Times Square, Broadway, Madison Square Garden, Empire State Building, Rockefeller Centre og helt ned til Battery Park med utsikt til Frihetsgudinnen får du med deg alle landemerkene som vil sette deg i «an Empire state of mind». Om du vil kan du fint utforske deler av øya til fots, benytte subwayen som slynger seg under gatene, eller kanskje ta en helikoptertur for å få det fulle overblikket?

Å gå gatelangs i New York er som å reise verden rundt på noen få kvartaler

Little Italy, Chinatown; de ulike strøkene bærer navn etter de folkegruppene som har bosatt seg der og satt sitt preg på områdene med språket, maten og stemningen. Byen er i stadig utvikling, og her skapes trender og tendenser som senere sprer seg ut i verden. Det er stadig et nytt område som er det hippeste, nå de siste årene har Williamsburg i Brooklyn vært stedet å besøke – og snart dukker det opp noe nytt.

New York byr på mange opplevelser;

gå på skøyter i Central Park, se en musikal på Broadway, dra på dessertbuffet på Marriott Hotel og spis søtsaker mens du får utsikt over hele byen. Shopping kommer man heller ikke utenom; føl deg som en stjerne i motebutikkene på Fifth Avenue, eller kanskje den fremragende fotobutikken B&H Photo er mer din stil?

Om det er sightseeingen, tempoet, sporten, museene, musikalene, menneskene, overraskelsene, drømmene eller den rike historien som får deg til å lengte etter New York –  i samarbeid med lokale kontaktpersoner vet vi hvordan din neste firmatur kan planlegges, slik at du kan få det beste ut av ditt opphold i storbyen. Vi kan garantere deg en opplevelse du aldri vil glemme.

This form is currently undergoing maintenance. Please try again later.
Valuta: Amerikanske Dollar
Språk: Engelsk
Styresett: Republikk
Antall innbyggere: 8,4 millioner
Tidsforskjell: 6 timer bak
Tips: Vanlig å gi tips på restauranter (10-25%)
Elektrisitet: 120 Volt
Visum: Besøksvisum påkrevd ESTA
Sikkerhet: Som i storbyer flest

petter ramberg square

Ta kontakt med Petter for en hyggelig prat om denne reisen.

E-post: petter@signaturreise.no
Telefon: +47 73 95 00 00


firmatur til New York

Få tilsendt en skreddersydd katalog & utforsk mulighetene for firmatur til New York!


Destinasjoner du kanskje vil like