Våre ansatte har kurs i Covid-19 og smittevern

Covid-19 og smittervern er noe vi i Signaturreise tar på alvor. Det kan være vanskelig å skille ut viktig og riktig informasjon. Derfor ønsket vi tidlig å kvalitetssikre en gjennomgang av hvilke smittervernstiltak som er effektive og hvorfor. Kurset er gjennomført med Volvat Bedrift

kurs i smittevern signaturreise ansatte

Vårt Kurs i Covid-19 og smittevern omfattet følgende tema:

Introduksjon til kurset
Hva koronaviruset er

Hva COVID-19 er
Hvordan viruset smitter

Forebygging av smitte
Om vanlige symptomer

Hva du skal gjøre når du har symptomer
Bruk av karantene og isolasjon

Sertifiseringen bestod av syv ulike deler og avsluttet med ulike spørsmål hvor man må ha en bestemt score eller høyre for å bestå.

Se eksempel på våre kursbevis her

Kursbevis 1  |  Kursbevis 2

våre leverandører og covid-19

Vi stiller krav til våre leverandører og samarbeider

Med våre teknologiske løsninger slik som mobil-app for alle deltakere på arrangementer og firmaturer vil vi kunne bistå i en effektiv smittesporing.
Det vil også effektivt kunne varsles i felles SMS til hele gruppen fra lokal guide som alltid ligger et steg foran program.

Smittesporing

Med våre teknologiske løsninger slik som mobil-app for alle deltakere på arrangementer og firmaturer vil vi kunne bistå i en effektiv smittesporing.
Det vil også effektivt kunne varsles i felles SMS til hele gruppen fra lokal guide som alltid ligger et steg foran program.

smittesporing

vi følger rådene til fhi

Vi følger rådene til FHI

Vi følger råd, veiledninger og anbefalinger fra FHI når det kommer til arrangementer og reiser. På den måten skaper vi en trygghet både for dere og oss.

vi følger politiske vedtak og regjeringen

Vi følger politiske vedtak og regjeringen sine råd i forhold til covid-19

Regjeringen legger føringer på hvordan vi i Norge skal forholde oss til både reiser og arrangementer. Vi i Signaturreise forholder oss til dette med tanke på bestilling og rådgivning. Vi anbefaler deg likevel å følge med på dagens situasjon i forhold til deres planer om en sosial samling
Link til regjeringen.no

gdrp regler reiseliv

GDPR, har du kontroll?

Heldigvis er det nå ganske strenge regler på lagring av personlig data. Men har du kontroll på dette hvis du skal hente inn denne informasjonen selv? I Signaturreise har vi de nødvendige systemer for å kunne gjøre en god påmelding, lagre informasjonen trygt og formidle denne på en korrekt måte til flyselskap, hoteller o.l
Link til hvordan vi gjør påmeldingen


rgf logo 2 medium

Vi er medlem av Reisegarantifondet
som en ekstra sikkerhet for våre kunder.
Link til Reisegarantifondet

appforreiselivsbransjen

Forventet teknologi og en miljøvennlig løsning

De fleste deltagere i dag forventer nok at en slik app er på plass. Man er mer bevist på miljøet, samtidig som det oppleves utdatert å få tilsendt papirdokumenter som kanskje til og med må skrives ut. Vår konferanse app er et gratis verktøy til alle våre kunder.

Les mer om vår mobil-app her

velgbransjeforfirmatur

Velg din bransje

Signaturreise samarbeider med en rekke ulike bedrifter på tvers av bransjer. Alle reiser er ulike og mange behov skal dekkes. Velg din bransje og se hva vi kan gjøres for deg på deres neste firmatur, styre tur, fagseminar, kurs eller konferanse.

Gå til bransje velgeren her

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud

besøk destinasjoner for firmatur til utlandet

Firmatur eller arrangement i utlandet

Trykk her for destinasjoner i utlandet

firmaturer i norge oversikt

Firmatur eller arrangement i Norge

Trykk her for destinasjoner i Norge