Hjem  /  Firmatur  /  Norge / Lom/Jotunheimen

BESTE TID Å REISE

Hele året

REISETID

4t 0m

Ta tog fra

Trondheim, Bergen, Stavanger, Oslo og Tromsø


Lom/Jotunheimen

Send Forespørsel

Fjellturer i vakre Jotunheimen

Østlandet har mye å by på for enhver smak. Her kan vi anbefale å besøke Lom for og oppleve morsomme aktiviteter til en firmatur. Besøk toppen av Norge, Galdhøpiggen, for en sprek utfordring med fantastisk utsikt over Jotunheimen.

Bli med på rafting på Ottaelva og gjennom de største strykene sammen med profesjonelle guider. Rafting er en kjempemorsom aktivitet for teambuilding. Her kan man også kombinere rafting etterfulgt av juving. En aktivitet med mye spenning! Her hopper og sklir dere nedover elver og utfordrende natur.

Ser man etter større utfordringer kan man sette opp grottevandring og besøk på Galdhøpiggen klatrepark på programmet. Man får erfarne guider som veileder dere gjennom underjordiske grotter for å se små elvestryk, grotter og huler. Grottevandring kan enkelt legges opp til både vanskelige og enkle terreng.

En tur på Blåisen eller Bøverbreen er også å anbefale. Brevandring i Lom trenger ikke å være utfordrende om man ønsker å tilpasse aktiviteten. Turene kan i likhet med grottevandring bli lagt opp etter hvilke behov man ønsker.

Besøk flotte Brimiland og selveste Arne Brimi for kulinariske godbiter. Arne Brimi er en norsk kokk og er kjent fra TV-programmet «Gutta på tur». Vi kan anbefale en god 3-retters middag med Arne Brimi. Her får dere servert kortreist mat i hyggelige omgivelser. Lom og Brimiland har også flere fine overnattingsmuligheter for både store og små grupper.

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud for firmatur til Jotunheimen og Lom/Brimiland!

Valuta: Norske Kroner
Språk: Norsk/Engelsk
Styresett: Demokrati
Antall innbyggere (Lom): ca 2300
Tidsforskjell: Ingen
Tips: Service er som oftest inkludert
Elektrisitet: 220 Volt
Visum: Ikke påkrevd for norske statsborgere
Sikkerhet: Nokså trygt


Ta kontakt med Guro for en hyggelig prat om denne reisen.

E-post: guro@signaturreise.no
Telefon: +47 73 95 00 00Få tilsendt en skreddersydd katalog & utforsk mulighetene for firmatur til Lom og Jotunheimen!


Destinasjoner du kanskje vil like