Hjem  /  Firmatur  /  Norden / Nord-Norge

BESTE TID Å REISE

Hele året

REISETID

55min - 2t

DIREKTEFLY

Trondheim, Bergen, Oslo og Tromsø


Nord-Norge

Send Forespørsel

Fantastisk natur

Bare en kort flytur fra hovedstaden så ankommer man Norges paradis, sommer som vinter. Nord–Norge har mye å by på av spreke aktiviteter og spektakulær natur! Besøker dere Lofoten og Helgelandskysten får dere en minnerik tur, hvor vi hjelper dere å flette sammen opplevelser dere sent vil glemme.

Mange vil anse Lofoten og Vesterålen som verdens vakreste øygrupper. Her kan man bo i de kjente rorbuene nede i vannkanten med utsikt over de dype fjordene og flotte fjelltopper så langt øyet kan se.

Vinter ved Helgelandskysten kan by på mange spennende aktiviteter. Hva med en topptur på ski etterfulgt av bål og kakao i en lun solvegg? Avsluttet med en morsom tur ned igjen med kribling i magen? Skal man stå på ski i Nord – Norge får man en opplevelse som ingen annen plass, uansett vanskelighetsgrad.

Dra på RIB safari for å oppleve havørn og spennende dyreliv. Her får dere også besøkt hvite sandstrender med en dukkert i krystallklart vann, for de som foretrekker friske badetemperaturer. Øyhopping med kajakk eller sykkel er også fine aktiviteter for teambuilding.

30 minutter med buss fra Svolvær finner man et sjarmerende lite tettsted kalt Henningsvær. Dette er ikke bare Lofotens mest kjente fiskevær, men også en liten plass som har mye å by på av deilig mat og ikke minst mektige naturopplevelser.

Ta fly direkte fra Trondheim eller Oslo til Sandnessjøen, for å ta toppturen langs De Syv Søstre eller opp Dønnamannen. Ønsker man en ekstra utfordring tar man turen langs De Syv Søstre, eller så kan man ta hurtigbåten over til Dønna og bestige Dønnamannen. Da kan man ta en deilig middag oppe på Dønnesfjellstua med utsikt mot Træna og havgapet.

Synes du Nord – Norge høres ut som en god ide? Ta kontakt med oss og vi vil gi deg et skreddersydd tilbud for deg og din bedrift!

Valuta: Norske kroner
Språk: Norsk/Engelsk
Styresett: Demokrati
Antall innbyggere (Lofoten): ca 25 000
Tidsforskjell: Ingen
Tips: Service er som oftest inkludert i prisen
Elektrisitet: 220 Volt
Visum: Ikke påkrevd for norske statsborgere
Sikkerhet: Nokså trygt

Ta kontakt med Guro for en hyggelig prat om mulighetene for firmatur til Nord-Norge.

E-post: guro@signaturreise.no
Telefon: +47 73 95 00 00


Få tilsendt en skreddersydd katalog & utforsk mulighetene for firmatur til Nord-Norge!

Destinasjoner du kanskje vil like