Opplev fantastiske storbyer i Øst-Europa med firmatur til Riga, Budapest eller Istanbul

Med en rik kulturell historie vil alle og enhver finne interesse i enten Riga, Budapest eller Istanbul, som alle ligger på UNESCOs verdensarvliste. Gå dere vill i godt bevarte gamlebyer, eller utforsk en rimelig luksuriøs livsstil i de moderne strøkene i Øst-Europas fantastiske storbyer.

Budapest: action og avslapping

Budapest inviterer til storslåtte severdigheter og aktiviteter under neste firmatur. Med et moderne natteliv, billige shoppingmuligheter, rik arkitektur og gode temperaturer, har Budapest noe for alle. En firmatur til Budapest er alltid en suksess, og det er ikke uten grunn at byen kalles Øst-Europas Paris.

Under en firmatur til Budapest må man selvsagt få med seg den velkjente Parlamentsbygningen, og de trange smugene i gamlebyen. På Buda-siden er det arkitektur og historiske monumenter som regjerer, mens Pest-siden av byen har usedvanlige gode shoppingmuligheter. Bydelene Buda og Pest er skilt av elven Donau, og vi anbefaler at begge sider av byen besøkes. Med dampende spabad rundt omkring i byen etter en lang dag med opplevelser, vil dere få det beste av både action og avslapping: en perfekt oppskrift for god teambuilding.

Riga: jugendstil og hipsterstrøk

Riga er full av kulturelle opplevelser til fots. Den hyggelige gamlebyen er nemlig enkel å komme seg gjennom, fylt med bygninger i jugendstil og hippe caféer hvor du kan boltre deg i kulinariske opplevelser til en brøkdel av hva det koster her hjemme. Riga er et mekka for historie og arkitektur, og er av Øst-Europas flotteste byer.

Den Latviske hovedstaden er kanskje aller mest kjent for de luksuriøse spahotellene til en rimelig penge, som gjør det mulig å inkludere spa-opphold under neste firmatur. Riga har også spennende teambuilding aktiviteter tilgjengelig, som SUP boards i Rigabukten, paintball baner, golf baner og adrenalinfylte escape rooms. Det er ikke uten grunn at vi nordmenn har lagt vår elsk på Hansabyen Riga, og gjerne kommer tilbake gang etter gang for å kombinere det beste av aktiviteter, shopping, byvandring og spabesøk.

Istanbul: smeltepunktet mellom øst og vest

Europas største by gir bedriften din mulighet til å bli med på et eventyr utenom det vanlige. Istanbul er anerkjent for å by på det beste av øst og vest, da man faktisk kan stå med en fot i Europa og en i Asia under et besøk til byen. En firmatur til Istanbul blir aldri kjedelig, da det er spennende opplevelser utenom det vanlige rundt hvert hjørne. I gamlebyen ligger kulturelle monumenter som perler på en snor, og vi garanterer at de eksotiske mat-markedene og vakre moskeene vil berike ethvert besøk.

Kombiner vestlige nattklubber med magedans-show på tradisjonelle barer, finn frem til verdens største shopping basar, og nyt livet med en båttur på Bosporos stredet. Istanbul er en fantastisk blanding av det moderne og tradisjonelle, og er et herlig sted for å oppleve det beste fra to kontinenter.

Når bør man reise?

Klimaet i Riga og Budapest er noenlunde likt, og vi anbefaler å legge firmaturen mellom mai og oktober for å få det meste ut av opplevelsen. Dersom dere ønsker en firmatur til Riga eller Budapest om vinteren, er desember en populær måned. Begge storbyene har nemlig store julemarked som er verdt å få med seg. Istanbul lønner det seg å reise til mellom mars og mai, eller september og november. Midt på sommeren kan temperaturene nemlig bli veldig høye.

Hva kan man gjøre på en firmatur til Riga?

Riga er kjent for sine rimelige og luksuriøse spahotell, som gjør det mulig å inkludere spaopphold på firmaturen. Riga har også mange teambuilding aktiviteter, som SUP boards i Rigabukten, paintball baner, golf baner og escape rooms.

Hvilke destinasjoner i Øst-Europa er populære for firmaturer?

Øst-Europa er full av spennende destinasjoner som passer perfekt for firmaturer, og blant de mest populære er Riga, Istanbul og Budapest.

Hvorfor bør man dra på firmatur til Øst-Europa?

En firmatur til Øst-Europa byr på spennende opplevelser utenom det vanlige, samt storslagen arkitektur og yrende uteliv. Opplevd den fantastiske kulturen, samtidig som dere bygger tettere bånd innad i firmaet.

Send oss en melding:

Den neste trygge firmatur lager vi for deg!

Stort eller lite, på hjemmebane eller i form av en reise, en dag eller flere dager, kort eller langt. En gruppetur i Norge gir deg og ansatte det påfyllet som trengs. Len deg godt tilbake og la profesjonelle sette sammen aktiviteter som passer for dere.

Inspirasjon + + Ta kontakt