Opplev hva Norge har å by på – bli med på firmatur i vakre Norge

I vakre, langstrakte Norge er det et vell av opplevelser som bare venter på en rundt neste fjordarm. Hvorfor ikke ta dine ansatte med på en spennende firmatur, hvor samhold, nye opplevelser og avslapning står for tur.

Å dra ut på en firmatur er en god idé om man har lyst til å bryte opp i arbeidshverdagens vanlige tralt. Når man tar sine ansatte og kollegaer ut av kontorlokalene, kan en oppleve nye sider ved hverandre, samt bygge nye relasjoner. Med en firmatur bak seg, vil en godt legge merke til at dynamikken blant kolleger endrer seg, og man kan få en fornyet giv på arbeidsplassen.

Ta hele Norge i bruk

Som sagt så er vi så heldige å bo i et land hvor naturen er vill, vakker og i stor grad uberørt. Her hos Signaturreise vet vi å sette pris på hva naturen har å tilby og ikke minst å ta vare på den. Vi tilbyr også en rekke turer til mer urbane strøk, hvor man kan besøke flere av Norges flotteste og eldste byer, som for eksempel Bergen, Fredrikstad, Kristiansand og Trondheim for å nevne noen.

For at du og dine kollegaer skal kunne fokusere på det som er viktig for dere, tilbyr vi i Signaturreise nøye planlagte og skreddersydde firmaturer. På den måten kan dere ta det med ro, og vie dere helt og holdent til å bygge videre på et allerede godt samhold.

Ta firmaet med på  en skreddersydd firmatur

Når vi arrangerer en tur for et firma, er det flere ting vi vil vite om deg, slik at vi kan skreddersy reisen din til dine behov. Når du først er i startfasen med å tenke ut hva dine kollegaren kan ønske seg, vil vi etter en forespørsel fra deg sende deg et uforpliktende tilbud, og eksempler på tidligere turer som vi har arrangert.

Spørsmål som er viktige for oss å vite, er blant annet, hvor mange dere er, om dere vil oppleve by, fjord eller fjell, hotell og mat. Vi samarbeider med en rekke aktører i salg og service-bransjen over hele Norge og har lang erfaring med alle våre samarbeidspartnere. Være seg om du ønsker å legge firmaturen til vakre Nord-Norge, trivelige Trøndelag, det ville Vestland, en perle på Sørlandet eller få nye impulser fra Østlandet, så har vi turen for deg.

Høres dette ut som noe for deg og dine kolleger? Kontakt oss i dag for et uforpliktende tilbud, og få flere eksempler på våre tidligere firmaturer.

Hva er fordelen med å arrangere en firmatur i Norge?

En av de viktigste fordelene med en firmatur i Norge, er kort reisetid. Bedriftens ansatte kan delta på spennende aktiviteter i velkjente omgivelser.

Hvilke aktiviteter kan firmaturen by på?

Bedriftens ansatte kan blant dannet delta på aktiviteter som ridning, båtturer, yoga, fjellturer, rafting og konserter. Oppholdet vil vanligvis også inkludere smakfulle måltider.

Hvordan er det å dra på firmatur?

En firmatur tilsier vanligvis at hele bedriften reiser samlet til en felles destinasjon. Dette kan være i form av en dagstur, eller et opphold som varer i flere dager. Oppholdet inkluderer gjerne spennende aktiviteter, som styrker samholdet blant de ansatte.

Den neste trygge firmatur lager vi for deg!

Stort eller lite, på hjemmebane eller i form av en reise, en dag eller flere dager, kort eller langt. En gruppetur i Norge gir deg og ansatte det påfyllet som trengs. Len deg godt tilbake og la profesjonelle sette sammen aktiviteter som passer for dere.

Inspirasjon + + Ta kontakt