firmatur til brussel

Brussel

Hjem  /  Firmatur  /  Europa  / Brussel

BESTE TID Å REISE

Fra mars til oktober

( julemarked i desember )

VÆRET DER NÅ

REISETID

2T 15M

DIREKTEFLY

Oslo


Brussel

Send Forespørsel

En by, delt av tre språk

I en by delt av tre språk, fem regjeringer, og med en kongefamilie som holder det hele sammen, finner man noen av verdens beste smaksopplevelser. Brussel er Belgias hovedstad og regnes også som den Europeiske Unions hovedstad.

Mellom dresskledde diplomater og fasjonable belgiere kan man nesten bli litt overveldet

Med et yrende folkeliv mot et bakteppe som dratt ut av en film fra middelalderen, er det lett og skjønne at dette er byen med noe for enhver smak.

Dersom Belgia er synonymt med sjokolade og øl, så er i alle fall Brussel det. Tradisjonene for ølbrygging og produksjon av sjokolade er eldgamle, men absolutt like levende tradisjoner i Brussel i dag

På en firmatur til Brussel må man være med på et bryggeribesøk for å lære om den tradisjonelle ølbryggerkunsten

Med smaker fra syrlig til søtt, gjerne noe med kirsebær, finner man en øl man liker. Er ikke øl veien å gå, så kanskje sjokolade er noe som treffer blink. I Brussel finner man utallige sjokoladeprodusenter, hvor mange tilbyr gruppeturer i produksjonslokalene. Hos enkelte kan man også være med og lage sin egen sjokolade. Den perfekte gave; belgiske sjokoladepraliner laget i Brussel av deg selv.

De kulinariske opplevelsene i Brussel er mye mer enn bare sjokolade og øl.

Denne internasjonale millionbyen har den absolutt største tettheten av Michelin-restauranter i hele verden. I kombinasjon med det lave prisnivået i byen, er det en utmerket anledning til å prøve seg som gourmand.

Vil man heller ha noe lett, kan man stoppe ved en av byens mange Frikots for å få en porsjon frites. Belgierne og franskmennene er i en evig kamp om hvem som var den egentlige oppfinneren av pommes frites. Dersom du vil prøve den belgiske versjonen, husk å få den med Andalouse, lokalbefolkningens favorittilbehør.

Dersom man fortsatt vil ha noe søtt etter all sjokolade, Michelin-mat og frites, må man nesten prøve en ekte belgisk vaffel. Disse selges fra små kafeer og gateboder i hele Brussel. Prøv den med melis, sirup, karamell, eller kanskje banan? Det kan ikke slå feil.

Brussel har en lang og stolt historie, og har vært i konstant forandring siden 900-tallet

Dette gjenspeiles i den spennende arkitekturen rundt omkring i hele byen. For de som er over gjennomsnittet glad i arkitektur, er det sagt at noen av Europas vakreste art deco og art nouveau bygninger er å finne nettopp her. Ta føttene fatt og spaser mellom disse storslåtte byggverkene. På Grand Place, eller Grote Markt, kan man speide opp på over 300 år gamle byggverk, og nesten føle historien de representerer.

Når man vandrer rundt i byen merker man raskt at mote er viktig for lokalbefolkningen. De utallige motebutikkene som preger bybildet er første hint. Vil man finne noe ekstra spennende, kan man besøke loppemarkedet som holdes hver morgen. Her kan man finne antikviteter eller designerklær, uten å tømme lommeboka.

 

Valuta: Euro
Språk: Nederlandsk (55%), Fransk(44%), Tysk(1%)
Styresett: Konstitusjonelt monarki
Antall innbyggere: ca 1.2 millioner
Tidsforskjell: Ingen
Tips: Ved god service
Elektrisitet: 230 Volt
Visum: Ikke påkrevd for norske statsborgere
Sikkerhet: Som i storbyer flest


Destinasjoner du kanskje vil like


firmatur til brussel

Byen kan tilby mer enn mat og mote! Last ned en katalog

Her finner man museum i de fleste kategorier, fra musikk, film og teater, til biler, historie og politikk. Man kan finne noe som interesserer de fleste. Ta med gruppen opp i toppen av Automium, Brussels svar på Eiffeltårnet. Her kan man nyte en god middag, eller bare innta den spektakulære utsikten over den belgiske hovedstaden.


Noe å oppleve på firmatur til Brussel!

KULINARISK VANDRING

Sulten?

Bli med en lokalkjent guide på en kulinarisk vandring gjennom de hyggelige gatene. Vi lover gode smaker og godt humør!

GUIDET TUR

Få litt historisk påfyll

Første gang i Brussel? Da anbefaler vi en guidet tur hvor dere får sett byens highlights samt historisk påfyll

GODE MØTEROM

Bra for konferanser

Det er ingen tvil om at mange viktige beslutninger tas i denne byen. Her finnes svært mange gode konferansefasiliteter


firmatur destinasjoner

Hjem  /  Destinasjoner

Send Forespørsel

SIGNATURREISE firmatur-destinasjoner

Signaturreise dekker de fleste land i Europa samt Norge. I samarbeid med kunden finner vi den mest hensiktsmessige reiseruten, samt et godt lokalt arrangement med våre samarbeidspartnere. Vi stiller høye krav til de som tar imot gruppene i form av transport, hotell, restauranter, aktiviteter og guider

Om dere er en liten eller stor gruppe, så vil vi alltid gjøre det ytterste for at dere får en god reise med oss

Hvor går turen i år?


Norge

Amsterdam

Roma


Praha

Riga

Milano


Lisboa

Budapest

Krakow


Kroatia

Gdansk

København


Island

Åre

Stockholm


Svalbard

Berlin

Dresden


Munchen

Lyon

Marseille


Paris

Den Franske Riviera

Bordeaux


Liverpool

London

New York


Sør-Afrika

Solkysten

San Sebastian


Palma

Madrid

Barcelona


firmatur i norge

Firmatur i Norge

Hjem  /  Firmatur  /  Europa  / Norge


Firmatur i Norge

Send Forespørsel

Teambuilding og naturopplevelser i fokus

Mye herlig reiseglede og erfaring sitter i veggene hos Signaturreise. Vi har nese for det lille ekstra og streber alltid etter å overgå kundens forventinger.

Norge har fantastisk natur, så det er mange naturopplevelser dette langstrakte landet kan by på;

Å kjøre RIB langs Saltstraumen i Bodø, nyte vin på gården til Arne Brimi, la deg fascinere av Geiranger sin spektakulære natur eller spise reinsdyrstek over åpne flammer på Røros, dette er noen av de aktivitetene som knytter arbeidskolleger tettere sammen.
Å lage gode aktivitetspakker i Norge er forholdsvis enkelt; å bruke fjellpartier, enten til fots eller på ski, leie båt for å nyte kystlinjen vår, nyte god mat med kortreiste utvalgte råvarer og finne fine hoteller enten i byer eller mer avsidesliggende steder. Vi vet hva som finnes, og lager gjerne en spektakulær tur for dere i vårt vakre land!

Tidene endrer seg

Vi føler pulsen på hva moderne bedrifter ønsker når de er på tur. De fleste sitter ikke på en buss og blir guidet i lang tid, men ønsker et mer pulserende program. Eventet flyttes ut av byen og aktiviteter har blitt sprekere og mer moro. Det som før var het en guidet tur til fots heter i dag – kulinarisk vandring – og kan inneholde alt fra en konsert i Trondheim til vinsmaking i Lom, etterfulgt av en hyggelig lokal lunch.
Norge har blitt et ettertraktet reisemål, både for utenlandske turister men også mer og mer for nordmenn.
Signaturreise er opptatt av å lage gode reiseopplevelser for ditt firma eller din gruppe. Om du ønsker gode ideer og opplevelser til neste reise, har vi mange innspill.


Arrangører / Guider

Møt våre frilufts guider! Petter og Didrick tar dere med igjennom de råeste naturopplevelsene. Om dere ønsker rappellering, sykkel ned fjellet eller overnatte under åpen himmel er dette gutta man vil ha med seg. Med flere år som Marinejegere så tar disse sikkerheten på alvor. Spør oss om en aktiv tur!


Se vår video fra en firmatur innlands!

Hva ønsker du å oppleve på din firmatur i Norge? Vi sørger for at dere bor bra, spiser god mat med god drikke. Du får de beste guidene og de morsomste aktivitetene. Hva med å dra til fjells og la Arne Brimi lage middagen?


Spør oss om en katalog til din innlandstur!

Har du behov for ideer og innspill til din neste firmatur i Norge? Send oss en forespørsel og vi hjelper deg på vei. Vi arrangerer alt ifra fly, båt, transport, hotell, måltider og aktiviteter for dere. Vi jobber, du tar æren!

Kontakt oss  |  Se på kataloger

firmatur i norge

Anbefalte opplevelser

Du ønsker kanskje å ta med bedriften på en opplevelse til Lofoten hvor dere blir møtt av en grill-lunsj på kaia. Eller er det et jubileum hvor Arne Brimi lager spennende mat fra Norsk natur. Uansett formål så finner vi sammen frem til de riktige opplevelsene. Etter mange år med tilrettelegging er vi sikker på at årets firmatur blir en suksess!


firmatur til bordeaux

Bordeaux

Hjem  /  Firmatur  /  Frankrike / Bordeaux

BESTE TID Å REISE

Fra mars til oktober

VÆRET DER NÅ

REISETID

5t 15min

DIREKTEFLY

Via Paris


Bordeaux

Send Forespørsel

Verdens vinhovedstad

Besøk verdens mest kjente og eksklusive vingårder, nyt livet langs promenaden, utforsk vakker og historisk arkitektur – nyt en avslappet fransk livsstil side om side med “les bordelais”

 

vin – fantastisk god vin. I vindistriktene rundt Bordeaux finnes rundt 7000 vinslott og vingårder

Bordeaux er Her har det blitt produsert vin siden 700-tallet, og vin er fortsatt ryggraden i områdets økonomi. Årlig produseres rundt 600 millioner liter vin, og 75 % av denne er den karakteristiske dyprøde rødvinen. Fra sentrum i Bordeaux kan du lett ta bussen ut til vindistriktene. Vi anbefaler et besøk til Chateau Mouton Rothschild; her kan du smake en av de beste rødviner i verden, og utforske et museum dedikert til vin. Et besøk på vingård vil ofte inkludere en omvisning, foredrag om produksjon av vin, og vinsmaking akkompagnert av nydelig fransk mat. Man kan utforske ulike viner inne i selve byen også. I norskeide MAX Wine Gallery kan du smake noen av de mest eksklusive vinene som finnes. Det finnes også et eget vinmuseum i byen.

Bordeaux har atskillig mer å by på

Storbyområdet har ca 1million innbyggere, og ca 100.000 er studenter. Bordeaux har med andre ord et bra uteliv! Byen ligger ved Frankrikes atlanterhavskyst, og har et behagelig klima. Byen deles i to av elven Garonne. Sentrum, og de fleste attraksjonene ligger på vestsiden. Promenadene som ligger på hver side av elven kalles Les Quais, og er rekreasjonsområde både for fastboende og turister. Her kan man finne hyggelige fortauskafeer og gode restauranter på rekke og rad. Byen kan fint utforskes til fots, takket være korte avstander og mange gater som er stengt for biltrafikk. Det er også fint å leie seg sykkel – byen er ganske flat, og godt egnet for sykkeltrafikk.

Havneområdet, som kalles Port de la Lune, består av bygninger fra opplysningstiden på 1700-tallet

Den mektige Saint-Andrè-katedralen er også verdt et besøk. Den ble bygd i 1096, og er en del av pilgrimsruten som ender i Santiago de Compostela i Spania. Grand Theatre huser nasjonaloperaen og –balletten, og er også severdig med sine tolv frontsøyler. For kunstinteresserte er Musée des Beaux-Arts og Musée d’Art Contemporain et must. For de som elsker shopping, er Bordeaux et mekka. Handlegaten Rue-Sainte Catherine er 1,2 km lang, og det sies at utvalget er like bra som i motebutikkene i Paris, mens prisene er lavere. Andre opplevelser som er verdt å få med seg er Botanisk hage og Naturhistorisk museum. Eller kanskje du heller vil prioritere en fotballkamp med FC Girondins de Bordeaux?

Om du legger din neste firmatur til Bordeaux, så kan vi planlegge og skreddersy ditt event for akkurat deg og ditt reisefølge

Valuta: Euro
Språk: Fransk
Styresett: Republikk
Antall innbyggere: 1,1 million (metro)
Tidsforskjell: Ingen
Tips: Service er som oftest inkludert
Elektrisitet: 220 Volt (må ha med adapter)
Visum: Ikke påkrevd for norske statsborgere ( pass påkrevd )
Sikkerhet: Som i storbyer flest

Chateau Mouton Rothschild
MAX Wine Gallery
Port de la Lune
Grand Theatre
Musée des Beaux-Arts


Destinasjoner du kanskje vil like


firmatur til bordeaux

Få tilsendt en skreddersydd katalog & utforsk mulighetene for firmatur til Bordeaux!


Med St Emilion og Cognac i sin umiddelbare nærhet er dette en perfekt destinasjon!

VINSMAKING I BORDEAUX

Klar for god mat og drikke?

Hvis man først skal til Bordeaux, så anbefaler vi selvfølgelig at man drar på vinsmaking

VINGÅRDSBESØK

Vi vet om de beste gårdene!

Vi sørger for innpass på de beste vingårdene. Hvorfor ikke legge lunchen til vinmarkene?

GUIDET TUR

Opplev denne flotte byen

Bordeaux er kjent for å være en vakker by. En guidet tur til fots eller med sykkel passe utmerket


firmatur til lyon

Lyon

Hjem  /  Firmatur  /  Frankrike / Lyon

BESTE TID Å REISE

Fra mars til oktober

VÆRET DER NÅ

REISETID

4t 10m

DIREKTEFLY

Via Frankfurt


Lyon

Send Forespørsel

Gastronomiens mekka

I Frankrikes nest største by får du noe av det beste som finnes av mat, tilberedt av de dyktigste kokkene, du kan oppleve et storlag i den franske ligaen, se unik arkitektur fra ny og gammel tid. Rett og slett storbyliv servert på sølvfat.

Der elvene Saône og Rhône møtes finner du Lyon

Byen er tredelt, med gamlebyen på vestbredden av Saône, bysentrum på Presqu’ile, og den nyere byen på østbredden av Rhône. Gamlebyen har stått på UNESCO’s verdensarvliste siden 1998. Her finner du trange gater og smug, små butikker og spisesteder i skjeve hus – en bydel med sjel. Gamlebyen ligger i ly for Fourvièreåsen, byens høyeste punkt. Dra opp dit for panoramautsikt over byen. Der finner du også den hvite Basiliquekirken og to gamle romerske teatre. I bysentrum ligger de fleste museene, og koselige torg og plasser. På kveldstid lyses rundt 150 av de vakre bygningene opp – et spektakulært syn. Her finner man også bygninger dekorert med livaktige veggmalerier, det ene med motiver hentet fra Lyons historie. Om du er interessert videre innføring, er kanskje Silkemuseet verdt et besøk – for å få et innblikk i en tid da Lyon var verdens silkehovedstad. Eller frister kanskje en fotballkamp hakket mer – er du heldig spiller Lyon mot Paris Saint Germain eller andre storlag.

Det er maten Lyon er mest kjent for

Den lyonesiske kjøkken kjennetegnes av at råvarene får dominere, uten å overdøves av krydder og oljer. På klassiske ”bouchons” får du ærlig fransk mat av høy kvalitet til en svært billig penge. Byens restauranter har totalt 22 michelinstjerner, men på michelinrestauranter kan prisen være noe høyere – til gjengjeld er du garantert mat i verdensklasse.

Lyons posisjon i gastronomien er mye takket være den berømte kokken Paul Bocuse.

Han har drevet mange anerkjente restauranter, blant annet L’Auberges du Pont de Collognes – en av få restauranter på verdensbasis med tre stjerner i Michelinguiden. Bocuse har gitt navnet sitt til den prestisjefylte kokkekonkurransen Bocuse d’or som arrangeres i Lyon annet hvert år. På markedet Quai St. Antoine kan du handle mat side om side med Frankrikes beste kokker – om du er oppe tidlig nok. Eventuelt kan du besøke innendørsmarkedet Les Halles des Lyon, som også har et fantastisk utvalg.

Om du vil legge ditt neste arrangement til Lyon, skal vi tilrettelegge for lokal guiding samt en reise i gastronomiens høyborg.  Vi fletter inn aktiviteter og faglig påfyll slik at firmaturen blir et minne for livet.

Valuta: Euro
Språk: Fransk
Styresett: Republikk
Antall innbyggere: 490 000
Tidsforskjell: Ingen
Tips: Service er som oftest inkludert
Elektrisitet: 220 Volt
Visum: Ikke påkrevd for norske statsborgere
Sikkerhet: Som i storbyer flest


Destinasjoner du kanskje vil like


firmatur til lyon

Få tilsendt en skreddersydd katalog & utforsk mulighetene for firmatur til Lyon!


Det opplev den spennende byen Lyon!

KOKKEKURS

Klar for en kulinarisk opplevelse?

Franske kokker guider dere igjennom hvor det hele ender i en god middag

OPPLEV EN UTDENDØRSFESTIVAL

2000-års gammelt teater lever i beste velgående

I gamle dager var det plass til over 10 000 mennesker her. I dag er det en mindre utdendørsfestival som absolutt er verdt å få med seg

TEAMBUILDING I LYON

Ønsker dere en frisk start på dagen?

Det finnes svært mange team-buildingsaktiviteter i Lyon. Ta vi finner de beste for dere sammen!


Marseille

Hjem  /  Firmatur  /  Frankrike / Marseille

BESTE TID Å REISE

Fra mars til oktober

VÆRET DER NÅ

REISETID

4t 20min

DIREKTEFLY

Via Brussel


Marseille

Send Forespørsel

Up and coming!

Marseille er Frankrikes eldste by og den største havnebyen i landet. Her kan man nyte solfylte dager med et glass fransk vin eller pasis ved en uterestaurant, eller på en solseng på en av de mange fine strendene som finnes.

 

Det har vært mange oppfatninger av denne byen, men mye har endret seg og den faller svært i smak hos oss

De koselige gatene langs den gamle bydelen består av brostein og bratte gater, og selv om det er en stor by er det lett å komme seg rundt til fots. Det naturlige midtpunktet i byen er havnen Vieux Port, hvor man videre kan spasere til den trivelige gaten Le Panier. Her kan man rusle rundt i en svært hyggelig atmosfære og få et historisk tilbakeblikk på hvordan byen en gang var.

Går man videre til Quai de Port finner man mange spisesteder hvor man kan sitte og nyte god mat og vin, mens man titter på de historiske byggene

De er kjent for fiskesuppen, bouillabaisse, som er en delikatesse fra Marseille. Det franske kjøkken er kjent for å være et av verdens beste, og i denne byen kan man nyte franske spesialiteter som gåselever og froskelår. Du finner også alt av annen mat du måtte ønske. Vinen er de også svært kjent for, og den er vesentlige rimeligere enn hva man er vant til i Norge.

Kystbyen har mange strender og badeplasser, hvor man kan nyte sol nesten året rundt

En halvtimes båttur unna finner man festningen, Châteu d’If, som ligger på klippeøya If. Dette har tidligere vært et statsfengsel, hvor både prinser, opprørere og revolusjonærer har sittet inne. Marseille har strender som ligger nært sentrum, hvor man kan slappe av på dagtid eller oppleve mer liv og røre på kveldstid. Det er nemlig et samlingssted for de lokale, hvor de kommer for å nyte sommerkvelden. Hvis en ønsker mer aktivitet kan man gå tur eller klatre ved Calanques-klippene. Dette er et utrolig vakkert kyststed mellom Marseilles og Cassis, som trekker til seg alt fra spenstige turister til dykkere og vindsurfere.

Marseille er en ypperlig destinasjon for en firmatur hvis en ønsker noe utenom det vanlige

Her kan sportslige aktiviteter kombineres med shopping og byliv, med noen stranddager hvis en ønsker det. De er kjent for sin fantastiske gastronomi, slik at en kan få noen av de beste restaurantopplevelsene.

Legg din neste firmatur, event eller konferanse til Marsielle, og du vil ikke bli skuffet. Denne solfylte plassen faller i smak hos de fleste og er en spennende og vakker by.

Ta kontakt med oss og vi skreddersyr et opplegg for deg etter budsjett og ønsker.

Valuta: Euro
Språk: Fransk
Styresett: Republikk
Antall innbyggere: ca 850 000
Tidsforskjell: Ingen
Tips: Service er som oftest inkludert
Elektrisitet: 220 Volt
Visum: Ikke påkrevd for norske statsborgere
Sikkerhet: Som i storbyer flest


Destinasjoner du kanskje vil like


Få tilsendt en skreddersydd katalog & utforsk mulighetene for firmatur til Marseille!


Opplev denne spennende havnebyen!

BÅTSAFARI

Opplev skjærgåden!

Det finnes utrolig mange gode badeplasser i og rundt Marseille. Vi anbefaler en charter båt for en dagsutflukt

TEAMBUILDING I MARSEILLE

Aktiviteter for alle

Byen har svært mange aktiviteter både til lands og til vanns

AKTIVITETER

Klar for å utfordre de ansatte?

Hvorfor ikke utfordre bedriften med å lage et eget show? tema aktiviteter slår aldri feil


firmatur til den franske riviera

Den Franske Riviera

Hjem  /  Firmatur  /  Frankrike / Den Franske Riviera

BESTE TID Å REISE

Fra mars til oktober

VÆRET DER NÅ

REISETID

3t 0min

DIREKTEFLY

Bergen, Stavanger og Oslo


Den franske riviera

Send Forespørsel

Nyt omgivelsene

La Côte d´Azur – den asurblå kysten i Middelhavet strekker seg fra Menton i øst til Sainte-Tropez i vest, og er kanskje verdens mest omtalte og myteomspunnede kystlinje. Her ligger store og urbane byer og pittoreske småbyer og landsbyer, og skaper den perfekte rammen for en flott reise.

 

Den franske riviera fascinerer og bergtar

Her møter hav fjell, og middelalderbyer klamrer seg fast til fjellveggene. Utsikten til det asurblå Middelhavet er spektaktulær. Monte Carlo, Villefranche, Nice, Antibes eller Cannes, det er bare å velge blant vakre steder. Eller kanskje vil du heller ta turen til en av de mange sjarmerende landsbyene som ligger en kort kjøretur fra kystlinjen; Mougin med sine gallerier og restauranter, Biot som er kjent for sin glassblåserkunst, kunstnerbyen Saint Paul de Vence med sin fantastiske utsikt, middelalderbyen Eze og mange flere.

Mat og vin står i sentrum på den franske riviera

Det finnes et utall spisesteder, fra enkle bistroer til ekslusive restauranter med stjerner – både av Michelin- og Hollywoodtypen. Nyt smakfull lunch helt nede i vannkanten på La Petite Plage i Juan les Pins, besøk Michelangelo i Antibes, eller den legendariske og sjarmerende La Colombe d´Or i Sainte Paul de Vence.

Det deilige klimaet innbyr til strandliv og avslapping, men det er også mange muligheter om du vil være aktiv, enten du liker markeder, festivaler, museer, kunstgallerier, sykkelturer eller fotturer. Og for de som liker shopping er det kjekt å vite at de fleste motehusene er representert.

Vel en times biltur fra Cannes ligger flotte skidestinasjoner, som Isola 2000, Valberg og Auron. Du kan starte dagen med skikjøring og deretter ta en dukkert og nyte de siste solstrålene på stranden samme ettermiddag

Vi kjenner den franske riviera godt. Her har vi bodd og jobbet i flere perioder, og vi hjelper deg med å skreddersy et hyggelig, spennende og innholdsrikt opplegg for din firmatur – akkurat slik du ønsker det.

Valuta: Euro
Språk: Fransk
Styresett: Republikk
Tidsforskjell: Ingen
Tips: Vanlig at man gir noe tips på restauranter / taxi
Elektrisitet: 220/230
Visum: Ikke påkrevd for norske statsborgere ( pass påkrevd )
Sikkerhet: Som i storbyer flest


Destinasjoner du kanskje vil like


firmatur til den franske riviera

Få tilsendt en skreddersydd katalog & utforsk mulighetene for firmatur til Den Franske Riviera!


En firmatur til Den Franske Riviera slår aldri feil

FIRMATUR TIL ANTIBES

Klar for sol og bad?

Vi anbefaler selvfølgelig en guidet tur på sykkel eller til fots. Roma har svært mye å by på når det gjelder museum og storslått arkitektur fra romertiden

FIRMATUR TIL CANNES

En spektakulær by!

Roma er en av mange storbyer som egner seg godt for konferanser. Om man ønsker å bo i byen eller ligge litt utenfor er mulighetene mange

FIRMATUR TIL MONTE CARLO

Hvorfor ikke ta en dagstur innom?

Når man først er i Italia er det et "must" å oppleve det italienske kjøkken hvor den kulinariske opplevelsen henger høyt


Paris

Hjem  /  Firmatur  /  Frankrike / Paris

BESTE TID Å REISE

Fra mars til oktober ( julemarked i desember )

VÆRET DER NÅ


REISETID

2t 20min

DIREKTEFLY

Bergen og Oslo


Paris

Send Forespørsel

En metropol

Oh-là-là Paris! Frankrikes hovedstad lokker til seg kulturelskere fra hele verden. Noen få stikkord er nok; Eiffeltårnet, Champs Elysées, Louvre, Montmartre, Bastillen, revolusjon, bohemen, stemningsfulle gater med historie og romantikk – Paris er en by som må oppleves og nytes. En perfekt metropol å legge kurs og konferanse for bedriften.

 

Elven Seinen deler Paris i to; venstrebredden og høyrebredden

Broene som binder byen sammen er praktfullt dekorert og opplyst med lamper når mørket senker seg over Frankrikes hovedstad. Et middagscruise på Seinen med levende fransk musikk lar deg oppleve Paris fra en annen vinkel mens den glassoverdekte båten duver sakte under broene og gjennom byen. Langs elvebreddene på begge sider er det et yrende folkeliv med gateartister, salgsboder og kunstnere.

Hvert hjørne av Paris har sin historie

Rive Gauche, venstrebredden, er kjent som det mest romantiske området i kjærlighetens by. Her finner vi også Latinerkvartalet, Sorbonne-universitetet, den berømte Boulevard Saint Germain de Prés og kirkegården Père Lachaise hvor berømtheter som Oscar Wilde, Edith Piaf og Jim Morrison ligger begravet.

På Rive Droite; høyrebredden, ligger Louvre, museet som bevarer en av verdens største kunstsamlinger i en av Paris´ flotteste bygninger

Fra Montmarte får du fantastisk utsikt over byen, og opplevelsene spenner fra roen i kirken Sacre Ceour til spektakulære show på Moulin Rouge. Den mest kjente boulevarden i Paris ligger på høyrebredden, den nesten 2 km lange Champs Elysées med sine teater, kaféer og luksuriøse butikker. I de seneste årene har Marais blitt en av de mest hippe og trendy delene av Paris. Her finner du en mengde vintagebutikker, lekre hoteller, kunstgallerier og ikke minst urbane og eksklusive restauranter,  barer og utesteder.

Vi elsker Paris, og skreddersyr gjerne din neste firmatur hit så du også kan falle for denne vakre byen.

Valuta: Euro
Språk: Fransk
Styresett: Republikk
Antall innbyggere: 2,2 millioner
Tidsforskjell: Ingen
Tips: Service er som oftest inkludert
Elektrisitet: 220 Volt (må ha med adapter)
Visum: Ikke påkrevd for norske statsborgere ( pass påkrevd )
Sikkerhet: Som i storbyer flest


Destinasjoner du kanskje vil like


Få tilsendt en skreddersydd katalog & utforsk mulighetene for firmatur til Paris!


Mulig Europas vakreste by!

MIDDAGSHOW

Hva er vel Paris uten et middagshow?

Vi anbefaler alle å oppleve et middagshow i Paris. Vi sørger for billetter og bord

GUIDET TUR I PARIS

Alle verdens skatter samlet på et sted

En guidet tur i Paris er noe alle bør gjøre. Det er utrolig mange skjulte skatter samlet i denne byen

LUNCHCRUISE

Ta bedriften med ut på en lunchcruise!

Hvorfor ikke avrunde turen med et lunch eller middagscruise?


firmatur til liverpool

Liverpool

Hjem  /  Firmatur  /  De Britiske Øyer / Liverpool

BESTE TID Å REISE

Fra mars til oktober ( og fotball sesong )

VÆRET DER NÅ

REISETID

3-4t

DIREKTEFLY

Via Manchester så buss/tog


Liverpool

Send Forespørsel

Følg Beatles fotspor

Det er en grunn til at mennesker forelsker seg i – og valfarter til Liverpool fra hele verden. Dette er byen som samler alt i gangavstand. Fra Beatles- og musikkhistorie, interessante museum, shopping i splitter nytt sentrum, noen av Storbritannias beste restauranter og et yrende kultur – og natteliv. Og kun en park skiller to av lagene i engelsk toppfotball. Her mangler det med andre ord på ikke trøkk, opplevelser og stemning.  Alt er pakka inn av gjestfrie ”scousere”, humoristiske og vennlige mennesker fra Liverpool med vikingblod i årene.

Har du aldri vært i Liverpool før, har du mye uoppdaget å glede deg til. Elsker du musikk, fotball, kultur, sjøfart, shopping, god mat, folk eller historie – har du valgt  rett reisedestinasjon.

Shopping

Liverpool ONE er et helt nytt sentrum bygd inne i sentrum som har servert Liverpool en av de beste shopping-mulighetene i England: Et konsentrert shoppingmekka over to etasjer og omliggende gågater og park, kino, minigolf og en rekke gode restauranter med uteservering på kjøpet. Her ligger alle de kjente merkene, både billigmerker, mellomdyre- og de mest eksklusive.  Gågata Church Street bunner ut i designerbutikker, vintage-butikker og hyggelige restauranter og kafeer.

Arkitektur

La deg bergta av alle de viktorianske, vakre bygningene her i kombinasjon med all ny, spennende arkitektur, for Liverpool er en by i full vekst og utvikling men har likevel vært god på å ivareta sin historie. Dette er byen i England med flest vakre viktorianske bygg utenfor London. Vannfronten med sine spektakulære bygg ligger på UNESCOs liste over verneverdige bygg, og på Albert Dock kan du besøke en rekke museum gratis eller spise på en av de hyggelige restaurantene i det gamle båtbygger-området, som har blitt bevart i sin vakre, rødbrune mursteinsstil og renovert til et stemningsfullt, populært område.

Musikk og kultur

Fordi Liverpool definerer seg som en kulturby (Europeisk kulturby i 2008), satser de på kultur. Det betyr at de fleste museer er gratis (med unntak av Beatles-museet og enkelte spesialutstillinger). Dessuten er det stor aktivitet både på de store scenene så vel som undergrunns-scenene. Det er alltid konserter eller teater på gang rundt i byen som tiltrekker seg talenter fra hele verden.

John, Paul, George og Ringo: Du verden hva dette firkløveret har gjort for å sette Liverpool by på verdenskartet. Og de har etterlatt seg mange severdige spor. I tillegg til selve Beatlesmuseet på Albert Dock, er det også mye annen fantastisk Beatles-historie å ta inn når du først er i musikk- og Beatles-mekka Liverpool: Penny Lane, Strawberry Fields, Beatles-vandring i guttenes fotspor og ikke minst Mathew Street, midt i sentrum av Liverpool, som er et must å besøke, med sitt yrende liv og musikkhistorie.

Korte avstander

De korte avstandene i Liverpool gjør byen til et ekstra attraktiv reisemål. Her slipper du frustrasjonen over all tid som går bort i trafikk-korker eller uendelige vandringer i undergrunnssystemet eller sammenklemt i overfylte transportmidler. I Liverpool er det aller meste i gangavstand. Det tar 20 minutter å gå gjennom byen. Mesteparten av tida på tur kan du bare nyte ruslende i byen, der du kan ta inn det yrende livet og gå på oppdagelsesferd mellom A til B.

Matopplevelser og natteliv

I Liverpool får du hele spekteret av gourmet-mat til mat fra alle verdens hjørner. Her finnes restauranter som er på lista over de beste både tapas-restaurantene og italienske restaurantene i hele England, store matopplevelser som kan bunne ut i en morsom kveld på byen på pub til pub-runde eller på en av de mange hyggelige og hippe barene i East Village. Sjansen er for øvrig stor for å treffe på en av de store fotballstjernene her i byen når du er ute og spiser.

Puster fotball

Om du liker fotball eller ikke er det fascinerende å ta del i fotballgalskapen i Liverpool, der Liverpool Football Club og Everton FC har klart å holde seg i toppserien i mange tiår og har delt en by mellom rødt og blått. Den elektriske stemninga og livet på fotballkamp er virkelig verdt å få med seg om man er fotball-fan eller ei. Dette er sportshistorie og tippekampen i levende livet og ekte fotball-galskap og følelser mellom seteradene.

Unikt nettverk

I Liverpool samarbeider vi med offisiell forfatter for Liverpool FC, Ragnhild Lund Ansnes og hennes musikkprodusent-ektemann Jostein Ansnes fra Dora3. De har vært tett på både fotballklubben og byen i årevis og kjenner til mange hemmelige byskatter og har et enormt nettverk i Liverpool. De stiller som både guider og foredragsholdere på våre turer og tar gjerne med seg en ekte Liverpool-legende til oss for inspirasjon og glede.

Valuta: Britiske Pund
Språk: Engelsk
Styresett: Monarki
Antall innbyggere: 500 000
Tidsforskjell: 1 time etter
Tips: Service er som oftest inkludert
Elektrisitet: 220 Volt (må ha med adapter)
Visum: Ikke påkrevd for norske statsborgere ( pass påkrevd )
Sikkerhet: Som i storbyer flest


Destinasjoner du kanskje vil like


firmatur til liverpool

Få tilsendt en skreddersydd katalog & utforsk mulighetene for firmatur til Liverpool!


Mer enn bare fotball, pub og musikk historie!

FOREDRAG AV LEGENDE

Et motivasjonsforedrag

I Liverpool har vi tilgang på flere legender og et motivasjonsforedrag kan være perfekt på din firmatur til Liverpool

INTIMKONSERT

Konsert kun for dere

Vi har innpass hos det kjente LIPA akademiet til Paul Mccartney. Her vil noen norske talenter fremføre en intimkonsert for dere

FØLG BEATLES FOTSPOR

Fra strawbery fields til penny lane

Hvorfor ikke følge Beatles fotspor og ende opp på en av Liverpool sine eldste pub'er for å se kamp? Ønsker dere billetter til kampen så ordner vi selvsagt dette


London

Hjem  /  Firmatur  /  De Britiske Øyer / London

BESTE TID Å REISE

Hele året

VÆRET DER NÅ

REISETID

2t 10min

DIREKTEFLY

Trondheim, Bergen, Stavanger, Oslo, Tromsø og Kristiansand


London

Send Forespørsel

Opplev atmosfæren

Med kort reisetid og mange direkteruter, er denne levende storbyen lett å reise til. London har noe å tilby for alle, både historie, shoppingmuligheter, fotball, kulturopplevelser og interessante mennesker. Engelskmenn har en herlig humor, og tar seg gjerne en prat over en øl.

 

Det er umulig å bli lei av London

Her finnes berømte steder som Buckingham Palace, Picadilly Circus og Tower of London. Om du vil nyte byen fra elva Themsen, kan du ta et elvecruise og se praktbygg som Parlamentet med Big Ben, Westminster Abbey, St. Pauls Cathedral og Tower Bridge. For de litt tøffere på gruppetur, er en rib-tur på Themsen også en mulighet. Om du vil ha en  litt annerledes aktivitet foreslår vi en guidet sykkeltur i Londons gater, eller hva med en guidet pubrunde?

For å kjenne på den lune engelske stemningen, anbefaler vi et eller flere besøk på en typisk engelsk pub

En skummende halvliter med enten Fish and Chips eller  Shepards Pie får deg i god stemning.
Det finnes mange nye trendy  restauranter, og nattelivet er yrende. London by night er ikke kjedelig! Til tross for at London er en storby, vil du oppleve atmosfæren som lun og avslappet.

For oss nordmenn er London shoppingby nr 1

Det finnes et bredt utvalg av både kjedebutikker, design- og vintagebutikker. London er et mekka for nye trender – la deg inspirere! Om travle Oxford street blir for mye for deg, finner du mange av de samme butikkene i koselige Covent Garden. Der er tempoet roligere og du kan ta shoppingpauser på hyggelige kafèer og gallerier underveis. Vi anbefaler også et besøk til Camden Market, hvor gamle staller har blitt ombygd til boder med spennende og originale varer og mat fra alle verdenshjørner.

Om du elsker fotball, er London et perfekt reisemål

Her kan du oppleve kamper i verdensklasse, og få realisert drømmen om å se favorittlaget ditt. Kulturlivet er også rikholdig, du kan velge blant mange ulike teateroppsetninger, musicals, cabareter og utstillinger. Mulighetene er mange!

Vi er til enhver tid oppdatert på hva som er verdt å oppleve i London, og vi skreddersyr gjerne ditt neste firma event eller gruppetur til denne spennende verdens metropolen.


Destinasjoner du kanskje vil like


Få tilsendt en skreddersydd katalog & utforsk mulighetene for firmatur til London!


En ekte storby som har absolutt alt av aktiviteter

MIDDAGSCRUISE I LONDON

Vi anbefaler!

Hvorfor ikke se byen på en annerledes måte? Vi setter sammen et hyggelig middagscruise

GODE KONFERANSEFASILITETER

De fleste hoteller har gode fasiliteter

Mange velger å legge firmaturen til London da det er et samlingspunkt med mange gode konferansefasiliteter

OPPLEV MAGI

Lyst å oppleve noe kult og annerledes?

Har dere opplevd det meste på firmatur? London kan by på alt fra middagsshow til besøk på verdens beste cocktailbarer