valencia-firmatur-signaturreise

Valencia

BESTE TID Å REISE

Mars-Mai, Juni-August

BESTE TID Å REISE

Gå til klimakart

TIDSSONE

Ingen forskjell fra Norge

FLYREISE

Trondheim(TRD), ASDF(ASD)


Valencia – byen å «rømme til»

Send Forespørsel

Valencia byen med gylne soloppganger, magiske netter, fabelaktig lokalmat, søte og saftige appelsiner og tradisjonell spansk paella.

Valencia er en eksplosjon av farger, smak og kultur, men også en fredelig oase. Byen sies å ha noen av de vakreste arkitekturene i Europa, fra det historiske til avant-garde. ‘The City of Arts and Science’ er stedet å gå for å absorbere Valencia-regionen visjon av fremtiden.

«Turia Hagene» er en 10 kilometer lang, grønn oase i byen, med en allé av trær, plener, gangstier og fontener som strekker seg over hele byen – en perfekt mulighet til å slappe av.

Central Market (Mercado Central) er en herlig luftig struktur av buet glass og støpejern som ble bygget i 1920 ved ett av de eldste matmarkedene i Europa og er et populært sted blant lokalbefolkningen, som kommer hit hver dag for å handle ferske råvarer. Søndager nytes best i nasjonalparken La Albufeira kun 15 min fra byens sentrum. Familier og venner koser seg her rundt sine yndlings riser eller Paella`s (som opprinnelig stammer fra denne regionen) En annen fin opplevelse i parken er, å låne en lite båt og cruise langs ris plantasjene og se på de rike fugl reservatene i området.

Denne unge og pulserende byen kan by på et unikt natteliv, som tilbyr en dynamisk miks av kafeer, gourmetrestauranter og duvende klubber fullpakket med lokalbefolkningen samt andre reisende. En stor samling av gourmet opplevelse finner du ved den fabelaktige Mercado de Colon, her har både bygningene og gourmet opplevelsene som tilbys, sin egen wow faktor. Dette markedet er absolutt på «må oppleves» listene fra foodies verden rundt. Bystranden, Flyplassen og Sentrum er kun 15min unna hverandre og gjør derfor denne byen til et perfekt sted å «rømme til» for en langhelg i Spania. Våre turer til Valencia tilbyr alt dette og mer. Så hvorfor ikke legge din firmatur til Valencia?

Fakta

Valuta: Euro
Språk: Spansk
Styresett: Monarki
Antall innbyggere: 1,5 millioner
Tidsforskjell: Ingen
Tips: Service er som oftest inkludert
Elektrisitet: 230 Volt
Visum: Ikke påkrevd for norske statsborgere
Sikkerhet: Som i storbyer flest
Infoskriv fra regjeringen.no

Tips

Historiske avant-garde
Mercado Central
La Albufeira
Mercado de Colonfirmatur til palma

Palma

Hjem  /  Firmatur  /  Spania / Palma

BESTE TID Å REISE

Hele året

VÆRET DER NÅ

REISETID

5t 5min

DIREKTEFLY

Oslo


Palma

Send Forespørsel

Uteliv i historiske omgivelser

Palma de Mallorca er den største byen, og hovedstaden for Balearene. Middelaldergater og imponerende bygg gir en storslått ramme for utforsking av Palmas spennende historie, varierte shopping og hyggelige restauranter. En by det er godt å være i – Palma har blitt kåret til den spanske byen med best livskvalitet.

På en høyde over havna ligger den gotiske katedralen La Seu, som stod ferdig i 1601 etter 400 års bygging

Bak katedralen ligger gamlebyen med gamle adelspalasser, originale husfasader og vakre kirker. Du kan se minnesmerker over arabiske bad fra da Palma var arabisk på 900-tallet. Mallorkinerne er stolte over sin historie, og sine katalanske røtter.

Det er mye å se, og det er koselig å gå ”el paseo” – ettermiddagsturen – i trange og stemningsfulle gater

Eller kanskje strandpromenaden Passeig Martin passer deg bedre? Det er virkelig et sted for å se og bli sett.

Palma er perfekt om du ønsker å kombinere byliv med strandliv

Strendene Cala Mayor og Playa de Palma ligger nærmest, og er lett tilgjengelig med buss. Strendene er førsteklasses, og har gode fasiliteter. Det er også fem flotte golfbaner nært Palma.

Shoppingtilbudet i Palma er variert og trendy, og spenner fra småbutikker i trange gater i gamlebyen til store varehus og elegante boutiquer. Det er særlig godt utvalg av lekre skinn- og lærvarer, og Palma er også kjent for vakre perlesmykker av Majorica-perler.

Palma har også mye å by på når det kommer til restauranter og barer

Restaurantene er preget av det spanske kjøkkenet, og de fantastiske råvarene som finnes i området. Baren Purobeach ble kåret til den syvende beste baren i verden av avisen The Guardian. I bydelen Terreno finner du et hundretalls puber og barer, og mer enn tjue nattklubber – her kan du feste hele natten om du vil. I juli og august er det mest liv.

Det er mye spennende å oppdage også rundt Palma

Hva med en utflukt til den pittoreske og sjamerende fiskerlandsbyen Port de Soller, hvor tiden har stått stille. Dryppsteinsgrottene i Porto Cristo og klosterbyen Valldemosa er også spennende å besøke. Om du reiser med barn vil nok en tur innom Aquapark eller Marineland utenfor Palma være populært.

Vi hjelper deg gjerne med å skreddersy din neste gruppetur eller  firma tur med et besøk i Palma og omegn!

Valuta: Euro
Språk: Spansk
Styresett: Monarki
Antall innbyggere: 400 000
Tidsforskjell: Ingen
Tips: Service er som oftest inkludert
Elektrisitet: 230 Volt
Visum: Ikke påkrevd for norske statsborgere
Sikkerhet: Som i storbyer flest
Infoskriv fra regjeringen.no


Destinasjoner du kanskje vil like


firmatur til palma

Få tilsendt en skreddersydd katalog & utforsk mulighetene for firmatur til Palma!

Amsterdam er et turistmål vi nordmenn liker godt! Her bugner det av restauranter, aktiviteter og gode hoteller. Om dere er ute etter en studietur, belønningstur eller en konferanse så egner denne byen seg godt for både store og små grupper. Send oss en katalogforespørsel og vi tar kontakt med deg


Lyst på sol og varme? Da bør du legge firmaturen til Palma

AKTIVITETER I PALMA

Opplev Palma!

I Palma finnes det mange aktiviteter som lar seg gjøre både til vanns og til lands. Vi finner den som egner seg best sammen!

GUIDET TUR

Utforske fjellet

Det finnes mange forskjellige guidet turer. Hvorfor ikke start dagen med en fjelltur?

HYGGELIGE RESTAURANTER

Gode mat opplevelser!

Det er viktig å finne de hyggelige restaurantene med god atmosfære


Solkysten

Hjem  /  Firmatur  /  Spania / Solkysten

BESTE TID Å REISE

Hele året

VÆRET DER NÅ

REISETID

4t 5min

DIREKTEFLY

Trondheim, Bergen, Stavanger, Oslo, Tromsø og Kristiansand


Solkysten

Send Forespørsel

Sol og varme

På Europas sørligste kyststripe finner du alle ingredienser til ferieidyllen – uansett om du reiser med familien eller på en firmatur. God mat, mange varierte aktiviteter, shopping, lange strender,  kontrastfylt natur og det beste klimaet i hele Europa.

Fra dette kystområdet kan du se Afrika, samtidig som du også kan se snø på fjelltoppene rundt

Det er svært variert terreng, noe som innbyr til både fjellturer og bading i havet. Det er til og med mulig å kjøre slalom – om du drar til Sierra Nevada! De siste årene har Solkysten blitt kjent for sine mange golfbaner, det er nesten 50 flotte baner å velge i mellom. Om du reiser med familien er det også mange dyre- og fornøyelsesparker å besøke.

Malaga er den største byen i dette området, og er fra gammelt av en viktig havneby og handelssenter

I dag er det en moderne by med handel og turisme. Malaga er Picassos fødeby, og I 2003 åpnet Picasso-museet som er verdt et besøk. Sørg også for å få med deg tyrefekterarenaen!

To mindre byer som også er populære er Marbella og Puerto Banus. Tidligere fiskerlandsbyer, nå kjent som jetsetdestinasjoner

Nyt duften av appelsintrærne i gamlebyen i Marbella, eller vandre langs havna i Puerto Banus og se på de store yachtene som ligger der. I alle disse byene kan du shoppe i designbutikker, eller på gatemarkedene som ligger i området. Du finner også butikker som selger mer typiske spanske varer, som flamencokjoler, kastanjetter og vifter.

 

10 minutters kjøretur inn i landet finner du en rekke av de tradisjonelle hvite andalusiske landsbyene, blant annet Ronda som ligger dramatisk til – delt i to av en dyp kløft!

 

Som i resten av Spania, får du fantastisk tapas også på Solkysten, med flere spanske spesialiteter som gazpacho, oster, oliven og fantastisk, fersk sjømat. Denne regionen har et stort utvalg av gode råvarer, blant annet den beste pata negra (en av de mest eksklusive skinkene på markedet). Det er et utall restauranter og barer å velge i. Nattelivet byr på alt fra små koselige spanske barer til hippe dyre nattklubber. Om du er i Puerto Banus kan vi anbefale restaurant La Sala, her får du god mat og herlig stemning.  I Estepona finner du strandrestauranten Sonora som tar deg tilbake til 70-tallet. Her kan du nyte dagen i lounge-aktige omgivelser og avslappet stil.

Solkysten har alt du kan drømme om på en ferie, og vi er godt kjent i dette fantastiske området. La oss i Signaturreise skreddersy den ultimate firmatur eller ditt utenlands event!

Valuta: Euro
Språk: Spansk
Styresett: Konstitusjonelt monarki
Tidsforskjell: Ingen
Tips: Service er som oftest inkludert
Elektrisitet: 230 Volt
Visum: Ikke påkrevd for norske statsborgere
Sikkerhet: Som i storbyer flest
Infoskriv fra regjeringen.no


Destinasjoner du kanskje vil like


Få tilsendt en skreddersydd katalog & utforsk mulighetene for firmatur til Solkysten!


Her finnes det mange flotte byer og skjulte perler!

CANYONING!

Spennende aktiviteter

Når det kommer til solkysten bugner det av ulike aktiviteter. Alt fra Canyoning til zip-line og rebusløp på stranden

FANTASTISK MAT

Kulinarisk kjøkken

Nyt god mat og drikke til hyggelige priser. Hvorfor ikke ha en fest-aften på stranden?

DE UKJENTE PERLENE

Spennende utflukter

Om dere ønsker en fjelltur, sightseeing i byen eller en dag på stranden. Vi finner de beste opplevelsene til dere både med og uten guide


firmatur til madrid

Madrid

Hjem  /  Firmatur  /  Spania / Madrid

BESTE TID Å REISE

Fra mars til oktober

VÆRET DER NÅ

REISETID

3t 45min

DIREKTEFLY

Oslo


Madrid

Send Forespørsel

Kulturell og spennende storby

Dra på firmatur til Madrid for flotte historiske og kulturelle opplevelser, et pulserende uteliv, vakre parker, fantastiske matopplevelser og muligheten til å se fotball i verdensklasse.

Madrid er Spanias hovedstad, og den største byen. Utforsk byen til fots eller på sykkel, eller ta metroen – som er en av de beste i Europa

Dra for eksempel til Retiroparken, som er en av verdens største byparker. Her kan du blant annet leie robåt, og dra ut på den kunstige innsjøen. På majestetiske Plaza Mayor fra 1500-tallet kan du ta inn byens atmosfære mens du nyter et glass i sola på en av de mange kafeene. Vi anbefaler å legge en firmatur  til Madrid om våren eller høsten, da sommerdagene her er voldsomt varme. I mathallen San Miguel kan du søke skygge, og samtidig smake på deilige oster, skinker, frukter, sjokolade og andre godsaker.

Madrid er kjent for sin kunstneriske arv, så du kommer nesten ikke utenom et besøk på Prado-museet – verdens største kunstmuseum

Her finner du malerier av alle de store europeiske mesterne. Madrid er også en moteby, og du får billigere designklær enn i andre europeiske storbyer. De store kjedene ligger i Gran Via (Storgaten).

Madrid har et yrende uteliv, med den høyeste tettheten av barer per hode, og madrilenoene fester gjerne hele natten og til tidlig morgen!

Områdene rundt Plaza Santa Ana er gode steder for såkalt tapeo, eller bar-til-bar-runder. Vil du ha en uforglemmelig matopplevelse anbefaler vi å være ute i god tid, og bestill bord på Michelinrestauranten Diverxo – som har et kult pønkeimage

Valuta: Euro
Språk: Spansk
Styresett: Konstitusjonelt monarki
Antall innbyggere: 3 millioner
Tidsforskjell: Ingen
Tips: Service er som oftest inkludert
Elektrisitet: 230 Volt
Visum: Ikke påkrevd for norske statsborgere
Sikkerhet: Vært obs på lommetyver
Infoskriv fra regjeringen.no

Retiroparken
Plaza Mayor
Mathallen San Miguel
Prado-museet
Gran Via
Plaza Santa Ana


Destinasjoner du kanskje vil like


firmatur til madrid

Få tilsendt en skreddersydd katalog & utforsk mulighetene for firmatur til Madrid!


Kjent for sin arkitektur, Madrid er byen å besøke

TEAMBUILDING I MADRID

Opplev Madrid!

Det finnes mange aktiviteter i Madrid. Om du er ute etter noe actionfylt eller mer rolig så finner vi den for deg!

STILIG ARKITEKTUR

Fagtur?

Madrid er en av mange storbyer som egner seg godt for fagturer. Er du arkitekt? La deg inspirere

GUIDET TUR

Flotte opplevelser!

En guidet tur til fots kan raskt blitt litt langdrygt i en storby som Madrid. Hvorfor ikke se byen fra en Segway?


firmatur til barcelona

Barcelona

Hjem  /  Firmatur  /  Spania / Barcelona

BESTE TID Å REISE

Fra mars til oktober

VÆRET DER NÅ

REISETID

3t 20min

DIREKTEFLY

Trondheim, Bergen, Stavanger og Oslo


Barcelona

Send Forespørsel

Eventyrlig arkitektur

I Spanias nest største by, som er hovedstad for katalanerne, kan du utforske storbylivet med spennende restauranter og bra shopping, beskue Gaudis eventyrlige arkitektur som er spredt gjennom byen, gå ned til strandpromenaden og nyte Middelhavets « sydenliv », eller gå på spennende fotballkamper.

 

Barcelona er en by å ta seg rundt i til fots

På ferden kan du se på alle de vakre bygningene, ta en kopp kaffe eller en sangria av cava på en av de mange fortauskaféene, se på folkelivet på Las Ramblas eller spasere langs den herlige strandpromenaden. Vi anbefaler også å rusle gjennom de små og koselige gatene i Barri Gotic, middelalderstrøket. Vil du se hovedattraksjonene, og samtidig få et overblikk over byen, anbefaler vi en guidet busstur.

Barcelona er en fantastisk kunst- og kulturby

Arkitekten Antonio Gaudis byggverk er gjennomgående i hele Barcelona

Den uferdige kirken La Sagrada Familia, er Gaudis hovedverk og er et « must ». I Parc Guell, som ligger på en høyde i bydelen El Carmel, kan du nyte en fantastisk utsikt over Barcelona, samtidig som du kan studere Gaudis mesterverk bestående av skulpturer og bygninger.  Pablo Picasso bodde en lang periode av livet sitt i Barcelona, og besøker du Museu Picasso, kan du se hans verk fra den tiden han bodde i byen. El Poble Espanyol er også verdt å få med seg, enten på den neste firmaturen eller gruppeturen til Barcelona. Det er et friluftsmuseum med masse aktiviteter som ble åpnet til verdensutstillingen i Barcelona i 1929. Eller besøk fornøyelsesparken på Tibidabofjellet, som er over 100 år gammel, og byr på utsikt over hele byen!

Hva er vel et opphold i Barcelona uten minst ett godt tapas-måltid, små fristende retter som delikat serveres på bordet

Og prøv det katalanske kjøkkenet; paella, chorizo og serranoskinke er for mange kjente retter og råvarer, som kommer herfra. Katalonia byr også på gode viner.

En opplevelse du bør få med deg, er Barcelona FC på hjemmebane

Camp Nou er Europas største fotballstadion, og med plass til nesten 100.000 tilskuere er det ikke vanskelig å forestille seg stemningen når hjemmepublikumet stemmer i med Cant del Barca til ære for laget i sitt hjerte. Her kan hver og en bli fotballinteressert ; i alle fall for en stakket stund

Valuta: Euro
Språk: Spansk
Styresett: Monarki
Antall innbyggere: 1,6 millioner
Tidsforskjell: Ingen
Tips: Service er som oftest inkludert
Elektrisitet: 230 Volt
Visum: Ikke påkrevd for norske statsborgere
Sikkerhet: Som i storbyer flest
Infoskriv fra regjeringen.no


Destinasjoner du kanskje vil like


firmatur til barcelona

Få tilsendt en skreddersydd katalog & utforsk mulighetene for firmatur til Barcelona!


Barcelona passer til både premieturer så vel som firmaturer!

VINGÅRDSBESØK

Nyt dagen blant vinrankene

Vi anbefaler selvfølgelig en guidet utflukt til vinområdet med vingårdbesøk, omvisning, prøvesmaking og en god lunch

BANEKJØRING I BARCELONA

Actionfylte aktiviteter

Det finnes utallig med aktiviteter i Barcelona. Om dere ønsker en segwaytur, båttur, elsykkel eller en mer actionfylt aktivitet så kan vi tilrettelegge for det meste

OPPLEV DET SPANSKE KJØKKEN

Kulinariske opplevelser!

Når man er i Barcelona er det lett å gå seg vill blant alle restaurantene. Vi vet om de skjulte perlene hvor dere får en hyggelig kveld


firmatur til roma

San Sebastian

Hjem  /  Firmatur  /  Spania / San Sebastian

BESTE TID Å REISE

Fra mars til oktober

VÆRET DER NÅ

REISETID

5t 5min

DIREKTEFLY

Via Amsterdam


San Sebastian

Send Forespørsel

Utsøkt gourmet mat

San Sebastian er en fantastisk plass hvor man kan nyte solfylte dager med utsøkt gourmetmat og god vin. Byen ligger i Nord-Spania, midt mellom to skjellformede badestrender. Dette er en elegant by med vakker arkitektur og god velstand. Det er umulig å ikke forelske seg når man først har besøkt byen

Byen er fylt med folk som elsker å nyte det gode liv, med flest Michelin stjerner per innbygger har denne byen blitt utnevnt til en av de beste plassene for god mat og vin

Destinasjonen er perfekt for en helg eller en lengre firmatur fylt med sol og late strandager kombinert med attraksjoner. Deres berømte storbystrand, La Concha, er lang og bred med en behagelig temperatur.

Den unike plasseringen, mellom fjellene og Atlanterhavet, gjør denne byen til en helt optimal destinasjon for ditt firma

Midt i mellom strendene finner du et lite skogdekt fjell ut i havet. Mange reiser hit for å oppleve deres eksklusive mat. Målet deres er ikke å tilrettelegge for turistene, de ønsker å bevare matkulturen ved å lage mat som lokalbefolkningen verdsetter. Dette gir en genuin matopplevelse av de beste råvarene. Det er her det skjer, og mange kjente kokker kommer hit for inspirasjon og læring. Her kan man oppleve den beste sjømaten og de mest utsøkte tapasrettene.

Byen har fire hoved- bydeler, som på hver sin måte former helheten

Parte Vieja, gamlebyen, byr på smale smug og bilfrie gater med masse kafeer og restauranter. Her er det sjarmerende å tusle rundt på dagtid,  og på kveldstid bygger det seg opp til bli et livlig og festfylt samlingssted. Stemningen er særdeles god og det finnes utallige barer og serveringssteder. Denne bydelen er preget av sterk historie, da den ble plyndret og brent ned i år 1813 under Napoleon krigen. Her finner du kirkene Santa Maria og St Vicente, som var de eneste byggene som overlevde. I hjertet av gamlebyen finner du Plaza de la Constituition, som er en møteplass for de lokale og tilreisende. I denne sjarmerende bydelen er de kjent for sine Pintxos barer, hvor man kan forsyne seg med småretter fra bardisken og nyte et glass iskald øl, cider eller vin.

Ønsker du og ditt firma en tur med litt mer fart og spenning, så er dette den perfekte destinasjonen

Den spanske surfekulturen har sin rot her, og det finnes mange muligheter for bølgesurfing og annen vannsport. Det er en ung og trendy atmosfære rundt om i byen, men den er også tilrettelagt for roligere omgivelser hvis en ønsker det. Et genuint sted for gourmet mat opplevelser, og prisene er forholdsvis rimelig i forhold til kvaliteten man får.

 

Hvis solfylte og spennende dager med mat og vin i verdensklasse høres ut som en spennende firmatur, så kan vi anbefale denne plassen på det varmeste.

 

Ta gjerne kontakt med oss, og vi tilrettelegger for en herlig tur etter ønsker og behov

Valuta: Euro
Språk: Spansk
Styresett: Monarki
Antall innbyggere: 186 000
Tidsforskjell: Ingen
Tips: Service er som oftest inkludert
Elektrisitet: 230 Volt
Visum: Ikke påkrevd for norske statsborgere
Sikkerhet: Som i storbyer flest
Infoskriv fra regjeringen.no


Destinasjoner du kanskje vil like


firmatur til roma

Få tilsendt en skreddersydd katalog & utforsk mulighetene for firmatur til San Sebastian!


Et steinkast ifra Bilbao ligger dette kulinariske høysetet!

LUFTBALLONG I SAN SEBASTIAN

Svev høyt!

Hvorfor ikke se soloppgangen fra en Luftballong med noe godt i glasset?

HESTRIDNING I CAMINO

Følg den gamle ruten

Følg den vakre ruten Camino de Santiago på hesteryggen

TOPP 10 KULINARISK!

Kulinariske opplevelser!

Pinxtos henger høyt i San Sebastian. Bli med på en kulinarisk vandring rangert som topp 10 i verden!