firmatur til munchen

Munchen

Hjem  /  Firmatur  /  Tyskland / Munchen

BESTE TID Å REISE

Fra mars til oktober ( julemarked i desember )

VÆRET DER NÅ

REISETID

2t 15m

DIREKTEFLY

Bergen, Oslo og Tromsø


Munchen

Send Forespørsel

Fotball og oktoberfest

Munchen er en utrolig spennende storby som blant annet er kjent for sin årlige oktoberfest og storslåtte arkitektur. Det er Tysklands uoffisielle sørlige hovedstad med kafeer i middelhavsstil og middeleuropeiske øl haller. Byen har et uortodoks utseende og kan by på attraksjoner for hver en smak

 

I denne tyske storbyen føler man seg raskt velkommen

Byens motto er ”München mag dich” og betyr på norsk ”München liker deg”. Folk fra hele verden blir tiltrukket av dette stedet, spesielt på høsten når de arrangerer den årlige oktoberfesten. Dette eventet trekker rundt 6 millioner øltørste turister fra hele verden. Selv om denne storbyen ligger lengst unna Norge, er den likevel den tyske byen som de fleste av oss har et forhold til. Byen har bevart sine lokale tradisjoner, og man kan ikke besøke denne byen uten en liten smak av deres lederhosen, bratwürst, jodling og tubamusikk. Her kan man også oppleve slott i flott barokk arkitektur, med blant annet Nymphenburg i spissen. Dette er en av de mest berømte severdighetene i Munchen, hvor man kan slappe i den tilhørende parken etter et besøk i slottet. Det store torget heter Marienplats og kan by på vakre bygninger og monumenter som Neues Rathaus (det Nye Rådhuset) og Mariasøylen. Her finnes man også alt man ønsker av shopping og restauranter. Et lite kvartal unna finner man den vakre Frauenkirche, som er selve symbolet på München.

Denne livsglade byen kan by på storartede dager med en følelse av luksus

Det er nemlig en av de mest velstående byene i Europa, hvor de med de mest luksuriøse bilmerkene pryder gatene. Velstanden har derimot ikke gått utover den tyske maten, som består av rause porsjoner og velsmakende retter. Typiske matretter er Weisswurst, Leberkaese og Schweinebraten. Du kan selvsagt få mer sofistikert mat om du ønsker, da München er en av få byer i Europa som har flere restauranter med tre Michelin-stjerner.

Hvis du og ditt firma er glad i øl og god stemning, så er absolutt dette stedet for deg

Det er noe helt spesielt å drikke øl på en typisk Biergarten, eller øl-hage som det kalles. Byen byr på rundt 200 biergartens, som har historie helt tilbake til 1812. Her kan dere nyte en iskald øl under kastanjetrær på en benk sammen med andre joviale tyskere. Kong Ludwig gav nemlig tillatelse til at bryggeriene kunne få solgt sitt øl som de ville, dermed er det nettopp dette du kan forvente deg; øl på et grønt bord under et kastanjetre.

Ønsker du og ditt firma å oppleve livsglade tyskere, storslått arkitektur og utsøkt tysk mat, så er München stedet for dere! Her er det også muligheter til å legge opp et event rundt den store Oktoberfesten.

Ta kontakt med oss, og vi guider deg gjerne gjennom en gledefylt tur til denne destinasjonen

Valuta: Euro
Språk: Tysk
Styresett: Forbundsrepublikk
Antall innbyggere: ca 1,4 millioner
Tidsforskjell: Ingen
Tips: Service er som oftest inkludert
Elektrisitet: 220 Volt
Visum: Ikke påkrevd for norske statsborgere
Sikkerhet: Som i storbyer flest
Infoskriv fra regjeringen


Destinasjoner du kanskje vil like


firmatur til munchen

Få tilsendt en skreddersydd katalog & utforsk mulighetene for firmatur til Munchen!


Opplev Oktoberfest i Munchen!

MØTEROM PÅ ALLIANZ ARENA

Det stiligste møterommet!

Vi anbefaler selvfølgelig å legge det faglige til Allianz Arena med en guidet omvisning i forkant. Her vil du få se en av verdens mest moderne stadioner!

OKTOBERFEST

Opplev Oktoberfest!

Man kommer ikke unna at Munchen er det mest populære reisemålet for de som vil oppleve Oktoberfest! Legger til rette med billetter og bord på området

FOR-DRINK PÅ TAKTERASSE

Nyt utsikten

Det finnes mange sky-barer i Munchen. Vi legger opp til en for-drink eller middag hvor du kan nyte utsikten


Dresden

Hjem  /  Firmatur  /  Tyskland / Dresden

BESTE TID Å REISE

Fra mars til oktober ( julemarked i desember )

VÆRET DER NÅ

REISETID

4t 0m

DIREKTEFLY

Via Amsterdam


Dresden

Send Forespørsel

Stille flyter Elben

Stille flyter Elben. Fra Tsjekkia til Hamburg, gjennom mange byer, men den vakreste av dem er Dresden. Og den mest myteomspunne. Her residerte forfengelige konger og her holdt noen av Europas viktigste kunstnere, arkitekter og vitenskapsfolk til. Sammen skapte de en by full av tiltrekningskraft

 

Historiske Dresden

Men Dresden er også byen som mer enn noen annen forbindes med meningsløs ødeleggelse. Da 2. verdenskrig nesten var over ble den historiske bykjernen praktisk talt utslettet i et av krigens største bombeangrep. Allerede i DDR gikk man i gang med å bygge opp igjen noen av de viktigste bygningene, og etter den tyske gjenforeningen har dette arbeidet fortsatt for fullt. Sentrum av Dresden gjenoppstår nå i fordums prakt, og er virkelig verdt et besøk.

Hva anbefaler vi av aktiviteter?

Bruk anledningen til teambuilding på tur i spektakulær natur. Gå i J.C.Dahls og de andre norske malernes fotspor, langs spennende stier og stiger i de kuperte sandsteins-fjellene langs Elben. Kjenn det i bena og nyt returen til vanns med en øl på dekk, til lyden av dampmaskin

Mat & drikke

«Har man ikke øl, har man ikke noe å drikke», ja det hevdet selveste Martin Luther. Han hadde bodd i dagens Dresden. Besøk en av de stemningsfulle kjellerlokalene, en Biergarten eller en mer eller mindre brun kneipe og nyt Weissbier, Schwarzbier eller noen av de mange lokale mikrobryggeri-spesialitetene. Spis typisk tysk: Bratwurst, Blutwurst, Mettwurst, saus og surkål eller rødkål med eple. Topp det med lekkert lokalt bakverk. Kort sagt; ha det trivelig i flott atmosfære.

Med restauranter for enhver smak, med førsteklasses museer og andre attraksjoner, med en dynamisk og variert utelivs-scene, med et kompakt og variert shoppingtilbud og med en rekke stilfulle hoteller, er Dresden perfekt for en firmatur til Tyskland. Med andre ord en komplett reiseopplevelse – i en by stor nok til at du har masse attraktivt å velge blant, men oversiktlig nok til at du ikke mister oversikten.

Bli kjent med Dresden sammen med vår norske guide, hold kurs eller konferanse, ta en utflukt til Meissen, berømt for sitt porselen, eller til Moritzburg, kjent for slottet fra filmen «Tre nøtter til Askepott»

Og apropos jul;

Hvis dere vil bytte ut julebordet med en tur utenlands er Dresden stedet – uten tvil. Med Tysklands eldste og nest største julemarked, med lokale tradisjoner i massevis og med et fantastisk konsert-tilbud, ligger alt til rette for en uforglemmelig opplevelse. Lyst til å prøve en annerledes destinasjon? Vi i Signaturreise og vår norske samarbeidspartner i Dresden hjelper deg gjerne

Valuta: Euro
Språk: Tysk
Styresett: Forbundsrepublikk
Antall innbyggere: ca 520 000
Tidsforskjell: Ingen
Tips: Service er som oftest inkludert
Elektrisitet: 220 Volt
Visum: Ikke påkrevd for norske statsborgere
Sikkerhet: Som i storbyer flest
Infoskriv fra regjeringen


Destinasjoner du kanskje vil like


Få tilsendt en skreddersydd katalog & utforsk mulighetene for firmatur til Dresden!


Spennende historie og gode opplevelser i Dresden

GUIDET TUR

Lyst på en litt annerledes guidet tur?

Dresden er en by som er litt uvanlig for en firmatur. Desto større grunn til å besøke den mener vi!

BESØK MIKROBRYGGERI

Dresden er stolt av sitt lokale øl!

I Dresden finnes det mange gode aktiviteter. Vi finner den som egner seg best sammen!

JULEMARKED I DRESDEN

Legg julebordet til Dresden?

Dresden er vel kjent for sitt flotte julemarked. Derfor passer denne byen bra for årets julebordtur!


Berlin

Hjem  /  Firmatur  /  Tyskland / Berlin

BESTE TID Å REISE

Fra mars til oktober ( julemarked i desember )

VÆRET DER NÅ

REISETID

1t 35min

DIREKTEFLY

Bergen og Oslo


Berlin

Send Forespørsel

Inspirerende og innbydende

Berlinmuren, Brandenburger Tor, Checkpoint Charlie, Potzdamer Platz; dette er noen av de kjente historiske stedene vi ønsker å se og høre om i Berlin. Det er lett å like Berlin, en levende by der du kan utforske historien og samtidig få med deg noe av det hippeste og mest trendy som skjer i Europa.

 

Etter murens fall har Berlin gjennomgått en betydelig oppbygging, og fremstår i dag som en av Europas mest trendy og moderne storbyer

Det Berlin vi ser i dag regnes som et av Europas viktigste politiske og kulturelle senter. Gamle og nedslitte nabolag har gjennomgått en renovering og fremstår inspirerende og innbydende. Vi vil anbefale en guidet tur på Segway for å finne Berlins både berømte og  mer skjulte skatter.

Er du glad i shopping, kan du ta turen innom KaDeWe-senteret; Europas nest største shoppingsenter

Om du vil ha litt mindre forhold er Schloßstraße et tips; her kan du rusle innom mange ulike butikker, restauranter, teatre og kinoer. På søndager er de fleste butikker stengt, og det er en perfekt anledning til å besøke markedene rundt omkring i byen. Dra for eksempel innom markedet i Mauerparken, og slukk tørsten etterpå i Prater – en av byens mest kjente ølhaller.

Julemarked

Berlin  har som alle tyske byer med respekt for seg selv julemarked å by på; faktisk hele 60 av dem! Weihnachtsmarkt am Charlottenburger Schloss beskrives som et av Europas fineste, og er verdt et besøk. Kjente Alexanderplatz har også et julemarked – og en skøytebane!

Kulturtilbud

Byen byr på utallige kulturtilbud, det være seg opera, teater, konserter, museer eller gallerier. Besøk gjerne East Side Gallery – her er 1,3 km av den gamle Berlinmuren dekorert med verker av kunstnere fra hele verden. For de som liker at det svinger, finnes et utall med trendy nattklubber og sjarmerende kneiper. Ved siden av shopping, uteliv og et rikt kulturliv,  bor og spiser du godt i Berlin for akseptable priser. I løpet av oppholdet bør minst ett måltid med kjøtt, sauerkraut og øl prøves!

Høres Berlin ut som en by du kan tenke deg å besøke?

Ta  kontakt med  oss i Signaturreise, og vi lager din neste firmatur med spennende aktiviteter eller kurs og konferanse. Rett og slett en tur til Berlin etter dine ønsker og budsjett

Valuta: Euro
Språk: Tysk
Styresett: Forbundsrepublikk
Antall innbyggere: ca 3,5 millioner
Tidsforskjell: Ingen
Tips: Service er som oftest inkludert
Elektrisitet: 220 Volt
Visum: Ikke påkrevd for norske statsborgere
Sikkerhet: Som i storbyer flest
Infoskriv fra regjeringen


Destinasjoner du kanskje vil like


Få tilsendt en skreddersydd katalog & utforsk mulighetene for firmatur til Berlin!


Berlin er en storby som passer oss nordmenn godt!

SEGWAY I BERLIN

Opplev Berlin på sykkel eller segway

Hvorfor ikke se byen på en ny og annerledes måte? Prøv en guidet tur på Segway

JULEMARKED

Berlin har et fantastisk julemarked

Det er ingen tvil om at Berlin har en av de beste og mest populær julemarkedene i Europa. Klar for julebord?

OKTOBERFEST I BERLIN

På Alexanderplatz i Berlin kan du oppleve Oktoberfest!

Det kan ofte være vanskelig og dyrt å komme seg til Munchen. Frykt ikke. I Berlin lever oktoberfest i beste velgående. Vi sørger for inngang og bord!