firmatur til sør-afrika

Sør-Afrika

Hjem  /  Firmatur  /  Verden / Sør-Afrika

BESTE TID Å REISE

Hele året

VÆRET DER NÅ

REISETID

15t 30min

DIREKTEFLY

Via Frankfurt


Sør-Afrika

Send Forespørsel

Opplev safari

Sør-Afrika har alt. Her finner du blendende vakkert landskap, spennende plante- og dyreliv og frodige vinland. Klimaet er behagelig året rundt, og innbydende strender finnes langs hele øst-kysten. Landet er omkranset av Atlanterhavet i vest og Det Indiske Hav i øst.

Sør-Afrika er et land fylt av kontraster og med en rik historie.

Landet har utviklet seg mye siden Apartheid ble opphevet i 1994. Det er fremdeles stor fattigdom og arbeidsløshet, men livsgleden og latteren er likevel aldri langt unna. Nelson Mandela er en helt og et frihetssymbol for både den svarte og hvite befolkningen. Fangeøya Robben Island, der Nelson Mandela satt fanget i 18 år av sitt 28 år lange fangenskap, kan besøkes ved å ta båt til øya fra Waterfront i Cape Town – et minne for livet.

Cape Town

I området rundt Cape Town kan vi arrangere en firmatur der vi kan legge opp til spennende aktiviteter som hvalsafari, sykling, dykking, dra på rafting, fjellturer og spille golf på fantastiske anlegg. Og for den som vil få med seg store områder på kort tid, kan en sightseeing med helikopter anbefales! Det finnes mange nasjonalparker, der Kruger er den mest kjente. Her kan du dra på safari og oppleve elefant, løve, bøffel, leopard, sjiraff, sebra, neshorn og andre eksotiske dyr på nært hold. Etter en spennende dag med safari og mange inntrykk, samles man rundt bålet på kvelden. Nattehimmelen er svart og full av stjerner, og kanskje kan du kan høre løvene brøle. Stemningen glemmer du aldri og du vil lengte tilbake.

Sør-Afrika er et spennende land også med tanke på mat og vin

Vi anbefaler et besøk til berømte vinområder som Stellenbosch og Franschhoek – her produseres viner i verdensklasse. Cape Town kan også by på restauranter av ypperste klasse. Prisnivået i Sør-Afrika er lavere enn her hjemme, så du kan unne deg det lille ekstra.

La oss i Signaturreise skreddersy en fantastisk tur med opplevelser som sent glemmes

Vi kjenner Sør-Afrika og har vært der mange ganger. Vi samarbeider med lokale partnere for å gi deg tett oppfølging under oppholdet. Det behagelige prisnivået for både mat og drikke er et pluss, og det aller beste er at det ikke er tidsforskjell mellom Norge og Sør-Afrika.

Valuta: Sør-Afrikansk Rand
Språk: Engelsk
Styresett: Republikk
Antall innbyggere: 53 millioner
Tidsforskjell: Ingen
Tips: Service er som oftest inkludert
Elektrisitet: 220 Volt
Visum: Passet må imidlertid være gyldig i minst tre måneder etter at besøket er avsluttet, og må inneholde minst to blanke sider.
Sør-Afrika aksepterer kun maskinlesbare pass, og derfor kan ikke nødpass benyttes for reiser til Sør-Afrika.
Sikkerhet: Vær oppmerksom på lommetyveri


Destinasjoner du kanskje vil like


firmatur til sør-afrika

Få tilsendt en skreddersydd katalog & utforsk mulighetene for firmatur til Sør-Afrika!


Sør-Afrika, en opplevelse for livet!

SAFARI

Er du klar for Safari og nye eventyr?

Når man først er i Sør-Afrika så er det en opplevelse komme tett på dyrene. Om man ønsker en videre utflukt til Kruger Nasjonalpark, ordner vi det. Men det finnes også safari parker nær Cape-Town

GODE OPPLEVELSER

Vi finner de hyggeligste plassene

I Sør-Afrika er man ute etter gode opplevelser. Det kan være alt ifra vinområdene, storbyen Cape Town eller på dyresafari. Spør oss og vi lager en topp opplevelse for din bedrift

MØT DYR PÅ NÆRT HOLD

Kule opplevelser!

Ønsker du å komme i nærkontakt med sjeldne dyr. Vi vet hvordan!


New York

Hjem  /  Firmatur  /  Verden / New York

BESTE TID Å REISE

Hele året

VÆRET DER NÅ

REISETID

8t 25min

DIREKTEFLY

Oslo


New York

Send Forespørsel

Byen som aldri sover

The Big Apple – neonlys, gule taxier, høyt tempo og nye opplevelser overalt. New York er en verdensmetropol og kulturell smeltedigel; en by du aldri blir ferdig med. Pulsen er alltid like høy i byen som aldri sover

Øya Manhattan er den bydelen de fleste forbinder med New York

Fra oasen Central Park forbi Times Square, Broadway, Madison Square Garden, Empire State Building, Rockefeller Centre og helt ned til Battery Park med utsikt til Frihetsgudinnen får du med deg alle landemerkene som vil sette deg i «an Empire state of mind». Om du vil kan du fint utforske deler av øya til fots, benytte subwayen som slynger seg under gatene, eller kanskje ta en helikoptertur for å få det fulle overblikket?

Å gå gatelangs i New York er som å reise verden rundt på noen få kvartaler

Little Italy, Chinatown; de ulike strøkene bærer navn etter de folkegruppene som har bosatt seg der og satt sitt preg på områdene med språket, maten og stemningen. Byen er i stadig utvikling, og her skapes trender og tendenser som senere sprer seg ut i verden. Det er stadig et nytt område som er det hippeste, nå de siste årene har Williamsburg i Brooklyn vært stedet å besøke – og snart dukker det opp noe nytt.

New York byr på mange opplevelser;

gå på skøyter i Central Park, se en musikal på Broadway, dra på dessertbuffet på Marriott Hotel og spis søtsaker mens du får utsikt over hele byen. Shopping kommer man heller ikke utenom; føl deg som en stjerne i motebutikkene på Fifth Avenue, eller kanskje den fremragende fotobutikken B&H Photo er mer din stil?

Om det er sightseeingen, tempoet, sporten, museene, musikalene, menneskene, overraskelsene, drømmene eller den rike historien som får deg til å lengte etter New York –  i samarbeid med lokale kontaktpersoner vet vi hvordan din neste firmatur kan planlegges, slik at du kan få det beste ut av ditt opphold i storbyen. Vi kan garantere deg en opplevelse du aldri vil glemme.

Valuta: Amerikanske Dollar
Språk: Engelsk
Styresett: Republikk
Antall innbyggere: 8,4 millioner
Tidsforskjell: 6 timer bak
Tips: Vanlig å gi tips på restauranter (10-25%)
Elektrisitet: 120 Volt
Visum: Besøksvisum påkrevd ESTA
Sikkerhet: Som i storbyer flest


Destinasjoner du kanskje vil like


Få tilsendt en skreddersydd katalog & utforsk mulighetene for firmatur til New York!


Ikke gå deg vill i New York. La oss vise vei!

SIGHTSEEING I NEW YORK

Opplev New York!

Vi viser deg New York fra sin beste side. Opplev jazzklubber i Harlem eller nyt utsikten fra en skyskraper!

GODE RESTAURANTER

Vi finner de beste aktivitetene og restaurantene

New York bugner av restauranter og aktiviteter. Det er lett å gå seg vill. Vi ordner et trygt og bra program så dere kan nyte turen og det beste av byen som aldri sover

FAGLIG BESØK

Behov for noe mer spennende enn et møterom?

Byen er gigantisk og her finnes det noe for alle og enhver. Om dere jobber i eiendomsbransjen eller er arkitekter. Vi finner noe spennende!