Hjem  /  Premietur

Send Forespørsel

For bedrifter med intern konkurranse!

Mange salgs-orienterte bedrifter har mye konkurranse og rangering internt. Hvorfor ikke belønne «vinnerne» med god gammeldags premietur fylt med action og morro!?

Vi i Signaturreise sørger for et program hvor man får tid til å nyte omgivelsene, spise velfortjent god kombinert med actionfylte aktiviteter. Ønsker du å rappellere ned seilet i Molde? Eller kanskje kjøre Ferrari på bane i Barcelona? Vi tar oss av hele prosessen med å organisere flybilletter, transport, hotell, måltider med drikke samt aktiviteter. 

Et innbydende program og mobil-app

Etter signert kontrakt vil dere få tilsendt et innbydende program som kan sendes til de heldige på epost. Her får de en oversikt over hele turen med bilder og innhold.

Ofte består en premietur gruppe av 10 – 20 personer uten at bestiller selv er med på turen. Frykt ikke! Men vår reiseapplikasjon vil gruppen klare seg helt fint. Her får de fly-informasjon, kart som viser vei og klokkeslett til oppmøte!


Aktiviteter med fart & spenning!

Vi har mange gode forslag til aktiviteter på premieturer uansett alder og form. Ta kontakt med oss og spør om en egnet aktivitet for din premietur

Kulinarisk vandring i Amsterdam?

Et godt forslag som alltid er en vinner: start premieturen med en kulinarisk vandring. Her får man smake på noe godt samtidig som man får servert litt god drikke.


Ut på Catamaran i Barcelona

Hvorfor ikke legge premieturen til Barcelona. Her kan vi arrangere en dagsutflukt på Catamaran hvor vannscootere møter dere ute på havet for kjøring! Lunch og drikke serveres underveis!