Elsker dere ski og snø? Hva med en spennende firmatur til en vinterdestinasjon!


Det er ingen tvil om at vi nordmenn er glad i vinter og ski. Vi trekkes mot fjellet og løypene så snart snøen har lagt seg. Hos Signaturreise har vi god erfaring med å tilrettelegge for en firmatur til Alpene for ski og vinter entusiaster. Enten det dreier seg om en kick off i alpene eller en firmatur i norge i eventyrlige og hyggelige omgivelser.

Firmatur til Trøndelag på hundeslede

Firmatur til Trøndelag på vinteren med hyggelig stemning og bålkaffe!

Det å legge årets firmatur i Norge, til Trøndelag midt på vinteren kan være en unik opplevelse i seg selv. En sjarmerende tid med frisk luft, ren natur.

Les mer

firmatur til cortina

Cortina

Opplev denne lille perlen i vakre Italia. Her finner du et av verdens største skisystemer sammen med luksus og italienske retter!

Les mer

firmatur til davos

Davos

Gå på ski i verdensklasse i denne fantastiske byen. Her får dere også ypperlige overnattingsmuligheter og god mat.

Les mer

firmatur til ischgl

Ischgl

Drømmer du om en firmatur med utfor og afterski? Da kan dette være plassen for din gjeng! Opplev fantastiske skisystemer med topp stemning.

Les mer

firmatur til val Thorens

Val Thorens

Reiser dere på firmatur til Val Thorens kan dere oppleve gode skiforhold, men også mange morsomme aktiviteter utenom.

Les mer

firmatur til zell am see

Zell am See

Drømmer du om å suse ned østerrikske alper med vinden i håret, en isbre i sidesynet og en stor alpesjø rett foran? Da er Zell am See stedet for deg.

Les mer

firmatur til st anton

St Anton

Har du lyst til å oppleve ekte tyrolskestfrihet 1300 meter over havet, på en av de største skiresortene i de østeriske alpene? Da er en firmatur til St Anton Am Arlberg perfekt til dere!

Les mer

firmatur til åre

Åre

Med over 100 bakker og 42 heiser byr Åre på masse skiopplevelser bare 1,5 timer med bil fra Værnes flyplass. Heftig afterski, mange restauranter i toppsjikte og spennende shopping er noe.

Les mer