Hjem  /  Firmatur  /  Italia / Cortina

header cortina
BESTE TID Å REISE

Fra januar til mars

REISETID

5t

DIREKTEFLY

Cortina

Send Forespørsel

En av verdens beste skidestinasjoner

Dersom du lengter etter luksushoteller og gode restauranter kombinert med ski, er Cortina den rette plassen for deg. Denne lille byen lokker til seg mange turister og kjendiser i løpet av et år. Dette takket være den høye standarden i hotell- og restaurantlivet, og ikke minst et av verdens største skisystemer.

Cortina ligger ikke lengre enn 16 mil unna Venezia, høyt oppe i fjellene nord i Italia. Byen er vakker, og du behøver ikke bare være skiinteressert for å reise hit. Cortina d `Ampezzo kalles «dronningen» av Dolomittene som er selve fjellkjeden området er kjent for. For ti år siden ble Cortina og Dolomittene en del av UNESCO`s verdensarvliste. En god grunn til å la denne byen friste.

Dere kan ikke besøke Cortina uten å oppleve et av de flotte hotellene byen er kjent for. Cristallo er et 5 stjerners luksus resort hvor dere får vakre rom med et klassisk italiensk preg. Eller så kan dere bo hos Rosapetra, som også er et 5 stjerners spa resort med moderne rom bygd av tre. Ønsker man å bo for en billigere penge er det mange hoteller å velge mellom med flott standard.

Cortina er også kjent for sine mange gode restauranter. Her er det flere muligheter til å besøke en av mange pizzasjapper eller de eksklusive restaurantene. El Camineto og Beppe Sello er to av de mest populære restaurantene byen har å by på. Her er det ekte italiensk mat på menyen, fra familieoppskriftene til restauranteierne.

Cortina d`Ampezzo er et av Italias mest kjente og omfattende skianlegg og arrangerte på 50-tallet vinter-OL. 464 skiheiser og over 1000km med skiløyper i fjellkjedene sier noe om størrelsen på skianleggene. Det finnes velpreparerte løyper for alle nivå. Alle skientusiaster vil trives i Cortina med de fantastiske fjellkjedene og den stilige byen. Det er mange muligheter til å stå på ski med guider som viser de beste panoramautsiktene etterfulgt av en deilig lunsj på en takterrasse.

Det er mye å gjøre for å fylle opp dagene i denne lille byen, både av shopping, mat og ski. Skal dere på en firmatur for å oppleve vinter og ski, er dette en av mange destinasjoner å reise til, men blant de beste for å oppleve Italias alper.

Ta kontakt med oss dersom du ønsker å høre mere og synes en firmatur til Cortina høres interessant ut.

Valuta: Euro
Språk: Italiensk/Engelsk
Styresett: Demokratisk republikk
Antall innbyggere: ca. 6 000
Tidsforskjell: Ingen
Tips: Service er som oftest inkludert
Elektrisitet: 220 Volt
Visum: Ikke påkrevd for norske statsborgere
Sikkerhet: Nokså trygt


petter ramberg square

Ta kontakt med Petter for en hyggelig prat om denne reisen.

E-post: petter@signaturreise.no
Telefon: +47 73 95 00 00


Destinasjoner du kanskje vil like


firmatur til cortina

Få tilsendt en skreddersydd katalog & utforsk mulighetene for firmatur til Cortina!