Våre mest populære destinasjoner for 2019


Signaturreise sin ekspertise er først og fremst innenlands og resten av Europa, på kryss og tvers, fra storbyer til landsbyliv og med kulinariske godbiter og aktiviteter som aldri vil glemmes

Opplev en gourmet walk i Budapest

Hvorfor ikke legge årets firmatur til Budapest? Her har vi gode samarbeidspartnere som kan bidra til at dere får en kjempe fin opplevelse. Vi legger opp til spennende aktiviteter og en god atmosfære. Her får man mye for pengene!

Se firmatur

København, en pulserende by dag som natt

København – også kalt Kongens by, er kanskje den mest pulserende byen i Skandinavia. Å vandre på Strøget og i de brolagte sidegatene er en stor fornøyelse, både for deg som er glad i shopping på de store motemagasinene eller for deg som foretrekker små unike butikker. På Nyhavn, som en gang var tiltenkt å bli Nordens Venezia, opplever du sjarmerende uterestauranter og et yrende folkeliv langs havnen.

Se firmatur

Eventyrlig arkitektur i Barcelona

I hovedstaden til katalanerne kan du utforske storbylivet med spennende restauranter og bra shopping, beskue Gaudis eventyrlige arkitektur som er spredt gjennom byen, gå ned til strandpromenaden og nyte Middelhavets « sydenliv », eller gå på spennende fotballkamper.

Se firmatur