Beste tid å reise
March - May, September - November
Klimakart
Time Zone
ET +14 hours
Flights

Tokyo (NRT), (HND); Osaka (KIX)


Firmaturer i Europa

Send forespørsel

Wien – noe av det ypperste i Europa

Wien er Østerrikes hovedstad og største by. Den byr på noe av det ypperste Europa har å by på når det kommer til kunst og kultur. Denne moderniserte, historiske byen har noe å tilby for alle.

Byen er synonymt med skjønnhet og sjarm, og vi skjønner godt hvorfor. Her kan du oppleve praktfulle, historiske bygg og utrolig mye vakker kunst og kultur. Wien kan anbefales til alle årstider, og den passer like bra til en weekend tur som til en lengre firmatur. Det er også et utmerket utgangspunkt hvis man ønsker å kombinere reisen med andre steder i Europa.

Historien til Wien er spennende å utforske, og man kan få en smakebit ved å besøke noen av de mange historiske byggene som man finner sentralt rundt om i byen. Denne praktbyen ved Donau var en gang Europas hovedstad i århundrer, noe som preger byen stort den dag i dag. Stephansdom er byens katedral, og ble bygget mellom år 1137 og 1147. Det er et av byens viktigste turistmål. Her kommer rundt 3 millioner mennesker årlig for å oppleve den gotiske stilen og dens sterke historie. I denne byen kan du og din bedrift også få en opplevelse av hvordan det var å leve som kongelig ved slottet Schloss Schönbrun. Her kan man oppleve kultur og kunst på sitt ypperste og også få boltre seg på den praktfulle parken rundt slottet.

Hvis man ønsker shopping kan man finne alt en måtte ønske, byen ble nemlig kåret til en av Europas beste shoppingbyer for noen år tilbake. Her tilbys alt fra de mindre, spennende forretningene i Marahilferstrasse til de mest eksklusive butikkene i områdene rundt Kärtner Strasse eller Kohlmarkt.

Hvis du er lei av turistattraksjoner og shopping, kan Wien by på Wienerkafeer, godt øl eller hvitvin av ypperste klasse. Man kan få en smak av nasjonalretten Tafelspitze og østerisk rødvin ved en av de mange restaurantene man finner sentralt i byen. Her finner man alt fra eksklusive restauranter til pølseboder til ekte Schwartswald fra en av de mange konditoriene rundt om i byen.

Ønsker du og ditt firma å legge deres neste event eller firmatur til Wien? Her finnes det mange muligheter og noe for enhver smak. Ta kontakt med oss og vi skreddersyr gruppereisen etter behov og ønsker.

Japan Map

Fakta

Valuta: Euro
Språk: Tysk
Styresett: Demokratisk Forbundsrepublikk
Antall innbyggere: 1,7 millioner
Tidsforskjell: Ingen
Tips: Service er som oftest inkludert
Elektrisitet: 230 Volt
Visum: Ikke påkrevd for norske statsborgere
Sikkerhet: Som i storbyer flest

Tips

Wiens historiske senter
Schonbrunn
Kunsthistorisk museum
Hofburg
Operahuset
Naturhistorisk museum

Signaturreiser til Europa