Det er stadig populært å arrangere en firmatur for sine ansatte. Det er derfor viktig å bruke tid på å arrangere en firmatur med riktig innhold. Destinasjonene er også viktig å ta hensyn til. I dag er det vanlig å arrangere firmaturer til både Norge og i utlandet.

For å unngå skatt, bør du arrangere en firmatur med faglig innhold. Det er imidlertid også mulig å unngå skatt ved å arrangere det som betegnes som et skattefritt velferdstiltak. Dette er en firmatur som ikke kan ha flere enn to overnattinger.

Rafting på firmatur

Ønsker du hjelp til å planlegge firmatur?

Velg en destinasjon som passer

Firmaturen bør arrangeres med utgangspunkt i ønsker fra de ansatte. Bedriften kan også overraske de ansatte med en firmatur. Det er imidlertid viktig at bedriften velger en destinasjon som passer for samtlige ansatte.

 

I dag er det vanlig å arrangere firmaturer til destinasjoner i både Norge og utlandet. For å finne riktig destinasjon kan det være lurt å ta utgangspunkt i hvilke aktiviteter som tilbys på de ulike stedene. Dette kan være aktiviteter som rafting, konserter, guidede turer og lignende.

Aktiviteter som passer for bedriftens ansatte

Dagens bedrifter ønsker gjerne å tilby noe unikt til sine ansatte. Når firmaturen skal arrangeres legges det ofte vekt på at det tilbys noe som ikke er tilgjengelig alle andre steder. Aktivitetene bør bidra til et bedre samhold og arbeidsmiljø i bedriften i ettertid.

 

Mange bedrifter velger derfor å arrangere en firmatur der det legges vekt på team building eller andre aktiviteter, som sies å styrke relasjoner. Det er også vanlig å by på faglig innhold som seminarer, foredrag og lignende.

Bruk tid på planleggingen av årets firmatur

I forkant av årets firmatur, bør du bruke tid på planlegging av både destinasjon og aktiviteter. For at firmaturen skal bli vellykket er det viktig at samtlige ansatte får en god opplevelse. De fleste bedrifter må også forholde seg til budsjetterte rammer.

 

For å unngå skatt bør du sette deg inn i dagens skatteregler. Som regel kreves det at firmaturen byr på faglig innhold, for at den ikke skal regnes som skattepliktig. Mange bedrifter velger også å arrangere et velferdstiltak, som tilsier en firmatur med ikke mer enn to overnattinger.

Få hjelp til å arrangere årets firmatur

Det kan være en fordel å få ekstern hjelp til å arrangere årets firmatur. Mange eksterne aktører som oss i Signaturreise jobber aktivt med å tilrettelegge firmaturer for bedrifter. Du kan derfor velge blant utallige aktiviteter og destinasjoner, i både utlandet og Norge.

Hvilke aktiviteter kan tilbys i forbindelse med en firmatur?

En firmatur kan by på sosiale aktiviteter som rafting, guidede turer, team building, konserter, foredrag og lignende. Det er viktig at aktiviteten fremmer samholdet blant de ansatte.

Hvilke destinasjoner passer for en firmatur?

Bedriften kan arrangere firmaturer til både Norge og utlandet. Firmaturen kan også innebære flere overnattinger.

Hvilke skatteregler gjelder for firmaturer?

Før det arrangeres firmatur er det viktig at du oppdaterer deg på hvilke skatteregler som gjelder. Det er i utgangspunktet krav om faglig innhold, eller at firmaturen ikke har flere enn to overnattinger.

kulinarisk vandring italia
skatt på firmatur e-bok signaturreise

Ønsker du mer informasjon om en firmatur til Tallinn?

petter ramberg square

Ta kontakt med Petter for en hyggelig prat om denne reisen.

E-post: petter@signaturreise.no
Telefon: +47 73 95 00 00
Min kalender: ring meg opp

Nyttig informasjon

presentasjoner på firmaturer

Skatt på firmatur

En firmatur skal bygge samhold og styrke arbeidsmiljøet i virksomheten. Med god planlegging kan en opplevelsesrik firmatur i tillegg være en skattefri ytelse til selskapets ansatte.

Skatt på firmatur

reise-app for alle deltakere

Gratis reise-app

Våre kunder vil kunne benytte seg av en gratis og skreddersydd mobil-app for reisen eller arrangementet. Et solid verktøy for både innland og utlands reiser

Reise-app for grupper

Skatt på firmatur

Invitasjonskatalog

Vi tilbyr en gratis invitasjonskatalog du kan sende til de som skal delta. Den kan lages med deres fargekoder og logo. En rød tråd i opplevelsen.

Invitasjonskatalog til deltakerene

Destinasjoner du kanskje vil like