Hjem  /  Firmatur  /  Norge / Trøndelag

BESTE TID Å REISE

Hele året

REISETID

1t 0m

DIREKTEFLY

Bergen, Stavanger og Oslo


Trøndelag

Send Forespørsel

Norges midtpunkt!

Trivelige Trøndelag! Om man ønsker å oppleve varierte aktiviteter og fantastisk mat er dette destinasjonen for deres neste firmatur. Bor man i Trondheim er det flere fine overnattingsmuligheter i selskap med gode kulinariske opplevelser.

Området byr på et mangfold av historie, kultur og ikke minst natur. Hav, sjø, fjell og by er i umiddelbar nærhet til hverandre. Trondheim er kjent som teknologi hovedstaden, og er nå også satt på kartet som matmekka. Med sin tredje Michelin stjerne rangerer byen som en av Norges mest spennende mat regioner. Her er det nærhet til sjømat, vilt og lokale produsenter som byr på de beste råvarene. Det er fokus på bærekraft og økologisk produksjon i kombinasjon med spennende utvikling av mat. Byen er utnevnt til Europas gastronomi- region i 2022!

Det finnes  mange spennende steder å besøke, det kan nevnes kyst kommuner som Hitra, Frøya og Stokkøya. Aktiviteter som passer for en firmatur er ribkjøring, matlagingskurs, fisking og historisk guiding av kjentmann.

Røros er på Unescos verdensarvliste, og denne fantastiske lille unike og koselige gamle gruvebyen er verd et besøk av mange grunner. Stikkord er lokal mat, historie og hygge. Vinteren er stabil med mye snø og høsten er vakker i fjellandskapet.

Synes du Trøndelag høres ut som en spennende destinasjon for din neste firmatur? Ta kontakt med oss og vi hjelper deg på vei!

Valuta: Norske Kroner
Språk: Norsk/Engelsk
Styresett: Demokrati
Antall innbyggere (Trondheim): ca 182 000
Tidsforskjell: Ingen
Tips: Service er som oftest inkludert
Elektrisitet: 220 Volt
Visum: Ikke påkrevd for norske statsborgere
Sikkerhet: Som i storbyer flest

Ta kontakt med Guro for en hyggelig prat om denne reisen.

E-post: guro@signaturreise.no
Telefon: +47 73 95 00 00Få tilsendt en skreddersydd katalog & utforsk mulighetene for firmatur til Trøndelag!


Destinasjoner du kanskje vil like