Firmatur i Europa – velg mellom Europas mest populære storbyer!

Europa er fullpakket med populære reisemål som byr på spennende opplevelser, kulturelle severdigheter og vakre storbyer. Med pulserende uteliv og gode priser blir det garantert en hit for bedriften å la team-buildingen starte i en av Europas mest populære storbyer. Vi lover at det blir en firmatur de ansatte sent vil glemme, da det rett og slett er umulig å kjede seg!

Som en selvfølge er de fleste hoteller i Europas storbyer utstyrt med flotte møterom, slik at dere kan kombinere alle de spennende aktivitetene med faglig opplæring. På den måten kan dere slå to fluer i en smekk, og få unna viktige møter før dere setter i gang med dagens opplevelser.

Kultur og historie i Berlin

Vi nordmenn har lett for å trives i Tyskland, og Berlin er et populært reisemål for firmaturer. Det er en levende hovedstad som byr på det beste av historiske severdigheter, og samtidig er overfylt med trendy og hippe strøk.

Berlin er et interessant sted å besøke når som helst på året. Dersom dere planlegger firmatur til Berlin rundt juletider, vil dere kunne få med dere det verdensberømte julemarkedet. Når våren ringer inn er været som regel litt varmere enn i Norge, noe som gjør det perfekt til å utforske Berlin på segway og få med seg historiske monumenter. Besøk til både kunstgallerier, renoverte hipsterkaféer på østsiden og en tur til ølhallen Prater er et must uansett årstid.

Shopping, kultur eller fotball i London

Pulserende London byr på noen av de beste kulturelle severdigheter i Europa. Ulike teaterforestillinger, musikaler, cabareter og show vil kunne gi dere minneverdige opplevelser. Enten dere planlegger en firmatur til London for å få med dere neste fotballkamp eller ønsker å besøke populære museer, er storbyen klar for å gi dere en opplevelse dere sent vil glemme. London er også shoppingby nummer én, og er en av grunnene til at storbyen er så populær å reise til.

Det er selvsagt obligatorisk å finne lun stemning på en hyggelig pub når dere først er i London, slik at dere kan smake på ekte engelsk øl. Når vi allerede er inne på øl, vil dere heller ikke bli skuffet over det yrende utelivet London har å by på. Fra pulserende nattklubber og stilige cocktailbarer, til mer nedstemte puber – i London finnes det noe for alle.

Båtliv og sykkeltur i Amsterdam

Amsterdam er en populær storby full av kontraster. Mange tenker kanskje på red light distriktet, men i realiteten er Amsterdam mye mer enn dette. Fullpakket av trange, hyggelige gater, historiske broer og kanaler, er overblikket av Amsterdam rolig og innbydende. Et middagscruise langs kanalen er selvsagt en severdighet man må få med seg, så vel som å oppleve byen på sykkel.

Mange ønsker å reise på firmatur til Amsterdam om våren, når tulipanene er i full blomstring. Det gir også en flott mulighet for å oppleve de flotte parkene i byen, og samtidig spasere rundt i de smale gatene, og oppdage både nisjebutikker og kunstgallerier.

Skreddersy firmatur til Europas storbyer

Vi skreddersyr gjerne din neste firmatur eller gruppereise til en av Europas populære storbyer. På den måten kan dere selv bestemme hvilke severdigheter og aktiviteter som passer for din bedrift. Velg mellom Europas mest populære storbyer, og opplev en firmatur de ansatte kommer til å snakke om i en årrekke!

Hva kan man gjøre på en firmatur i London?

Mulighetene er uendelige om man velger London som destinasjon for firmaets firmareise. Byen har unike museum og turistattraksjoner, flotte parker og verdenskjente puber og restauranter.

Hvilke severdigheter bør man besøke på firmatur i Amsterdam?

Amsterdam tilbyr mange spennende byturer, hvor du kan oppleve alt fra vakker arkitektur fra middelalderen til moderne kunstgallerier. Byen er også kjent for sin fantastiske natur!

Hvorfor bør man reise på firmatur til Berlin?

Berlin er en levende hovedstad som byr på det beste av både historiske severdigheter og hippe strøk. I tillegg er Berlin en fantastisk by å besøke hele året rundt, ettersom alle årstidene byr på noe eget!

Send oss en melding:

Den neste trygge firmatur lager vi for deg!

Stort eller lite, på hjemmebane eller i form av en reise, en dag eller flere dager, kort eller langt. En gruppetur i Norge gir deg og ansatte det påfyllet som trengs. Len deg godt tilbake og la profesjonelle sette sammen aktiviteter som passer for dere.

Inspirasjon + + Ta kontakt