København

Nyhavn i Kjøbenhavn

Firmatur til København! En pulserende by.

København – også kalt Kongens by, er kanskje den mest pulserende byen i Skandinavia.  

Å vandre på Strøget og i de brolagte sidegatene er en stor fornøyelse, både for deg som er glad i shopping på de store motemagasinene eller for deg som kanskje liker dansk design, eller foretrekker små unike butikker. På Nyhavn, som en gang var tiltenkt å bli Nordens Venezia, opplever du  sjarmerende uterestauranter og et yrende folkeliv langs havnen.

Ta kontakt

Det er populært å tilbringe en firmatur i København, være seg sommer som vinter

Det er korte avstander i sentrum, så det er lett å ta seg rundt til fots. Her kan du nyte god mat og drikke på alt fra trendy moderne restauranter i verdensklasse til tradisjonelle danske spisesteder, en café latte på en av de mange urbane kaféene, drinker i lekre coctailbarer eller ta en « lille en » på rustikke puber. Her finnes det et stort utvalg. Fra det små, hyggelige og sjarmerende til topp nivå med restauranter oppført i Michelin guiden København er en by det er lett å bli glad i.

Like mye som mat og drikke kjennetegner den danske hovedstaden ; står kunst, kultur og design i sentrum. På de mange og aktuelle museene og galleriene kan du oppleve og lære mer om dette. Vi anbefaler en utflukt til Louisiana, Museum of Modern Art i Humlebæk, en halv times togtur fra København. Her møtes flott kunst og dansk design med vakker natur.

Eller så kan det være ny carlsberg glyptotek passer deg bedre. Et kunstmuseum bygget opp rundt brygger Carl Jacobsens private kunstsamling.

Det er mye som bør oppleves en eller flere ganger i København. Den Lille Havfrue, skulpturen på en granittstein, har i mange år sittet med lengsel i blikket og speidet etter sin prins.

Utsiden av Tivoliet i Kjøbenhavn

Tivoli, som ligger midt i København sentrum, besøkes av 4 millioner gjester hvert år

Selv om du kanskje har vokst fra karuseller og pariserhjul, anbefaler vi et besøk i fornøyelsesparken som har en historie fra helt tilbake til 1843. Ikke bare i sommermånedene er fornøyelsesparken i den indre by populær, men Halloween og jul i Tivoli er fortryllende og magisk med sine attraksjoner, spektakulære show og konserter, butikker og mange flotte restauranter.

Fristaden Christiania som ble opprettet i 1971 av en gruppe hippier som okkuperte området er et interessant sted å besøke. I grønne og bilfrie omgivelser med eget selvstyre,  er Christiania en annerledes bydel i København hvor tiden har stått stille.

Det finnes flere ting å gjøre i denne byen. Vi anbefaler at du som «turist» tar både turen innom kongens nytorv og rosenborg slott. Med hjelp av en guide vil du få både historisk og faglig påfyll. En av de mest populære stedene som absolutt er verdt et besøk.

København kan nesten minne om New York. På den måten at alt er lett tilgjengelig.
Fra Michelin stjerner til italienske småretter. Trendy design og museumsbesøk. Til bryggeribesøk og showmiddager. København kan by på det meste.

Vi er godt kjent i København, og vil gjerne lage ditt neste utenlands event eller firmatur i denne trendsettende byen

Vi hjelper deg å planlegge og gjennomføre en hyggelig, spennende og innholdsrikt firmatur til København – alt etter ditt behov

Den neste trygge firmatur lager vi for deg!

Stort eller lite, på hjemmebane eller i form av en reise, en dag eller flere dager, kort eller langt. En gruppetur i Norge gir deg og ansatte det påfyllet som trengs. Len deg godt tilbake og la profesjonelle sette sammen aktiviteter som passer for dere.

Inspirasjon + + Ta kontakt