Firenze

Bro i Firenze

Firmatur til Firenze! En av Italias vakreste byer!

Firenze er en av de mest sjarmerende byene i Italia, full av historie og vakker arkitektur. Firenze er byen å besøke for å oppleve kunst i verdensklasse og toskansk gourmetmat. Man får muligheten til å oppleve et bredt utvalg morsomme aktiviteter og utflukter, under en firmatur til Firenze.

Ta kontakt

For kunstelskere er et besøk til Uffizi-galleriet en opplevelse. Dette verdensberømte galleriet huser noen av de mest betydningsfulle verkene i renessansekunsten, inkludert verker av Leonardo da Vinci og Michelangelo. Et guidet besøk her er ikke bare en kulturell opplevelse, men også en mulighet til å stimulere kreativ tenkning og inspirasjon blant teammedlemmer på firmatur til Firenze.

Et annet viktig stopp er Palazzo Vecchio, byens rådhus, som står som et symbol på Firenzes politiske hjørne. Her kan gruppen utforske de utsmykkede rommene og lære om byens fascinerende fortid.

Hvert hjørne man runder har en ny historie man ikke vil gå glipp av. Santa Maria del Fiore er kanskje den mest kjente bygningen i Firenze. Her kan man gå lenge og beundre kirken, både utenfra og innvendig. Mange vil si at renessanse kunsten hadde sin begynnelse her. Ponte Vecchio er den mest kjente broen i Firenze som aldri slutter å imponere de besøkende. Her kan man også kjøpe ekte gull eller sølv fra de lokale smedene, under en firmatur til Firenze.

Oversikt over broer i Firenze

Firenze er også et utmerket sted for kulinariske eventyr. En gruppeaktivitet kan omfatte en tur til det lokale markedet, Mercato Centrale, hvor man kan smake på lokale delikatesser og kjøpe ingredienser til et matlagingskurs.

For de som ønsker en unik opplevelse, kan en guidet tur til de hemmelige passasjene av Palazzo Vecchio tilby en spennende innsikt i Firenzes historie. Disse passasjene, som en gang ble brukt av byens herskere, er fulle av mysterier og intriger. En lærerikt del under programmet på firmatur til Firenze!

Mann på sykkel i Firenze

En dagstur til den nydelige byen Siena eller de berømte vingårdene i Chianti-regionen er garantert en flott måte å utforske Toscanas rike kulturarv

Slike turer tilbyr en perfekt miks av historie, kultur og vin + mat! En dag man vil huske lenge sammen med jobben sin. På firmatur til Firenze er det nesten helt opplagt å besøke en eller flere vingårder, gjerne på sykkel setet eller fra små Fiat biler!

En firmatur til Firenze er ikke komplett uten å oppleve byens pulserende natteliv. Et besøk til en av de mange vinbarene eller en kveld på en jazzklubb gir en avslappende og underholdende avslutning på dagen. Dette gir en ideell balanse mellom arbeid og fritid, og etterlater varige inntrykk og minner fra den toskanske hovedstaden.

En spennende aktivitet for en firmatur til Firenze er en organisert kjøretur gjennom byens pittoreske gater og landsbygda i klassiske Fiat-biler. Deltakerne får muligheten til å sette seg bak rattet i en ikonisk Fiat 500, symbolet på italiensk stil og design fra 1960-tallet, og legge ut på en uforglemmelig reise gjennom Firenze og de omkringliggende toskanske åsene. Denne opplevelsen kombinerer spenningen ved å kjøre en vintage bil med skjønnheten i det toskanske landskapet. Gruppen vil kjøre i konvoi, ledsaget av en erfaren guide, og stoppe ved sjarmerende landsbyer, historiske steder og panoramautsiktspunkter underveis.

Bil som kjører i Firenze
Luftballong over Firenze

En minneverdig aktivitet styrker ikke bare teamets bånd, men etterlater også varige minner som vil bli snakket om lenge etter at firmaturen er over

Et høydepunkt for enhver firmatur til Firenze er muligheten til å sveve i luftballong over Toscanas fortryllende landskap. Dette eventyret starter tidlig om morgenen, når dere letter fra landsbygda rundt Firenze og stiger opp mot himmelen. Fra luftballongens kurv får dere en spektakulær utsikt over de bølgende toskanske åsene, de grønne vinmarkene, og de historiske villaene som punkterer landskapet. Det er en uforglemmelig opplevelse som gir et helt nytt perspektiv på regionens naturskjønnhet. Etter landingen kan dere feire denne unike opplevelsen med et glass lokal champagne, mens dere deler inntrykk og reflekterer over skjønnheten dere nettopp har vitnet.

Firenze er hovedstaden i regionen Toscana som er kjent for sine grønne åser, vingårder så langt øyet kan se og god mat. Fra Firenze er det mye å utforske på korte dagsturer til regionen, hvor man kan delta på blant annet vinsmaking. Man kan leie sykler eller Vespa og nyte det grønne landskapet, eller ta et matlagingskurs i en vakker villa. Firenze er en perfekt by å bo i for også å utforske Toscana.

Det er ingen hemmelighet at Italia er kjent for maten sin. Fersk, håndlaget pasta, nydelig pizza og en god espresso med et stykke Tiramisu til dessert, dette er ting man ikke trenger å lete lenge etter i Firenze. Bistecca Fiorentina er en tradisjonell rett i Firenze som er perfekte for alle som elsker biff. Byen har også et utvalg gode vegetar restauranter som tilbyr mange gode retter under en firmatur til Firenze.

Utsikt mot Firenze
Gate i Firenze

Enkelt sagt er Firenze et magisk sted. Venezia eller Roma er vel de byene flest tenker på i Italia. Men om man aldri har vært i Firenze vil man ikke bli skuffet når man har vært der. Firenze er en by med energi hvor det er skjønnhet overalt du ser. Her kan man lene seg tilbake og nyte atmosfæren i byen.

Høres Firenze ut som en perfekt destinasjon til neste gruppereise? Send oss en forespørsel og vi hjelper dere!

Ta kontakt med Emma for en hyggelig prat om denne reisen.

Den neste trygge firmatur lager vi for deg!

Stort eller lite, på hjemmebane eller i form av en reise, en dag eller flere dager, kort eller langt. En gruppetur i Norge gir deg og ansatte det påfyllet som trengs. Len deg godt tilbake og la profesjonelle sette sammen aktiviteter som passer for dere.

Inspirasjon + + Ta kontakt