Vinsmaking i Tyskland 

Opplev magien av vinsmaking i Tyskland 

Det beste av Rheingau – en reise gjennom vin, mat og historiske vidunder

Ta kontakt

Glem alt du vet om den vanlige firmaturen, og forbered deg på et eventyr fylt med smak og skjønnhet som bare kan oppleves i Tysklands eldste vinregion. Rheingau er kjent for sin unike posisjon langs elven Rhinen, ofte omtalt som den Tyske Riviera.

I denne vinregionen i Tyskland finnes en av verdens mest berømte druer, Riesling, synonymt med tysk vin, og vinsmaking i Rheingau byr på fantastiske smaker fra søte viner til tørre og elegante Riesling-viner. 

Men det stopper ikke med Riesling, regionen er også kjent for å produsere merket Pinot Noir, en vin som virkelig kommer til sin rett i denne regionens klima.

I Rheingau finnes en rekke slott og kloster, mange av dem omgjort til vinprodusenter. Ikke gå glipp av sjansen til å smake vin hos Schloss Johannisberg, et slott fra 1100-tallet og verdens første Riesling-vingård.

Turen skal også gå til Kloster Eberbach, som har vært i drift i over 900 år. Her blir det fantastisk mat og vin, og en spennende omvisning for å bli kjent med historien.

Opplev en reise gjennomført med sjarm og stil fra begynnelse til slutt. Vinelskere og dyktige verter vil være med dere for å oppleve alt Rheingau-regionen har å by på – fra fantastiske spa-hoteller og vingårder, til utsøkte restauranter og et bredt utvalg av aktiviteter.

Ta kontakt med Guro for en hyggelig prat om denne reisen.

Den neste trygge firmatur lager vi for deg!

Stort eller lite, på hjemmebane eller i form av en reise, en dag eller flere dager, kort eller langt. En gruppetur i Norge gir deg og ansatte det påfyllet som trengs. Len deg godt tilbake og la profesjonelle sette sammen aktiviteter som passer for dere.

Inspirasjon + + Ta kontakt