Berlin

Firmatur til Berlin, Inspirerende og innbydende!

Berlinmuren, Brandenburger Tor, Checkpoint Charlie, Potzdamer Platz; dette er noen av de kjente historiske stedene vi ønsker å se og høre om i Berlin. Det er lett å like Berlin, en levende by der du kan utforske historien og samtidig få med deg noe av det hippeste og mest trendy som skjer i Europa.

Ta kontakt

Etter murens fall har Berlin gjennomgått en betydelig oppbygging, og fremstår i dag som en av Europas mest trendy og moderne storbyer

Det Berlin vi ser i dag regnes som et av Europas viktigste politiske og kulturelle senter. Gamle og nedslitte nabolag har gjennomgått en renovering og fremstår inspirerende og innbydende. Vi vil anbefale en guidet tur på Segway for å finne Berlins både berømte og  mer skjulte skatter.

Opplev Schloss Schönbrunn som i dag er mest kjent for sine spektakulære nyttårskonserter. Slottet var en gang i tiden hjem for makteliten, deriblant Napoleon Bonaparte. Få en guidet gruppetur gjennom slottet, og se hvordan eliten levde. I slottsparken utenfor finner man en av Europas beste dyreparker. I dyreparken har man kunnet komme nært innpå eksotiske skapninger fra hele verden siden 1752.

Er du glad i shopping, kan du ta turen innom KaDeWe-senteret; Europas nest største shoppingsenter

Om du vil ha litt mindre forhold er Schloßstraße et tips; her kan du rusle innom mange ulike butikker, restauranter, teatre og kinoer. På søndager er de fleste butikker stengt, og det er en perfekt anledning til å besøke markedene rundt omkring i byen. Dra for eksempel innom markedet i Mauerparken, og slukk tørsten etterpå i Prater – en av byens mest kjente ølhaller.

Julemarked

Berlin  har som alle tyske byer med respekt for seg selv julemarked å by på; faktisk hele 60 av dem! Weihnachtsmarkt am Charlottenburger Schloss beskrives som et av Europas fineste, og er verdt et besøk. Kjente Alexanderplatz har også et julemarked – og en skøytebane!

Kulturtilbud

Byen byr på utallige kulturtilbud, det være seg opera, teater, konserter, museer eller gallerier. Besøk gjerne East Side Gallery – her er 1,3 km av den gamle Berlinmuren dekorert med verker av kunstnere fra hele verden. For de som liker at det svinger, finnes et utall med trendy nattklubber og sjarmerende kneiper. Ved siden av shopping, uteliv og et rikt kulturliv,  bor og spiser du godt i Berlin for akseptable priser. I løpet av oppholdet bør minst ett måltid med kjøtt, sauerkraut og øl prøves!

Høres Berlin ut som en by du kan tenke deg å besøke?

Ta  kontakt med  oss i Signaturreise, og vi lager din neste firmatur med spennende aktiviteter eller kurs og konferanse. Rett og slett en tur til Berlin etter dine ønsker og budsjett

Berlin er en storby som passer oss nordmenn godt!

SEGWAY I BERLIN

Opplev Berlin på sykkel eller segway

Hvorfor ikke se byen på en ny og annerledes måte? Prøv en guidet tur på Segway

JULEMARKED

Berlin har et fantastisk julemarked

Det er ingen tvil om at Berlin har en av de beste og mest populær julemarkedene i Europa. Klar for julebord?

OKTOBERFEST I BERLIN

På Alexanderplatz i Berlin kan du oppleve Oktoberfest!

Det kan ofte være vanskelig og dyrt å komme seg til Munchen. Frykt ikke. I Berlin lever oktoberfest i beste velgående. Vi sørger for inngang og bord!

Den neste trygge firmatur lager vi for deg!

Stort eller lite, på hjemmebane eller i form av en reise, en dag eller flere dager, kort eller langt. En gruppetur i Norge gir deg og ansatte det påfyllet som trengs. Len deg godt tilbake og la profesjonelle sette sammen aktiviteter som passer for dere.

Inspirasjon + + Ta kontakt