Berlin

Firmatur til Berlin, Inspirerende og innbydende!

Berlinmuren, Brandenburger Tor, Checkpoint Charlie, Potzdamer Platz; dette er noen av de kjente historiske stedene vi ønsker å se og høre om i Berlin. Det er lett å like Berlin, en levende by der du kan utforske historien og samtidig få med deg noe av det hippeste og mest trendy som skjer i Europa.

Ta kontakt

Etter murens fall har Berlin gjennomgått en betydelig oppbygging, og fremstår i dag som en av Europas mest trendy og moderne storbyer

Berlin, en by med en dyp historisk arv og en pulserende moderne kultur, tilbyr en ideell arena for firmaturer. Denne dynamiske hovedstaden kombinerer lærerike historiske steder med et blomstrende samtidskunstmiljø, og skaper et stimulerende miljø for teambygging og utforskning.

Historiske skatter og moderne høydepunkt

En firmatur til Berlin er ikke komplett uten å besøke de ikoniske historiske landemerkene. Brandenburger Tor og restene av Berlinmuren står som vitner om byens turbulente fortid, mens Museumsøya tilbyr et dykk inn i kunstens og kulturens verden. Disse stedene tilbyr en unik mulighet for refleksjon og læring.

Innovasjon og Kreativitet i Berlin

Berlin er kjent for sin innovative ånd og kreative miljøer. Byen er et hotspot for startups og teknologi, noe som gjør den til en inspirerende bakgrunn for profesjonelle workshops og nettverksbygging. Med sine mange co-working spaces og konferansesaler, er Berlin ideell for å kombinere forretningsmøter med inspirerende utflukter.

Kulinariske Oppdagelser og Natteliv

Berlins kulinariske scene og natteliv er like mangfoldig som byen selv. Fra tradisjonelle tyske ølstuer til trendy restauranter, tilbyr byen en overflod av matopplevelser.

Når arbeidsdagen er over, kan teamet utforske Berlins berømte natteliv, fra elegante barer til levende klubber.

Komfort på overnatting i Berlin

En viktig faktor på en vellykket firmatur til Berlin er overnattingen. Byen tilbyr et bredt spekter av hotellalternativer, fra luksuriøse hoteller til praktiske og komfortable alternativer.

Hotellene legger stor vekt på kvalitet og gjestetilfredshet, og sikrer at alle fasiliteter er på plass for et behagelig opphold.

Grønn By, Bærekraftig Reise

Som en ledende by innen bærekraft og grønn teknologi, tilbyr Berlin mange muligheter for å oppleve og lære om miljøvennlige praksiser. Dette inkluderer alt fra bærekraftige hoteller til grønne byområder, og gir et viktig perspektiv i dagens miljøbevisste verden.

Limousin eller Trabant Safari

For grupper på firmatur i Berlin tilbyr vi unike og engasjerende kjøreopplevelser. En limousintur gir et snev av luksus og er perfekt for en elegant kveldsrundtur i byen. På den annen side, for de som søker en mer nostalgisk og unik opplevelse, tilbyr Trabant-safarier en sjarmerende reise gjennom Berlins historiske gater.

Kjøring i en Trabant, det ikoniske kjøretøyet fra Øst-Tyskland, kombinert med komforten og elegansen av en limousin, skaper en perfekt blanding av stil og historie, og sørger for uforglemmelige øyeblikk og teambygging på en morsom og interaktiv måte.

En By Som Tilpasser Seg Enhver Gruppe

Berlin, med sin gjestfri atmosfære og fleksible tilbud, passer perfekt for grupper av alle størrelser og interesser. Byen byr på en skreddersydd opplevelse, enten det er kulturelle dykk, historiske utflukter eller bare avslapning og sosialisering etter en lang dag.

Ta  kontakt med  oss i Signaturreise, og vi lager din neste firmatur til Berlin!

Berlin er en storby som passer oss nordmenn godt!

SEGWAY I BERLIN

Opplev Berlin på sykkel eller segway

Hvorfor ikke se byen på en ny og annerledes måte? Prøv en guidet tur på Segway

JULEMARKED

Berlin har et fantastisk julemarked

Det er ingen tvil om at Berlin har en av de beste og mest populær julemarkedene i Europa. Klar for julebord?

OKTOBERFEST I BERLIN

På Alexanderplatz i Berlin kan du oppleve Oktoberfest!

Det kan ofte være vanskelig og dyrt å komme seg til Munchen. Frykt ikke. I Berlin lever oktoberfest i beste velgående. Vi sørger for inngang og bord!

Den neste trygge firmatur lager vi for deg!

Stort eller lite, på hjemmebane eller i form av en reise, en dag eller flere dager, kort eller langt. En gruppetur i Norge gir deg og ansatte det påfyllet som trengs. Len deg godt tilbake og la profesjonelle sette sammen aktiviteter som passer for dere.

Inspirasjon + + Ta kontakt