Val Thorens

Firmatur til Val Thorens! De tre dalene!

Denne lille skibyen er populær blant mange skandinavere og turoperatører verden over, grunnet de fantastiske løypene og snøen i over 2000 meters høyde.

På en firmatur til Val Thorens finner du over 200 skiheiser og over 600km med perfekt utforføre. Her er det også flere isbreer og 7 fjelltopper med 3000 moh. Ønsker du deg en skiopplevelse for livet, er Val Thorens riktig sted for din gruppe.

Ta kontakt

Val Thorens er en av de beste skidestinasjonene i Europa, av flere grunner. Her kan dere stå på slalåm i fantastisk terreng med flotte omgivelser. Samtidig som man kan benytte anledningen til andre vinteraktiviteter som er morsomme for alle grupper. Såkalt toboggan run er en aktivitet hvor dere kjører ned den lengste akebakken i Europa. Dere får tildelt utstyr og brett for så å kaste seg utfor.

Mange vil si at å se solnedgangen på toppen av Peclet Funitiel er den mest minneverdige opplevelsen i Val Thorens. Etterpå kan dere dra på en av de mange terrassene for en varm sjokolade eller en god øl. Det finnes også gode turstier med ulik vanskelighetsgrad for gående, om det er nødvendig med en pause fra utfor. Eller hva med Zipline over bakkene, for et ekstra rush over høyden?

Byen har en hel del restauranter for alle slags smaker og budsjett. Etter en lang dag utendørs er det viktig og fylle på med god mat. Om dere vil oppleve ekte fransk fondue med ost og kjøtt tilbyr La Laiterie deilig mat og champagne. Val Thorens tilbyr kulinarisk mat av høy kvalitet. Både Michelin stjerner og små lokale spiseplasser med ekte fransk mat er å finne i småbyen.

Folie Douce er kjent for dansing på bordene og mye live opptredener. Ellers er også The Roy Bar et mere avslappende alternativ om man ser etter peiskos med rom for å prate og ta seg noe godt i glasset.

Val Thorens er en småby som tilbyr fantastiske skibakker og løyper for alle nivå. De siste årene har de brukt ressursene sine på å perfeksjonere systemene slik at de kan være i verdenstoppen på ski og utfor. Derfor vil denne destinasjonen være perfekt for de som er ute etter skikkelig godt terreng og en skiopplevelse man kan leve lenge på. Alt her er enkelt og man kan stå på ski fra hvor som helst, da byen er tilrettelagt dette. Her er det bare å spenne på seg i døra for så å finne nærmeste heis og bakke!

Ta kontakt med oss for en prat, så kan vi se hvordan vi kan løse deres firmatur til Val Thorens!

Ta kontakt med Guro for en hyggelig prat om denne reisen.

Den neste trygge firmatur lager vi for deg!

Stort eller lite, på hjemmebane eller i form av en reise, en dag eller flere dager, kort eller langt. En gruppetur i Norge gir deg og ansatte det påfyllet som trengs. Len deg godt tilbake og la profesjonelle sette sammen aktiviteter som passer for dere.

Inspirasjon + + Ta kontakt