Se video av vår reise-app! Et nyttig verktøy på din neste firmatur

Lei mange spørsmål? Mange papir å forholde seg til? Nå kan du senke skuldrene. Alle ansatte får sin egen reiseapp hvor tidsskjema, program, flytider, kart til restauranter med mere ligger. Dette gjør at om du er den utpekte «reiselederen» for firmaturen så kan du senke skuldrene og slippe alle spørsmål. Appen har også innebygget en ringefunksjon til 24/7 vakttelefon

Reise app som er spesial laget for gruppereiser!

Det perfekte verktøy for neste gang du skal på en gruppetur. Med vår reise-app blir organiseringen mye enklere slik at alle i gruppen kan nyte turen fult ut.

Velg den type arrangement eller reise dere tenker på og les mer om vår mobil-app sine funksjoner

appnorge e1621159856386

App for firmatur i Norge

Les mer
appbudapest e1621159868936

App for firmatur i utlandet

Les mer
app for kurs og konferanse

App for kurs og konferanse

Les mer
eventappsr e1621159832145

App for event og arrangement

Les mer

Enkel oversiktlig og viser deg vei fra A til B

Reise appen er alt du trenger for å gjøre reisen din enda bedre. Det er helt gratis å bruke appen for alle våre kunder.

Når du har lastet den ned vil du få en totaloversikt over hele turen og det vil bli enkelt å finne frem. Det starter allerede på flyplassen hvor du har flybilletter og referansenummer, på den måten slipper man å vente på reiseleder og kan gjøre en hurtig innsjekk selv.

Appen lærer seg hvem du er

Etter første gang du logger deg inn husker appen hver du er, begrensninger og hvilket program og innhold som hører til akkurat deg. Slik slipper du logge deg inn på nytt og på nytt for å finne det aktuelle programmet, tidsskjema, billetter eller kart til oppmøte sted.

Tidsskjema

Dagens program ligger i appen og viser hva, når og hvor neste holdepunkt. Du som bestiller slipper unødvendige spørsmål og alle har den informasjonen de behøver

Alle type billetter kan legges inn

Vi kan legge inn billetter for både fly, buss, tog eller båt. Til og med inngangsbilletter til severdigheter med mere. På den måten slipper dere bære på unødvendige dokumenter og ingen mister de underveis.

Unngå flaskehalser

Bedriften sin utpekte reiseleder, samt våre guider på reisemålet vil ha tilgang til reisen og på den måten få tilgang til billettene. På den måten slipper man også at noen har mistet sin billett som kan skape en flaskehals situasjon.

SMS varsling

Er bussen noen minutter forsinket? Da kan dere sitte ved middagsbordet litt lengre i stedet for å måtte gå ut og vente.

Appen gir dere nemlig varsling om det skulle bli noen endringer i programmet. Dette fører til bedre flyt på hele arrangementet.

Lag en intern konkurranse

I Signaturreise så har vi årlige konkurranser hvor vi kårer det beste bildet med premie til vinneren. I vår reise app finner du vår instagram hvor du kan publisere for å bli med i konkurransen,

Eller dere kan lage en intern konkurranse på reisen hvor bedriften selv gir det beste bildet en liten premie som deles ut over festmiddagen siste kveld. Slike små detaljer hever nivået på gjennomføringen.

Vår reise app fungerer i hele verden, fungerer hele tiden og har ingen restriksjoner! Den gir alle deltagere full oversikt.

gdrp regler reiseliv

Data er beskyttet i henhold til GDPR

Les mer
appforreiselivsbransjen

Mobil-app er en miljøvennlig løsning som erstatter papir

Les om Miljøfyrtårn

Knytt kontakter og del informasjon på tvers av avdelinger:

I appen finner man også telefon og e-post lister. Det er spesielt bra hvis en bedrift reiser på firmatur og tar med sine leverandører som kanskje ikke kjenner alle i gruppen.

Da kan nye kontakter knyttes over middagen uten at man har behov for å samle på visittkort eller notere ned kontaktinformasjon. Gjør det enkelt. Alt finnes i vår reise app!

Google maps er integrert i vår reise app

Når man logger seg inn i appen så laster den ned kartene. Det gjør at det er enkelt for alle å finne frem til avtalt oppmøtested. Her kan dere spare kostnader og unødvendig tidsbruk på at noen ikke finner fem.

Grensesnitt

Vi kan legge inn et brukergrensesnitt i appen som gjør at vi som reisebyrå, guider og bedriftens reiseleder kan gå tilgang til en totaloversikt over reisen. Men den enkelte som reiser med bedriften får kun oversikt over den delen som gjelder akkurat han eller hun.

Vi kan også legge inn slik at reiseleder kan få mulighet til å sende ut varslinger, påminnelser med mere.

Internasjonalt konsern?

Med Google translate så kan vi åpne for en fler-språklig funksjon slik at er dere et internasjonalt kontor som skal samles fra flere land kan vi legge opp til for eksempel engelsk språk.