Reise app som er spesial laget for gruppereiser!

Det perfekte verktøy til gruppen sin bestiller og utpekte reiseleder. Med denne appen vil du også kunne nyte firmaturen på lik linje med de andre.

Du vil slippe spørsmål som: Hva skal vi pakke med oss? hvem sitter jeg med på flyet? Hva er det neste på programmet? Når og hvor er det oppmøte? med mere

Hjem | Reise app

Se video av vår reise-app! Et nyttig verktøy på din neste firmatur

Lei mange spørsmål? Mange papir å forholde seg til? Nå kan du senke skuldrene. Alle ansatte får sin egen reiseapp hvor tidsskjema, program, flytider, kart til restauranter med mere ligger. Dette gjør at om du er den utpekte «reiselederen» for firmaturen så kan du senke skuldrene og slippe alle spørsmål. Appen har også innebygget en ringefunksjon til 24/7 vakttelefon

Enkel oversiktlig og viser deg vei fra A til B:

Reise appen er alt du trenger for å gjøre reisen din enda bedre. Det er helt gratis å bruke appen for alle våre kunder.

Når du har lastet den ned vil du få en totaloversikt over hele turen og det vil bli enkelt å finne frem. Det starter allerede på flyplassen hvor du har flybilletter og referansenummer, på den måten slipper man å vente på reiseleder og kan gjøre en hurtig innsjekk selv.

Appen lærer seg hvem du er:

Etter første gang du logger deg inn husker appen hver du er, begrensninger og hvilket program og innhold som hører til akkurat deg. Slik slipper du logge deg inn på nytt og på nytt for å finne det aktuelle programmet, tidsskjema, billetter eller kart til oppmøte sted.

Alle type billetter kan legges inn:

Vi kan legge inn billetter for både fly, buss, tog eller båt. Til og med inngangsbilletter til severdigheter med mere. På den måten slipper dere bære på unødvendige dokumenter og ingen mister de underveis.

Unngå flaskehalser:

Bedriften sin utpekte reiseleder, samt våre guider på reisemålet vil ha tilgang til reisen og på den måten få tilgang til billettene. På den måten slipper man også at noen har mistet sin billett som kan skape en flaskehals situasjon.

SMS varsling:

Er bussen noen minutter forsinket? Da kan dere sitte ved middagsbordet litt lengre i stedet for å måtte gå ut og vente.

Appen gir dere nemlig varsling om det skulle bli noen endringer i programmet. Dette fører til bedre flyt på hele arrangementet.

Gjør det enkelt. Knytt kontakter og del informasjon på tvers av avdelinger:

I appen finner man også telefon og e-post lister. Det er spesielt bra hvis en bedrift reiser på firmatur og tar med sine leverandører som kanskje ikke kjenner alle i gruppen.

Da kan nye kontakter knyttes over middagen uten at man har behov for å samle på visittkort eller notere ned kontaktinformasjon. Gjør det enkelt. Alt finnes i vår reise app!

Ta bilder og lag konkurranse:

I Signaturreise så har vi årlige konkurranser hvor vi kårer det beste bildet med premie til vinneren. I vår reise app finner du vår instagram hvor du kan publisere for å bli med i konkurransen,

Eller dere kan lage en intern konkurranse på reisen hvor bedriften selv gir det beste bildet en liten premie som deles ut over festmiddagen siste kveld. Slike små detaljer hever nivået på gjennomføringen.

Vår reise app fungerer i hele verden, fungerer hele tiden og har ingen restriksjoner! Den gir alle deltagere full oversikt.

Google maps er integrert i vår reise app

Når man logger seg inn i appen så laster den ned kartene. Det gjør at det er enkelt for alle å finne frem til avtalt oppmøtested. Her kan dere spare kostnader og unødvendig tidsbruk på at noen ikke finner fem.

Tidsskjema: er integrert i program og klart funksjonen slik at man ser hva som er neste holdepunkt på program, tidspunkt for oppmøte og kart som viser vei.

Internasjonalt konsern?

Med Google translate så kan vi åpne for en fler-språklig funksjon slik at er dere et internasjonalt kontor som skal samles fra flere land kan vi legge opp til for eksempel engelsk språk.

Grensesnitt:

Vi kan legge inn et brukergrensesnitt i appen som gjør at vi som reisebyrå, guider og bedriftens reiseleder kan gå tilgang til en totaloversikt over reisen. Men den enkelte som reiser med bedriften får kun oversikt over den delen som gjelder akkurat han eller hun.

Vi kan også legge inn slik at reiseleder kan få mulighet til å sende ut varslinger, påminnelser med mere.

Smittervern:

Signaturreise med ansatte har deltatt på kurs i covid-19 og smittevern 2021. Sikkerhet er viktig på en firmatur. Vi vurderer hvert element i programmet nøye med tanke på gjennomføring.

Det settes krav til både oss og våre samarbeidspartnere slik at aktuelle reiseråd fra FHI følges, samt regjeringens anbefalinger til befolkningen når det kommer til samlinger. Link Link: fhi.no og regjeringen.no