Stockholm

Firmatur til Stockholm! Lett å bli glad i.

Stockholm er en utmerket storby med sine vakre omgivelser og en motesans som gjør det til Skandinavias shopping mekka. Selv om byen er bygd på 14 øyer, knyttet sammen med 57 broer, er den lett å utforske og veldig lett å bli glad i

Ta kontakt

Enhver bydel i Stockholm har sin egen sjarm, men ved at de ligger tett sammen er det enkelt å utforske hver og en av de

I denne byen finner du trendsettere fra hele Skandinavia, utsøkt mat og drikke, enestående museer, gode shopping muligheter og vakre parker. Den gamle bydelen, Gamla Stan, er en av Europas eldste bydeler og er litt annerledes, men utrolig hyggelig. Bydelen dateres helt tilbake til 1400- tallet og huser også det svenske slottet. Her kan du vandre gjennom smale, brosteinsbelagte gater med alle mulig historiske bygg rundt deg. Et steinkast unna finner du den mer moderne bydelen, Norrmalm, som byr på alt du ønsker av shopping, mat og drikke og uteliv.

Hvis du ønsker deg bort fra turistene og leve som en ekte Stockholmer, byr øya Djurgården på vakre grøntområder og noen av de beste museene og attraksjoner. Her kan du ta deg en rolig gåtur på de flotte gangstiene og slappe av ved noen av de koselige havnekafeene med en utrolig utsikt over byen.

Er du en av de som interesserer deg for mat og drikke, er Stockholm stedet for deg

Byen ligger nemlig på Sveriges Østkyst ved Mälarens utløp, noe som gjør denne byen veldig spesiell i forhold til vannforbindelser. Med vann overalt kan man faktisk fiske etter fersk gjedde mellom Det Kongelige Slott og Riksdagen. Byen er dermed stormforelsket i fisk og skalldyr, noe som gagner de mange gode restaurantene rundt om i byen.

Restauratørene i Stockholm er eksperter på å snappe til seg de beste råvarene ved å overby alle på den daglige fiskeauksjonen. Her finner du alt fra Michelin Restauranter til koselige gatekjøkken med de beste råvarene. Noe man absolutt ikke bør gå glipp av ved en tur til denne byen, er deres herlige variant av sild fra Østersjøen.

Stockholm passer utmerket for en firmatur, og er et ypperlig sted for å oppleve forskjellige kultur event

Det finnes mange flotte hoteller man kan boltre seg på, og et uteliv som passer for enhver smak. Byen har alle fordelene til en verdensmetropol, men uten ulempene noen av de største storbyene har. Det er en sjarmerende, nokså liten storby, som er trygg og oversiktlig. Den dufter av gammel storhet og høy trendfaktor.

Høres Stockholm ut som en bra tur for ditt firma? Ta kontakt med oss i Signaturreise og vi skreddersyr en tur til ditt budsjett og dine behov

Stockholm har gode flyforbindelser og er en by som har alt!

Øy-hopping i Stockholm!

Øy-hopping i Stockholm!

Vi legger opp til en actionfylt aktivitet som ender i en god lunch på en av øyene før dere tar båt tilbake til fastlandet

LUNCHCRUISE

Nyt utsikten

Hvis dere er over 50 personer så anbefaler vi å leie en båt for et hyggelig lunchcruise

EGET FESTLOKALET

Klar for årets taler?

Hvorfor ikke runde av turen med en festaften i et eget lokalet?

Den neste trygge firmatur lager vi for deg!

Stort eller lite, på hjemmebane eller i form av en reise, en dag eller flere dager, kort eller langt. En gruppetur i Norge gir deg og ansatte det påfyllet som trengs. Len deg godt tilbake og la profesjonelle sette sammen aktiviteter som passer for dere.

Inspirasjon + + Ta kontakt