Dresden

Firmatur til Dresden! Stille flyter Elben

Stille flyter Elben. Fra Tsjekkia til Hamburg, gjennom mange byer, men den vakreste av dem er Dresden. Og den mest myteomspunne. Her residerte forfengelige konger og her holdt noen av Europas viktigste kunstnere, arkitekter og vitenskapsfolk til. Sammen skapte de en by full av tiltrekningskraft

Historiske Dresden

Men Dresden er også byen som mer enn noen annen forbindes med meningsløs ødeleggelse. Da 2. verdenskrig nesten var over ble den historiske bykjernen praktisk talt utslettet i et av krigens største bombeangrep. Allerede i DDR gikk man i gang med å bygge opp igjen noen av de viktigste bygningene, og etter den tyske gjenforeningen har dette arbeidet fortsatt for fullt. Sentrum av Dresden gjenoppstår nå i fordums prakt, og er virkelig verdt et besøk.

Ta kontakt

Hva anbefaler vi av aktiviteter?

Bruk anledningen til teambuilding på tur i spektakulær natur. Gå i J.C.Dahls og de andre norske malernes fotspor, langs spennende stier og stiger i de kuperte sandsteins-fjellene langs Elben. Kjenn det i bena og nyt returen til vanns med en øl på dekk, til lyden av dampmaskin

Mat & drikke

«Har man ikke øl, har man ikke noe å drikke», ja det hevdet selveste Martin Luther. Han hadde bodd i dagens Dresden. Besøk en av de stemningsfulle kjellerlokalene, en Biergarten eller en mer eller mindre brun kneipe og nyt Weissbier, Schwarzbier eller noen av de mange lokale mikrobryggeri-spesialitetene. Spis typisk tysk: Bratwurst, Blutwurst, Mettwurst, saus og surkål eller rødkål med eple. Topp det med lekkert lokalt bakverk. Kort sagt; ha det trivelig i flott atmosfære.

Med restauranter for enhver smak, med førsteklasses museer og andre attraksjoner, med en dynamisk og variert utelivs-scene, med et kompakt og variert shoppingtilbud og med en rekke stilfulle hoteller, er Dresden perfekt for en firmatur til Tyskland. Med andre ord en komplett reiseopplevelse – i en by stor nok til at du har masse attraktivt å velge blant, men oversiktlig nok til at du ikke mister oversikten.

Bli kjent med Dresden sammen med vår norske guide, hold kurs eller konferanse, ta en utflukt til Meissen, berømt for sitt porselen, eller til Moritzburg, kjent for slottet fra filmen «Tre nøtter til Askepott»

Og apropos jul;

Hvis dere vil bytte ut julebordet med en tur utenlands er Dresden stedet – uten tvil. Med Tysklands eldste og nest største julemarked, med lokale tradisjoner i massevis og med et fantastisk konsert-tilbud, ligger alt til rette for en uforglemmelig opplevelse. Lyst til å prøve en annerledes destinasjon? Vi i Signaturreise og vår norske samarbeidspartner i Dresden hjelper deg gjerne

Den neste trygge firmatur lager vi for deg!

Stort eller lite, på hjemmebane eller i form av en reise, en dag eller flere dager, kort eller langt. En gruppetur i Norge gir deg og ansatte det påfyllet som trengs. Len deg godt tilbake og la profesjonelle sette sammen aktiviteter som passer for dere.

Inspirasjon + + Ta kontakt