Kroatia

Firmatur til Kroatia! Krystallklart vann!

Naturskjønne omgivelser innbyr til badeliv og avslapping, men gir også mulighet for en aktiv firmatur med mange opplevelser. Befolkningen i Kroatia er gjestfrie, og den gode atmosfæren gjør at vi lett kan trives. Det krystallklare Adriaterhavet og de idylliske strendene tilbyr en perfekt bakgrunn for vannsport og båtturer, noe som tilfører en gode opplevelser under en firmatur til Kroatia.

Ta kontakt

Naturen i Kroatia er variert, med både mektige fjell, grønne pinjeskoger og en skjærgård med mer enn tusen øyer- og skjær.

Et typisk middelhavsklima gir ofte en lang og behagelig varm sommer og deilig badetemperatur. Landet har en nesten 60 mil kystlinje mot Adriaterhavet, der det rene, krystallklare vannet innbyr til bading, snorkling og dykking. Under en firmatur til Kroatia ligger det til rette for fotturer, sykling, til seilas og kajakkpadling. Det typiske middelhavsklimaet gir ofte en lang og behagelig varm sommer, noe som sikrer gode forhold for teambuilding-aktiviteter og avslapning ved sjøen. En firmatur til Kroatia vil gi varige minner og opplevelser.

Kroatia, anerkjent for sine historiske byer slik som Split, samt for sine kulinariske fristelser, er kåret til et av de beste reisemål for 2024.

Besøk Diokletians palass i Split, og la historien omslutte deg i det som en gang var et romersk keiserpalass. I dag, en levende labyrint av butikker, restauranter og boliger, er dette på UNESCOs verdensarv og er en eksepsjonell blanding av antikk og moderne. Stå der romerske keisere en gang vandret, og nyt en firmatur til Kroatia, som kombinerer teambygging med kulturell berikelse.

Splits vakre havnepromenade, Riva, er et livlige sted, kantet med sjarmerende kafeer og restauranter. Det perfekte stedet for bedriften å samles. Her, med utsikt over havet, kan man nyte lokal mat og vin, mens man diskuterer dagens lærdommer og morgendagens eventyr.

Kroatia byr på unike muligheter for å styrke teamets bånd, samtidig som man får en dypere forståelse av den rike kulturelle arven som landet har å tilby.

De mange vakre middelalderbyene har satt landet på UNESCOs verdensarvliste

Den mest besøkte byen er Dubrovnik, med sin karakteristiske borg bygget i bykjernen som strekker seg ut i sjøen. For å få sett mest mulig av Kroatia, anbefales et skjærgårdscruise. Split, Hvar, Brač, Korčula og Dubrovnik er bare noen av de vakre stedene som er verdt et besøk under en firmatur til Kroatia. Vi legger gjerne til rette slik at du kan utforske de vakre omgivelsene – det kan være et skjærgårdscruise kombinert med sykling fra havn til havn, eller fjellturer som avsluttes med piknik i en badevik.

Aktiviteter slik som rafting, canyoning og kayakk er også veldig populært for de som liker å bevege seg litt på firmatur.

Landets behagelige klima og utstrakte kystlinje gir deg gode vin- og matopplevelser

Et tips er å handle på de lokale frukt- og grønnsaksmarkedene. Der bugner det av nyhøstede frukter av beste kvalitet. Lokal mat og vin anbefales på det varmeste. Hvis du er på en av de mange øyene i skjærgården, prøv gjerne fiskegryten Gregada. Den består av dagens fangst, som kokes sammen med poteter, svartpepper, selleri og løk. Lokal og velsmakende! Kroatia har et lavere prisnivå sammenliknet med andre europeiske feriedestinasjoner, så her kan du unne deg litt ekstra luksus både med tanke på restauranter og hoteller.

Hvis du ønsker at vi skal lage en firmatur til Kroatia, med hyggelig atmosfære og natur, så ta kontakt med oss!

Kroatia har mye å by på både til vanns og til lands!

TEAM BUILDING I KROATIA

Fantastisk natur!

I Kroatia finnes det mange aktiviter til vanns så vel som til lands! Om dere vil ha noe actionfylt eller noe rolig og behagelig så har vi noe for alle

LEI EN BÅT

Øyhopping eller middag?

I Kroatia finnes gode muligheter for å leie en båt både for middag, eller om man ønsker overnatting og eget mannskap

BESØK NASJONALPARKEN

Spektakulære opplevelser!

For de som ønsker gode visuelle opplevelser så foreslår vi at man tar en tur innom den anerkjente nasjonalparken

Den neste trygge firmatur lager vi for deg!

Stort eller lite, på hjemmebane eller i form av en reise, en dag eller flere dager, kort eller langt. En gruppetur i Norge gir deg og ansatte det påfyllet som trengs. Len deg godt tilbake og la profesjonelle sette sammen aktiviteter som passer for dere.

Inspirasjon + + Ta kontakt