Stavanger

Firmatur til Stavanger! Oljebyen som kan by på flotte naturopplevelser!

På en firmatur til Stavanger kan du oppleve universitetsbyen og byen der olje eventyret skjøt fart i Norge. Dette er en spennende mini metropol som er preget av internasjonale strømninger.

Den sjarmerende byen som har Norges best bevarte trehus finnes i hjertet av Stavanger. Her er det veldig koselig å rusle langs brostensbelagte smale gater som preger sentrum av Stavanger. Det finnes mange fine natur attraksjoner, og den mest kjente er Preikestolen, som ruver 604 meter over Lysefjorden og er kåret til til verdens flotteste utkikkspunkt av Lonely Planet.

Ta kontakt

Overnatting i Stavanger

Når du kommer til Stavanger, er det mange fine overnattings muligheter. En av de mest kjente er faktisk Sola Strand hotel der du kan nyte spa, konferanse avdelinger og sandstrender så langt øyet ser. Her er det fint å koble av med turer, sand volleyball eller et bedre måltid i en av hotellets restauranter.

Inne i byen har vi mange tips på fine hoteller for den neste firmaturen til Stavanger.

Aktiviteter I Stavanger

På neste firmatur til Stavanger, er det mange ulike aktiviteter vi kan legge opp til. Det er blant annet trivelig å ta en guidet tur I den koselige byen, og se på den gamle trehus bebyggelsen eller ta et museums besøk.

Hva med å legge en tur til et escape room, der ulike spennende aktiviteter gjør team buildingen til en morsom opplevelse?

Ønsker man seg ut i naturen, kan vi arrangere kajakk tur i skjærgården rundt Stavanger. Der opplever du storhavet I vest, samt holmer, skjær og fjorder som er utrolig vakre. For å få en herlig dag på sjøen, har vi mulighet for å leie en charter båt for ditt neste arrangement i Stavanger.

En egnet aktivitet for de fleste, er å leie sykkel for en guidet tur i byen eller en trim tur. Vi finner guider for din neste firmatur til Stavanger som gir deg de beste opplevelsene.

Preikestolen

Kanskje det mest kjente turistmålet vi har i Norge, er Preikestolen. Det engelske ordet for Preikestolen er «The Pulpit Rock» og den ble satt skikkelig på verdenskartet da filmen Mission Impossible (2017) hadde med scener fra platået.

I tid tar det 4 timer å gå opp, og platået ligger 604 meter over Lysefjorden. Vi anbefaler en flink guide for den neste firmaturen til Rogaland slik at dere får en trygg og fin tur opp til Preikestolen.

Lysevegen

Den meget populære turistveien fra Lysebotn i Forsand i Ryfylke til Sirdal. Veien er en del av den kjente Suleskarvegen fra Telemark via Setesdal og Sirdal til Stavanger. Veien er kjent for at den slynger seg i 27 skarpe hårnålsvinger opp til høyfjellet. Dette er en naturattraksjon som det er verdt å oppleve på den neste firmaturen til Rogaland.

Kjerag

På sydsiden av Lysefjorden finner vi Kjerag. Det høyeste punktet ligger 1132 meter over havet, ofte kalt majesteten i Lysefjorden. Den karakteristiske store steinen som henger fast i fjell sprekken er et yndet bilde på denne turen.

Dette er en tur som passer for de mer vante, og egner seg ikke for nybegynnere. Et godt tips er gode varme klær, nok mat og drikke, og helst ikke dra når det er meldt snø i fjellet. Alltid godt å vite at ruta blir like bra tur retur!

Den neste trygge firmatur lager vi for deg!

Stort eller lite, på hjemmebane eller i form av en reise, en dag eller flere dager, kort eller langt. En gruppetur i Norge gir deg og ansatte det påfyllet som trengs. Len deg godt tilbake og la profesjonelle sette sammen aktiviteter som passer for dere.

Inspirasjon + + Ta kontakt