Madrid

Firmatur til Madrid, kulturell og spennende storby!

Dra på firmatur til Madrid for flotte historiske og kulturelle opplevelser, et pulserende uteliv, vakre parker, fantastiske matopplevelser og muligheten til å se fotball i verdensklasse.

Ta kontakt

Madrid er Spanias hovedstad, og den største byen. Utforsk byen til fots eller på sykkel, eller ta metroen – som er en av de beste i Europa

Dra for eksempel til Retiroparken, som er en av verdens største byparker. Andre muligheter er å leie robåt, for å dra ut på den kunstige innsjøen. På majestetiske Plaza Mayor fra 1500-tallet kan man ta inn byens atmosfære, og samtidig nyte et glass i sola på en av de mange kafeene. Vi anbefaler å legge en firmatur til Madrid om våren eller høsten, da sommerdagene her er voldsomt varme. I mathallen San Miguel er det godt å søke skygge, og samtidig smake på deilige oster, skinker, frukter, sjokolade og andre godsaker.

Byen har et blomstrende forretningsmiljø, og er derfor et ideelt sted for profesjonell utvikling og nettverksbygging.

Madrid er kjent for sin kunstneriske arv, så du kommer nesten ikke utenom et besøk på Prado-museet – verdens største kunstmuseum

Her finnes malerier av alle de store europeiske mesterne. Madrid er også en moteby, og du får billigere designklær enn i andre europeiske storbyer. De store kjedene ligger i Gran Via (Storgaten).

Madrid har et yrende uteliv, med den høyeste tettheten av barer per hode, og madrilenoene fester gjerne hele natten og til tidlig morgen!

Områdene rundt Plaza Santa Ana er gode steder for såkalt tapeo, eller bar-til-bar-runder. Er det ønskelig med en uforglemmelig matopplevelse anbefaler vi å være ute i god tid, bestill bord på Michelinrestauranten Diverxo – som har et kult punk image.

Kjent for sin arkitektur, Madrid er byen å besøke

TEAMBUILDING I MADRID

Opplev Madrid!

Det finnes mange aktiviteter i Madrid. Om du er ute etter noe actionfylt eller mer rolig så finner vi den for deg!

STILIG ARKITEKTUR

Fagtur?

Madrid er en av mange storbyer som egner seg godt for fagturer. Er du arkitekt? La deg inspirere

GUIDET TUR

Flotte opplevelser!

En guidet tur til fots kan raskt blitt litt langdrygt i en storby som Madrid. Hvorfor ikke se byen fra en Segway?

Den neste trygge firmatur lager vi for deg!

Stort eller lite, på hjemmebane eller i form av en reise, en dag eller flere dager, kort eller langt. En gruppetur i Norge gir deg og ansatte det påfyllet som trengs. Len deg godt tilbake og la profesjonelle sette sammen aktiviteter som passer for dere.

Inspirasjon + + Ta kontakt