Dublin

Firmatur til Dublin! En av Europas mest sjarmerende byer

For en gruppereise, så er Dublin er en perfekt by for å få en hyggelig opplevelse. Den irske byen har masse å by på, og det er alltid noe som skjer.

En firmatur til Dublin er for de som er glade i mat og drikke og trivelig stemning. Noe alle nordmenn liker!

Ta kontakt

De fleste som har vært i Dublin, kan bekrefte at det er vanlig for en ire å slå av en prat. Man finner en pub på hvert hjørne i den livlige byen. Innbyggerne er svært stolte av byen sin, de unike opplevelsene og elsker å snakke om den.

På firmatur til Dublin vil man raskt oppdage at byens sjarm ikke bare ligger i dens vennlige innbyggere, men også i den rike historien og kulturen. Dublin, med sin unike blanding av gammelt og nytt, byr på fascinerende arkitektur som strekker seg fra middelalderen til moderne tid. Byen er også kjent for sin litterære arv, som er feiret i verdensklassens biblioteker og litterære turer, hvor man kan følge i fotsporene til kjente forfattere som James Joyce og Samuel Beckett.

Dublin har to ganger blitt kåret til Europas hyggeligste by å besøke. Det er også over 700 puber å velge mellom i byen, dersom dere lengter etter en forfriskende Guinness eller en Irish Stout. Dette er vel obligatorisk for alle tilreisende i storbyen. Likevel er det mye annet å gjøre i byen når pub og øl er overstått.

Utflukter og severdigheter i Dublin

Midt i sentrum av byen finner dere shoppinggaten Grafton Street, som leder til St. Stephen`s Green, en av byens fineste parker.

På en firmatur til Dublin, finner dere også Europas største sentrale park, Phoenix Park. Denne parken huser blant annet en stor zoologisk hage, blomsterhagen The Victorian People`s Flower Gardens og en rekke kafeer og monumenter. Her residerer også Irlands president i presidentboligen. I Phoenix Park er det perfekt å ta en piknik for en liten pust i bakken.

Guiness Storhouse

Det er ingen hemmelighet at Dublin er kjent for pubene sine og spesielt sitt eget øl, produsert for første gang i 1759. Guinness Storehouse er å anbefale for alle bedrifter som reiser til Dublin.

En guidet tur med innblikk i Guinnesses historie og for å se hvordan det mørke ølet produseres, er en ypperlig aktivitet under en firmatur til Dublin.

Eller hva med et besøk på besøk på Guinness Storehouse? En slik tur koster ikke mye, og det hele avsluttes i syvende etasje på den såkalte Gravity Bar. Herfra er det en fantastisk utsikt over Dublin. For de som ønsker, får dere selvsagt en Guinness i hånda på toppen av det hele. Så hva sier du? Frister det med en firmatur til Dublin?

Temple Bar

Temple Bar er den bilfrie delen av Dublin, og det tidligere kunstnerkvarter. Området kryr av puber, klubber og restauranter for de som er ute etter ekstra moro. Dette er også en gylden mulighet til å oppleve irsk folkemusikk og dans.

Skal dere smake litt på irsk uteliv og musikk, burde man besøke Dublins kjente utelivsområde.

Museum

National Museum of Ireland er det største i byen, inndelt i tre deler hvor temaene er irsk arkeologi, historie, kunsthåndverk og naturhistorie. Flere av museene i Dublin har gratis inngang, men dette er helt klart det som er mest verdt å besøke. For å nevne noen få av mange utstillinger, vil vikingutstillingen, med naturhistorie og utstoppede dyr fra hele verden være den mest populære. Eller passer et besøk hos trinity college, kilmainham gaol eller old Jameson destillery dere bedre?

En morsom firmatur til Dublin vil helt sikkert bli godt mottatt av dine ansatte. Her er det evige muligheter for å oppleve sjarmerende irer samt puber, sammen med de vakre parkene og hagene.

Ta kontakt med oss dersom dere ønsker en firmatur til Dublin med masse fart og moro! I Dublin kan vi også legge til rette for en tur med spenstige forslag til faglig innhold.

Ta kontakt med Guro for en hyggelig prat om denne reisen.

Den neste trygge firmatur lager vi for deg!

Stort eller lite, på hjemmebane eller i form av en reise, en dag eller flere dager, kort eller langt. En gruppetur i Norge gir deg og ansatte det påfyllet som trengs. Len deg godt tilbake og la profesjonelle sette sammen aktiviteter som passer for dere.

Inspirasjon + + Ta kontakt