Munchen

Firmatur til München! Fotball og oktoberfest!

München er en utrolig spennende storby som blant annet er kjent for sin årlige oktoberfest og storslåtte arkitektur. Det er Tysklands uoffisielle sørlige hovedstad med kafeer i middelhavsstil og middeleuropeiske øl haller. Byen har et uortodoks utseende og kan by på attraksjoner for hver en smak

Ta kontakt

I denne tyske storbyen føler man seg raskt velkommen

Byens motto er ”München mag dich” og betyr på norsk ”München liker deg”. Folk fra hele verden blir tiltrukket av dette stedet, spesielt på høsten når de arrangerer den årlige oktoberfesten. Dette eventet trekker rundt 6 millioner øltørste turister fra hele verden. Selv om denne storbyen ligger lengst unna Norge, er den likevel den tyske byen som de fleste av oss har et forhold til. Byen har bevart sine lokale tradisjoner, og man kan ikke besøke denne byen uten en liten smak av deres bratwürst, lederhosen, jodling og tubamusikk.

Her kan man også oppleve slott i flott barokk arkitektur, med blant annet Nymphenburg i spissen. Dette er en av de mest berømte severdighetene i München, hvor man kan slappe i den tilhørende parken etter et besøk i slottet.

Det store torget heter Marienplats og kan by på vakre bygninger og monumenter som Neues Rathaus (det Nye Rådhuset) og Mariasøylen. Her finnes man også alt man ønsker av shopping og restauranter. Et lite kvartal unna finner man den vakre Frauenkirche, som er selve symbolet på München.

Denne livsglade byen kan by på storartede dager med en følelse av luksus

Det er nemlig en av de mest velstående byene i Europa, hvor de med de mest luksuriøse bilmerkene pryder gatene. Velstanden har derimot ikke gått utover den tyske maten, som består av rause porsjoner og velsmakende retter. Typiske matretter er Weisswurst, Leberkaese og Schweinebraten.

Du kan selvsagt få mer sofistikert mat om du ønsker, da München er en av få byer i Europa som har flere restauranter med tre Michelin-stjerner.

Hvis du og ditt firma er glad i øl og god stemning, så er absolutt dette stedet for deg

Det er noe helt spesielt å drikke øl på en typisk Biergarten, eller øl-hage som det kalles. Byen byr på rundt 200 biergartens, som har historie helt tilbake til 1812. Her kan dere nyte en iskald øl under kastanjetrær på en benk sammen med andre joviale tyskere. Kong Ludwig gav nemlig tillatelse til at bryggeriene kunne få solgt sitt øl som de ville, dermed er det nettopp dette du kan forvente deg; øl på et grønt bord under et kastanjetre.

Ønsker du og ditt firma å oppleve livsglade tyskere, storslått arkitektur og utsøkt tysk mat, så er München stedet for dere! Her er det også muligheter til å legge opp et event rundt den store Oktoberfesten.

Ta kontakt med oss, og vi guider deg gjerne gjennom en gledefylt tur til denne destinasjonen

München er en storby som passer oss nordmenn godt!

MØTEROM PÅ ALLIANZ ARENA

Det stiligste møterommet!

Vi anbefaler selvfølgelig å legge det faglige til Allianz Arena med en guidet omvisning i forkant. Her vil du få se en av verdens mest moderne stadioner!

OKTOBERFEST

Opplev Oktoberfest!

Man kommer ikke unna at München er det mest populære reisemålet for de som vil oppleve Oktoberfest! Vi legger til rette med billetter og bord på området.

FOR-DRINK PÅ TAKTERASSE

Nyt utsikten

Det finnes mange sky-barer i München. Vi legger opp til en for-drink eller middag hvor du kan nyte utsikten.

Den neste trygge firmatur lager vi for deg!

Stort eller lite, på hjemmebane eller i form av en reise, en dag eller flere dager, kort eller langt. En gruppetur i Norge gir deg og ansatte det påfyllet som trengs. Len deg godt tilbake og la profesjonelle sette sammen aktiviteter som passer for dere.

Inspirasjon + + Ta kontakt