Geiranger

Firmatur til Geiranger!

Geiranger er en bygd som ligger i kommunen Stranda, helt innerst i Geirangerfjorden i Møre og Romsdal fylke

Ta kontakt

Bratte fjell og dype fjorder

Firmatur til Geiranger; hvor isbreene satte sitt spor for tusenvis av år siden, hvor det ble skapt unike fjell og fjord formasjoner. På din reise vil du få en spektakulær og rå naturopplevelse som vil bli husket i lang tid. I kombinasjon med god mat og drikke, faglig påfyll og aktiviteter vil dette bli en minneverdig opplevelse for hele bedriften.

Du vil få se gamle gårder i de bratte fjellsidene som tatt ut ifra et eventyr av Asbjørnsen og Moe. Du kommer tett på natur som føles mektig, men samtidig imponerende. Her kan du la deg rive med og drømme deg bort. Ta deg god tid og la deg sjarmere av den norske naturen med gode kollegaer og legg årets firmatur til Møre og Romsdal, Geirangerfjorden.

Gruppereise til Geiranger med transport og overnatting

I denne delen av landet, er det mest praktisk å reise med buss. Det blir en eventyrlig tur i vårt kronglete og vakre land, og vi legger inn stopp med gode måltider. Så sørger vi samtidig for en skikkelig buss med gode seter og plass til å spille kort eller holde faglige presentasjoner.

For de med litt høyere budsjett, kan vi anbefale å fly til Ålesund. Så sørger vi for at guiden, eller buss sjåføren møter dere på flyplassen i gode tid for en effektiv tur videre til hotellet.

Vi tilbyr flotte hoteller, med gode fasiliteter som passer perfekt på en firmatur til Geiranger.

Hva passer bedre etter en lang dag med utendørs aktiviteter, enn å ta et forfriskende uteboble bad med noe godt i glasset før en bedre middag? Vi finner det du leter etter

UNESCOs verdensarvliste

Geiranger er opp først på UNESCOs verdensarvliste og består av en over 20 kilometer lang fjord med høye fjell og dype fjorder. Her kan du se fantastiske fosser kaste seg ut av de bratte klippene og dundre langs fjellsiden ned i det krystallklare vannet.

De Syv Søstre i Geirangerfjorden

Dette spektakulære fossefallet starter 300 meter over fjorden og er et unikt skue. Navnet kommer av fossefallene som kan minne om håret til syv kvinner.

Så hva med å legge “møterommet” og det faglige innholdet på en båt når dere er på gruppereise til Geiranger? Slik at dere kan nyte en god lunch samtidig som får dere en spektakulær utsikt til mektig natur.

På motsatt side av fjorden vil dere se fossefallet Friaren hvor man ser den kjente flaske konturen i fjellet gjennom vannet.

Aktiviteter i Geiranger

Vi kan legge opp til spennende aktiviteter for hele bedriften når dere er på firmatur til Geiranger. Noen ønsker kanskje en aktiv tur i fjellsiden, mens andre vil på en hyggelig el-sykkel tur hvor man stopper på en sjarmerende restaurant for god mat og drikke.

En mer spesiell opplevelse som anbefales, er kajakk på fjorden. Vi sørger for gode instruktører slik at dette kan gjennomføres på en trygg og morsom måte.

For de litt mer ekstreme så kan vi tilby fjelltur med overnatting i lavvo telt og bål mat. På en slik tur sender vi så klart med fjellvante og ekstremt dyktige guider som holder topp nivå. Alt er klart når dere kommer frem, så en liten tursekk med det mest nødvendige er det eneste du behøver tenke på.

Så enten om dere velger felles aktivitet, eller differensierer. En gruppe kan ta en rolig fjelltur, en annen kan dra på rafting. Så samles dere til en hyggelig felles lunch.

Er formålet med en gruppereise til Geiranger et kick off eller lagbygging? Eller er det en uformell blåtur som skal være litt nedpå? Da kan vi legge opp til faglig og sosialt gjennom blant annet joviale teambuilding aktiviteter

Norsk Fjordsenter – En guidet fottur i verdensarven

Er formålet med å legge årets firmatur i Norge av miljø og kulturelle hensyn kan vi anbefale en tur innom Norsk Fjordsenter. Her formidles verdensarven til Geirangerfjorden slik at man forstår hvor viktig det er å ta vare på kulturarv og kulturminner.

Om dere er en aktiv gruppe så er det absolutt verdt å legge opp til en tur til fots med Norsk Fjordsenter. Her får man kombinert fysisk aktivitet med spektakulær utsikt og kulturelle innslag.

Den neste trygge firmatur lager vi for deg!

Stort eller lite, på hjemmebane eller i form av en reise, en dag eller flere dager, kort eller langt. En gruppetur i Norge gir deg og ansatte det påfyllet som trengs. Len deg godt tilbake og la profesjonelle sette sammen aktiviteter som passer for dere.

Inspirasjon + + Ta kontakt