Tromsø

Firmatur til TromsøNordens spektakulære Paris!

En sjarmerende by som ligger ca 3-4 mil retning nord for selveste Polarsirkelen. En moderne by med kunst, arkitektur, gode restauranter, levende musikk og flere puber pr innbygger enn noen annen by i hele Norge.

Her finner vi alt fra verdens nordligste katedral med sin stilige arkitektur til et topp moderne universitet som samler alle ulike kulturer under et felles tak.

Ved å legge årets firmatur til Tromsø, vil dere kunne dra nytte av ressursene som over mange år er lagt ned for å motta internasjonale turister med høye krav til både opplevelser og servicenivå.

I Tromsø er de dyktige på å ta imot og guide turister gjennom en minneverdig opplevelse. I denne lands delen ser de frem til å ta imot gjester og ønsker å arrangere et best mulig opphold for dere.

Ta kontakt

Mat og mote i Tromsø

Byen, som har kallenavn som “Ishavsbyen” og “Nordens Paris” gir klare assosiasjoner til god mat, høy standard, ferske råvarer og et sentrum som syder av liv og et motebevisst publikum.

Dette stempelet har Tromsø lyst til å beholde, så dersom dere ønsker kan dere nyte og føle pulsen i Nordens Paris!

Helt siden de tidligere generasjoners sjøfolk besøkte fiskemarkeder i Spania, Frankrike og Italia har de tatt med seg inspirasjon hjem igjen til både matretter, krydder, stoffer og mote. I dag er byen et resultat av akkurat dette.

Stolte tradisjoner, store ambisjoner og høye ferdigheter som gjør at du kan få oppleve kulinariske og smakfulle matretter. Tilgangen på ferske råvarer, gjør at mange kokker søker et opphold i Tromsø og nivået på restaurantene er høyt.

Dersom dere ønsker en firmatur til Tromsø, ser vi frem til å formidle historien, de gode verdier som fins i denne landsdelen og gi deg en topp opplevelse.

Aktiviteter i Tromsø

Med sine 65 000 innbyggere og økende trykk fra turister er det mange aktiviteter å velge i. Nivået på guidene er veldig høyt, de er vant til å forholde seg til mange ulike nasjoner og kulturer.

Disse guidene er ekstremt opptatt av å formidle en levende historie til sine kunder og det gjelder både grupper og enkelt individer. Vårt tips er å legge neste firmatur til Tromsø.

Vi kan nevne alt fra hvalsafari til guidede toppturer, ski opplevelser og fiskekonkurranser. Her hjelper vi deg i prosessen slik at turens høydepunkt blir optimalt for hele gruppen!

Kultur og severdigheter

Denne lille Ishavsbyen kan by på flere severdigheter. Alt i fra fjellheisen som går opp til utkikkspunktet, med panoramautsikt over hele byen, til Ishavs kirken.

Vi har den kjente Arktisk-alpin botaniske hage, som er nevnt i BBC, The Guardian og Lonely Planet. Man kan besøke og se på helleristninger fra vikingetiden, dra på kunstmuseum og vitensenter.

Om du ønsker å oppleve kultur på din neste firmatur til Tromsø, garanterer vi kvalitet på guider som vi leier inn for å gi din gruppe minnerike opplevelser.

Levende musikk

Det Tromsø virkelig leverer på et høyt nivå, er et rikt kulturliv. Her finner vi teater, symfoniorkester og et hav av ulike festivaler gjennom hele året.

Er dere heldig, så kanskje det er en konsert som passer gruppen og man kan nyte god musikk kombinert med midnattssol eller nordlys på neste firmatur til Tromsø.

Storvågan

Muligens en av Nord-Norges eldste byer. Storvågan har i moderne tid vært kjent som et handelssted allerede fra 1800-tallet. Men arkeologiske funn kan dateres helt tilbake til 1100-tallet som et handelsmessig sentrum.

Her kan vi tilby overnatting i rorbu, god mat, dagsturer, havrafting og kajakk.

Naturfenomener som kan oppleves på firmatur til Tromsø

Nordlyset

Henningsvær er et av de mer kjente og svært populære reisemålene i Lofoten. Kun 30 minutter med buss fra Svolvær finner man altså dette lille sjarmerende tettstedet, Henningsvær. Dette er ikke bare Lofotens mest kjente fiskevær, men også en liten plass som har mye å by på av god mat og ikke minst mektige naturopplevelser.

Her anbefaler vi å bo i rorbu, og av aktiviteter anbefaler vi nordlystur, guidet sykkeltur, kajakk eller besøk på vikingmuseum.

Midnattssol

Tromsø har flere fenomener enn bare Nordlyset. Midnattssolen er et «catch» som turister hvalfarter fra hele Europa for å oppleve. Så det er ingen grunn til å sove bort sommernatten når man først besøker Tromsø!

På denne tiden har nemlig mange severdigheter og aktiviteter åpent hele natten. Det betyr at du kan få en opplevelse utenom det vanlige med aktiviteter som; hvalsafari, padle tur i kajakk, eller en moro teambuilding aktivitet. Ikke minst kan du nyte en konsert eller festival uten at mørket kommer sigende.

Faglig innhold

Kurs og konferanse

Med sine gode hotellfasiliteter, effektive flyforbindelser, høyt nivå på alt fra mat til aktiviteter og opplevelser, vil Tromsø levere utrolig bra når det kommer til kurs, konferanse og eventer.

Legg opp til litt egentid, slik at de som er med får oppleve byen og det den har å by på. Da tipper vi at dette vil bli en fulltreffer.

Faglig guide

Hvis dere ønsker, så har vi gode guider med ekspertise innenfor ulike fagfelt. På den måten kan dere legge den faglige delen ut av møterommet og kanskje i kombinasjon med en aktivitet?

Guider som er dedikerte mennesker vil gi ekstra påfyll til ditt interesse felt.

Vi er stolte over våre tidligere fornøyde kunder og det gleder oss når de sier at de ønsker seg tilbake gang på gang! Det blir en annen opplevelse å oppleve første hånds informasjon direkte, enn å rusle rundt på egen hånd.

Vi anbefaler på det sterkeste å leie inn en faglig guide på neste firmatur til Tromsø.

Den neste trygge firmatur lager vi for deg!

Stort eller lite, på hjemmebane eller i form av en reise, en dag eller flere dager, kort eller langt. En gruppetur i Norge gir deg og ansatte det påfyllet som trengs. Len deg godt tilbake og la profesjonelle sette sammen aktiviteter som passer for dere.

Inspirasjon + + Ta kontakt