Paris

Triumbuen

Firmatur til Paris, en metropol i Europa!

Oh-là-là Paris! Frankrikes hovedstad lokker til seg kulturelskere fra hele verden. Noen få stikkord er nok; Eiffeltårnet, Champs Elysées, Louvre, Montmartre, Bastillen, revolusjon, bohemen, stemningsfulle gater med historie og romantikk – Paris er en by som må oppleves og nytes. En perfekt metropol å legge kurs og konferanse for bedriften.

Elven Seinen deler Paris i to; venstrebredden og høyrebredden

Broene som binder byen sammen er praktfullt dekorert og opplyst med lamper når mørket senker seg over Frankrikes hovedstad. Et middagscruise på Seinen med levende fransk musikk lar deg oppleve Paris fra en annen vinkel mens den glassoverdekte båten duver sakte under broene og gjennom byen. Langs elvebreddene på begge sider er det et yrende folkeliv med gateartister, salgsboder og kunstnere.

Ta kontakt

Hvert hjørne av Paris har sin historie

Rive Gauche, venstrebredden, er kjent som det mest romantiske området i kjærlighetens by. Her finner vi også Latinerkvartalet, Sorbonne-universitetet, den berømte Boulevard Saint Germain de Prés og kirkegården Père Lachaise hvor berømtheter som Oscar Wilde, Edith Piaf og Jim Morrison ligger begravet.

Paris
Paris

På Rive Droite; høyrebredden, ligger Louvre, museet som bevarer en av verdens største kunstsamlinger i en av Paris´ flotteste bygninger

Fra Montmarte får du fantastisk utsikt over byen, og opplevelsene spenner fra roen i kirken Sacre Ceour til spektakulære show på Moulin Rouge. Den mest kjente boulevarden i Paris ligger på høyrebredden, den nesten 2 km lange Champs Elysées med sine teater, kaféer og luksuriøse butikker. I de seneste årene har Marais blitt en av de mest hippe og trendy delene av Paris. Her finner du en mengde vintagebutikker, lekre hoteller, kunstgallerier og ikke minst urbane og eksklusive restauranter,  barer og utesteder.

Vi elsker Paris, og skreddersyr gjerne din neste firmatur hit så du også kan falle for denne vakre byen.

Louvre Museum

Den neste trygge firmatur lager vi for deg!

Stort eller lite, på hjemmebane eller i form av en reise, en dag eller flere dager, kort eller langt. En gruppetur i Norge gir deg og ansatte det påfyllet som trengs. Len deg godt tilbake og la profesjonelle sette sammen aktiviteter som passer for dere.

Inspirasjon + + Ta kontakt