Åre

Firmatur til Åre! Afterski og god stemning!

Med over 100 bakker og 42 heiser byr Åre på masse skiopplevelser  bare 1,5 timer med bil fra Værnes flyplass. Heftig afterski, mange restauranter i toppsjikte og spennende shopping er noe.

Ta kontakt

Fra rolig skikjøring i Duved og Tegefjell til Åre by som pulserer og byr på skikjøring i verdensklasse

Med sine mange bakker, varierte terreng og moderene heissystemer finner du skandinavias beste skikjøring i Åre. Velpreparerte langrennsspor både i Duved, Bjørnen og Edsåsdalen gjør oppholdet i Åre komplett for skientusiaster. ÅreBjørnen passer bra for barnefamilier, og alt er tilrettelagt for at barn og nybegynnere skal bli trygg i bakkene.

Atmosfæren i Åre er internasjonal, og turister fra hele verden besøker den lille Jämtlandske fjellbyen

Du finner et uttall av gode restauranter i byen, og i bakkene kan du også hygge deg med god mat og noe leskende i glasset. Shopping i Åre er spennende, enten du vil fornye skigarderoben eller finne et passende antrekk for kvelden. Partyelskere vil garantert finne sine steder i Åre. Afterski med Patricks Combo på Fjellgården anbefales! Stemningen løftes i taket, og det trykket som skapes i trange lokaler midt i bakken er en opplevelse.

For de som ønsker mer enn bare skikjøring, kan Åre blant annet friste med scooter safari eller hundekjøring med kjentmann i flotte fjellpartier

Hvorfor ikke avslutte en lang og aktiv dag ute med et dampende boblebad med noe godt i glasset. Åre som destinasjon er meget profesjonelt bygget opp, noe som du som gjest vil føle. VM på ski- 2019 skal arrangeres i Åre, og nå er det bare kort tid til det braker løs! Du kommer aldri til å være i tvil om at destinasjonen Åre gleder seg til å være vertskap!

Etter mange år i Åre kjenner vi destinasjonen meget godt, og kan hjelpe deg å arrangere en firmatur eller julebord  helt etter dine ønsker. Vi hjelper deg med å finne det rette hotellet, ulike aktiviteter som passer for en gruppetur og anbefaler restauranter som passer perfekt.. Så kan dere bruke tiden på å nyte Åre oppholdet!

Stockholm har gode flyforbindelser og er en by som har alt!

SNØSCOOTER SAFARI

Opplev naturen!

Hvorfor ikke kjøre opp på fjellet med Snøscooter og ta lunchen til fjelles?

SKI & SNOWBOARD

Nordens svar på Alpene

Når man først er i Åre så bør man komme seg opp i bakkene. Vi sørger for at ski-kort kan hentes i resepsjonen

ZIP-LINE I ÅRE

Liker du at adrenalinet pumper?

Zip-line er en aktivitet for de som liker at adrenalinet pumper! En trygg øvelse som passer for alle

Den neste trygge firmatur lager vi for deg!

Stort eller lite, på hjemmebane eller i form av en reise, en dag eller flere dager, kort eller langt. En gruppetur i Norge gir deg og ansatte det påfyllet som trengs. Len deg godt tilbake og la profesjonelle sette sammen aktiviteter som passer for dere.

Inspirasjon + + Ta kontakt