Manchester

Firmatur til Manchester! Musikk, arrangementer og stolt fotballhistorie!

Legg årets firmatur til Manchester, Nordvest i England hvor dere finner byen som kalles «hovedstaden i nord».

Byen skilter stolt med sin rolle i den industrielle revolusjonen og sin status som verdens første industrielle by. Byen i nord er hjemstedet til intet mindre enn to veldig bra og dekorerte Premier League-lag.

Ta kontakt

Manchester er en av de mest mangfoldige byene i England. Dette vises tydelig i byens arkitektur, gastronomi, kultur og underholdningstilbud.

Byen er et veldig bra møtested for utallige nasjonaliteter og kulturer.

Byen Manchester

En firmatur til Manchester gir mange spennende inntrykk. Dere får opplevd musikk, fotball og godt øl. Alt dette står på sjekklista over opplevelser man vil ha på en slik tur.

På firmatur til Manchester må man utforske byens rike industrielle arv, som er synlig i dens imponerende viktorianske bygninger og historiske kanaler. Denne byen er ikke bare hjemsted for verdensberømte fotballklubber, men også et sentrum for musikalsk innovasjon og et blomstrende teatermiljø.

Byen som kan skryte over å være stedet hvor det første atomet ble splittet, er også byen som har produsert store musikkhelter som Oasis, The Smiths og Joy Division.

Når det gjelder mat og drikke, er Manchester et paradis for matelskere, med et utall av internasjonale restauranter og lokale puber som tilbyr autentiske smaker og hjemmebrygget øl. På firmatur til Manchester vil bedriften også få muligheten til å bygge nettverk.

Musikkhistorie

Byen har en stolt musikkhistorie og stiller sterkt i dag med en mengde store arenaer, liveklubber og andre musikalske arrangement.

På firmatur til Manchester kan man oppleve en eller annen form for musikk på nært hold hele døgnet.

Manchester’s historie kan dateres tilbake til romertiden, men startet for alvor sin økonomiske vekst på 1800- og 1900-tallet under den industrielle revolusjonen.

Byen var en sentral del av tekstilindustrien som vokste frem i området. For å få en idé om hvor stor Manchester’s makt og rikdom var på den tiden, tar man turen til rådhuset.

Arkitektur

Byens varierende arkitektur, er et sammensurium av spennende og vakre byggverk. Alt fra viktoriansk til det helt moderne, noe som gjør en spasertur rundt i sentrum til en opplevelse i seg selv.

Chinatown

I Manchester finner man koblinger til Englands fortid som kolonimakt. Mellom gotiske byggverk, dukker plutselig Europas største Chinatown frem.

Med pagoder, lyslykter og skilting på kinesisk, føles det nesten ut som man har kommet til en by i Asia, ikke til en av Englands største byer.

Luften dufter av asiatiske krydder og her finner man blant annet asiatiske smaker fra Kina, Vietnam, Japan og Korea.

Manchester har mye å by på og er et mekka for spennende smaker. Her får du matopplevelser med røtter i fra hele verden.

Vil man oppleve britenes nasjonalrett, curry, tar man turen ned «The Curry Mile». Her finner du en gate med curryrestauranter på begge sider.

Vil man prøve mer britisk, finnes det en mengde britiske puber og restauranter spredt ut over hele byen.

Bryggerier

Mange av pubene serverer lokalprodusert håndverks øl, så her burde man absolutt spørre om den lokale spesialiteten når man bestiller.

I dag er Manchester mest kjent som hjembyen til Manchester United og Manchester City, to av de største og rikeste fotballklubbene i England.

Når Manchester United spiller hjemmekamp, valfarter fotballentusiaster fra hele verden til Old Trafford.

Det er ikke å komme utenom, at på en firmatur til Manchester så bør man oppleve denne magiske stemningen rundt fotballkamp. Det er noe eget og unikt, om man liker fotball eller ikke.

Old Trafford

Tribunen er i tillegg åpen for besøkende når det ikke spilles kamper, så man kan ta turen hit både med og uten billett.

Den neste trygge firmatur lager vi for deg!

Stort eller lite, på hjemmebane eller i form av en reise, en dag eller flere dager, kort eller langt. En gruppetur i Norge gir deg og ansatte det påfyllet som trengs. Len deg godt tilbake og la profesjonelle sette sammen aktiviteter som passer for dere.

Inspirasjon + + Ta kontakt