Brussel

Firmatur til Brussel, En by med hele tre språk!

I en by delt av tre språk, fem regjeringer, og med en kongefamilie som holder det hele sammen, finner man noen av verdens beste smaksopplevelser. Brussel er Belgias hovedstad og regnes også som den Europeiske Unions hovedstad.

Mellom dresskledde diplomater og fasjonable belgiere kan man nesten bli litt overveldet

Med et yrende folkeliv mot et bakteppe som dratt ut av en film fra middelalderen, er det lett og skjønne at dette er byen med noe for enhver smak.

Dersom Belgia er synonymt med sjokolade og øl, så er i alle fall Brussel det. Tradisjonene for ølbrygging og produksjon av sjokolade er eldgamle, men absolutt like levende tradisjoner i Brussel i dag.

Ta kontakt

På en firmatur til Brussel må man være med på et bryggeribesøk for å lære om den tradisjonelle ølbryggerkunsten

Med smaker fra syrlig til søtt, gjerne noe med kirsebær, finner man en øl man liker. Er ikke øl veien å gå, så kanskje sjokolade er noe som treffer blink. I Brussel finner man utallige sjokoladeprodusenter, hvor mange tilbyr gruppeturer i produksjonslokalene. Hos enkelte kan man også være med og lage sin egen sjokolade. Den perfekte gave; belgiske sjokoladepraliner laget i Brussel av deg selv.

De kulinariske opplevelsene i Brussel er mye mer enn bare sjokolade og øl

Denne internasjonale millionbyen har den absolutt største tettheten av Michelin-restauranter i hele verden. En firmatur til Brussel garanterer god mat. I kombinasjon med det lave prisnivået i byen, er det en utmerket anledning til å prøve seg som gourmand.

Vil man heller ha noe lett, kan man stoppe ved en av byens mange Frikots for å få en porsjon frites. Belgierne og franskmennene er i en evig kamp om hvem som var den egentlige oppfinneren av pommes frites. Dersom du vil prøve den belgiske versjonen, husk å få den med Andalouse, lokalbefolkningens favorittilbehør.

Dersom man fortsatt vil ha noe søtt etter all sjokolade, Michelin-mat og frites, må man nesten prøve en ekte belgisk vaffel. Disse selges fra små kafeer og gateboder i hele Brussel. Prøv den med melis, sirup, karamell, eller kanskje banan? Det kan ikke slå feil. Under en firmatur til Brussel er dette et obligatorisk stopp i programmet!

Rallykjøring – Et adrenalinfylt eventyr på firmatur til Brussel

Når man tenker på en firmatur til Brussel, tenker man kanskje først og fremst på byens rike historie og kulturelle skatter. Men for de som søker en spennende og annerledes teambyggingsaktivitet, tilbyr Brussel også en adrenalinfylt opplevelse: rallykjøring.

I utkanten av denne pulserende byen, kan teamet ditt sette ferdighetene på prøve og få et rush av hastighet og spenning. Under veiledning av erfarne instruktører, vil dere lære grunnleggende rallyteknikker og deretter kjøre på spesialdesignede baner. Dette er en utmerket måte å bygge teamånd på, da kolleger oppmuntrer og heier på hverandre. En firmatur til Brussel er ikke bare en mulighet til å oppleve byens skjønnhet og kultur, men også til å utforske grenser og styrke samarbeidet på en morsom og dynamisk måte.

Brussel har en lang og stolt historie, og har vært i konstant forandring siden 900-tallet

Dette gjenspeiles i den spennende arkitekturen rundt omkring i hele byen. For de som er over gjennomsnittet glad i arkitektur, er det sagt at noen av Europas vakreste art deco og art nouveau bygninger er å finne nettopp her. Ta føttene fatt og spaser mellom disse storslåtte byggverkene. På Grand Place, eller Grote Markt, kan man speide opp på over 300 år gamle byggverk, og nesten føle historien de representerer.

Når man vandrer rundt i byen merker man raskt at mote er viktig for lokalbefolkningen. De utallige motebutikkene som preger bybildet er første hint. Vil man finne noe ekstra spennende, kan man besøke loppemarkedet som holdes hver morgen. Under en firmatur til Brussel vil man finne antikviteter eller designerklær, uten å tømme lommeboka.

En by av kontraster

På firmatur til Brussel blir man møtt av en by som konstant overrasker. Brussel, med sin blanding av gotisk grandiositet og moderne arkitektur, representerer et krysningspunkt av europeisk historie og fremtid. Byens gater er en labyrint av historiske vidundere og moderne underverker. Fra de imponerende bygningene rundt Grand Place til de trendy kunstgalleriene i Dansaert, tilbyr Brussel en kaleidoskopisk reise gjennom tider og stiler.

En firmatur til Brussel er også en reise gjennom smaksløkene. Byen er kjent for sin utsøkte sjokolade og verdenskjente øl, men det er i de små, lokale bistroene og markeder at man virkelig kan oppleve byens kulinariske sjel. En spasertur gjennom de sjarmerende gatene i Sablon eller en tur til det pulserende Flagey-markedet gir en autentisk smak av byens mangfoldige og rike kultur.

Visste du at Brussel er kjent for å ha mer enn 800 ølsorter? Byens ølkultur er dypt forankret og reflekterer en lidenskap for håndverket som er vanskelig å finne andre steder. Og når det gjelder kunst, er Brussel fødestedet til tegneseriekunsten, med berømte figurer som Tintin og Smurfene som stammer herfra.

Byens gater og bygninger er dekorert med fargerike veggmalerier av disse ikoniske tegneseriefigurene, som gir en unik og leken atmosfære. Brussel er også hjemmet til Atomium, et imponerende byggverk formet som et jernatom forstørret 165 milliarder ganger, og symboliserer byens kreative og nyskapende ånd. En firmatur til Brussel er både unik og lærerik.

Disse sjarmerende detaljene skaper en bakgrunn for eventyr og oppdagelser på hvert hjørne, og gjør byen til en destinasjon som konstant overrasker, vi kan trygt anbefale en firmatur til Brussel! Ta kontakt med oss i Signaturreise og vi hjelper deg!

Brussel er ikke bare en destinasjon, det er en opplevelse. En by hvor hvert hjørne skjuler en historie, hvert torg en annen tidsepoke. På en firmatur til Brussel får teamet ditt muligheten til å fordype seg i en verden av kontraster, oppdage nye perspektiver, og styrke samholdet gjennom felles oppdagelser og eventyr.

Er Brussel neste destinasjon for din firmatur? Vi står klare til å hjelpe deg med å skape en skreddersydd og minneverdig reiseopplevelse. Ta kontakt med oss for mere informasjon!

Ta kontakt med Emma for en hyggelig prat om denne reisen.

Den neste trygge firmatur lager vi for deg!

Stort eller lite, på hjemmebane eller i form av en reise, en dag eller flere dager, kort eller langt. En gruppetur i Norge gir deg og ansatte det påfyllet som trengs. Len deg godt tilbake og la profesjonelle sette sammen aktiviteter som passer for dere.

Inspirasjon + + Ta kontakt