Marseille

Firmatur til Marseille! En kulturell skatt ved Den franske riviera!

Marseille er Frankrikes eldste by og den største havnebyen i landet. Her kan man nyte solfylte dager med et glass fransk vin eller pastis ved en uterestaurant, eller på en solseng på en av de mange fine strendene som finnes.

Ta kontakt

Det har vært mange oppfatninger av denne byen, men mye har endret seg og den faller svært i smak hos oss

De koselige gatene langs den gamle bydelen består av brostein og bratte gater, og selv om det er en stor by er det lett å komme seg rundt til fots. Det naturlige midtpunktet i byen er havnen Vieux Port, hvor man videre kan spasere til den trivelige gaten Le Panier. Her kan man rusle rundt i en svært hyggelig atmosfære og få et historisk tilbakeblikk på hvordan byen en gang var.

På firmatur til Marseille vil dere oppdage at byens fornyelse også strekker seg til dens kulinariske scene. Med sin beliggenhet ved Middelhavet byr Marseille på fantastiske sjømatretter, inkludert den berømte bouillabaisse. Kunst- og kulturliv blomstrer her, med innovative gallerier og museer som Mucem, som tilfører en moderne tvist til byens rike historie. Marseille er en by som kontinuerlig overrasker og gleder, og kombinerer historisk sjarm med en ny vri, noe som gjør den ideell for en inspirerende og minneverdig firmatur.

Går man videre til Quai de Port, finner man mange spisesteder hvor man kan sitte og nyte god mat og vin, mens man titter på de historiske byggene

De er kjent for fiskesuppen, bouillabaisse, som er en delikatesse fra Marseille. Det franske kjøkken er kjent for å være et av verdens beste, og på firmatur til Marseille, kan man nyte franske spesialiteter som gåselever og froskelår. Du finner også alt av annen mat du måtte ønske. Vinen er de også svært kjent for. Her finner du et stort utvalg av Provence-roséviner og hvitviner, som gjenspeiler regionens rike vintradisjoner. Hvorfor ikke oppleve en unik vinsmaking mens man er på firmatur til Marseille?

Kystbyen har mange strender og badeplasser, hvor man kan nyte sol nesten året rundt

En halvtimes båttur unna finner man festningen, Châteu d’If, som ligger på klippeøya If. Dette har tidligere vært et statsfengsel, hvor både prinser, opprørere og revolusjonære har sittet inne. Marseille har strender som ligger nært sentrum, hvor man kan slappe av på dagtid eller oppleve mer liv og røre på kveldstid. Det er nemlig et samlingssted for de lokale, hvor de kommer for å nyte sommerkvelden. Hvis en ønsker mer aktivitet kan man gå tur eller klatre ved Calanques-klippene. Dette er et utrolig vakkert kyststed mellom Marseilles og Cassis, som trekker til seg alt fra spenstige turister til dykkere og vindsurfere. På firmatur til Marseille er det mye å finne på.

På firmatur til Marseille vil dere oppleve noe utenom det vanlige

Her kan sportslige aktiviteter kombineres med shopping og byliv, med noen stranddager hvis en ønsker det. De er kjent for sin fantastiske gastronomi, slik at en kan få noen av de beste restaurantopplevelsene på firmatur til Marseille.

Legg din neste firmatur til Marsielle, eventuelt ditt kurs eller konferanse. Du vil ikke bli skuffet. Denne solfylte plassen faller i smak hos de fleste og er en spennende og vakker by.

Ta kontakt med oss og vi skreddersyr et opplegg for deg etter budsjett og ønsker.

Opplev denne spennende havnebyen!

BÅTSAFARI

Opplev skjærgåden!

Det finnes utrolig mange gode badeplasser i og rundt Marseille. Vi anbefaler en charterbåt for en dagsutflukt

TEAMBUILDING I MARSEILLE

Aktiviteter for alle

Byen har svært mange aktiviteter både til lands og til vanns

AKTIVITETER

Klar for å utfordre de ansatte?

Hvorfor ikke utfordre bedriften med å lage et eget show? Tema aktiviteter slår aldri feil

Den neste trygge firmatur lager vi for deg!

Stort eller lite, på hjemmebane eller i form av en reise, en dag eller flere dager, kort eller langt. En gruppetur i Norge gir deg og ansatte det påfyllet som trengs. Len deg godt tilbake og la profesjonelle sette sammen aktiviteter som passer for dere.

Inspirasjon + + Ta kontakt