Barcelona

Firmatur til Barcelona! Eventyrlig arkitektur

På firmatur til Barcelona, Spanias nest største by; som er hovedstad for katalanerne, kan du utforske storbylivet med spennende restauranter og bra shopping. Et must er å beskue Gaudis eventyrlige arkitektur som er spredt gjennom byen, gå ned til strandpromenaden og nyte Middelhavets « sydenliv », eller gå på spennende fotballkamper.

Ta kontakt

Barcelona er en by å ta seg rundt i til fots

På ferden kan du se på alle de vakre bygningene, ta en kopp kaffe eller en sangria av cava på en av de mange fortauskaféene, se på folkelivet på Las Ramblas eller spasere langs den herlige strandpromenaden. Vil du se hovedattraksjonene, og samtidig få et overblikk over byen, anbefaler vi en guidet busstur.

«Vi anbefaler også å rusle gjennom de små og koselige gatene i Barri Gotic, middelalderstrøket»

Gi ditt team en uforglemmelig opplevelse ved å besøke Barcelonas kronjuvel, Sagrada Família. Denne basilikaen, et mesterverk av Antoni Gaudí, er en symfoni av arkitektonisk genialitet og kunstnerisk visjon. Med sine spirer som strekker seg mot himmelen og et interiør som lyser opp med farget lys, er Sagrada Família en inspirasjon for kreativitet og innovasjon. En firmatur til Barcelona vil gi varige minner og en følelse av å være en del av noe større enn en selv.

Barcelona er en fantastisk kunst- og kulturby

Arkitekten Antonio Gaudis byggverk er gjennomgående i hele Barcelona

Den uferdige kirken La Sagrada Familia, er Gaudis hovedverk og dette synet bør man få med seg på firmatur til Barcelona. I Parc Guell, som ligger på en høyde i bydelen El Carmel, kan du nyte en fantastisk utsikt over Barcelona, samtidig som du kan studere Gaudis mesterverk bestående av skulpturer og bygninger.

Pablo Picasso bodde en lang periode av livet sitt i Barcelona, og besøker du Museu Picasso, kan du se hans verk fra den tiden han bodde i byen. El Poble Espanyol er også verdt å få med seg, enten på den neste firmaturen eller gruppeturen til Barcelona. Det er et friluftsmuseum med masse aktiviteter som ble åpnet til verdensutstillingen i Barcelona i 1929.

«Besøk fornøyelsesparken på Tibidabofjellet, som er over 100 år gammel, og byr på utsikt over hele byen!»

Hva er vel et opphold og en firmatur til Barcelona uten minst ett godt tapas-måltid, små fristende retter som delikat serveres på bordet

Prøv det katalanske kjøkkenet; paella, chorizo og serranoskinke er for mange kjente retter og råvarer, som kommer herfra. Katalonia byr også på gode viner.

En opplevelse du bør få med deg, er Barcelona FC på hjemmebane

Camp Nou er Europas største fotballstadion, og med plass til nesten 100.000 tilskuere er det ikke vanskelig å forestille seg stemningen når hjemmepublikumet stemmer i med Cant del Barca til ære for laget i sitt hjerte. Her kan hver og en bli fotballinteressert ; i alle fall for en stakket stund

På en reise til denne byen vil du få oppleve flotte severdigheter, shopping og gastronomiske opplevelser i form av god mat og drikke.

Hvorfor ikke legge en kulinarisk vandring i kombinasjon med at dere utforsker byen når dere er på firmatur til Barcelona?

Dere vil få sett de mest kjente monumentene, besøke museum, FC Barcelona sin fotball stadion (og museum) Camp Nou og få en spektakulær utsikt over byen på et utsiktspunkt. Her ligger også en av våre mest anbefalte restauranter.

«Barcelona tiltrekker seg med sitt gode klima, vennlige befolkning og vakre strandlinjer, og står frem som en av Europas foretrukne byer for firmaturer. »

Dere kan velge å bo i høyden med flott utsikt, ved stranden eller sentralt på La Rambla. Her kan dere utforske spennende aktiviteter, nyte solen, mat og vin. Det finnes utallige restauranter som tilbyr alt fra det franske kjøkken til spanske spesialiteter som tapas, paella, gazpacho eller calamari.

Ønsker dere en fotball opplevelse på firmatur til Barcelona, så er det en av få byer i Europa man så og si har garanti på Champions League. Selv om stadion tar ca 100 000 mennesker, så lønner det seg å være tidlig ute for å sikre seg billetter. En annen mulighet er å oppleve en kamp mot Real Madrid, Atletico eller få med seg den god stemningen i Copa del rey.

Barcelona fascinerer med sin fantastiske middelhavsatmosfære!

VINGÅRDSBESØK

Nyt dagen blant vinrankene

Vi anbefaler selvfølgelig en guidet utflukt til vinområdet med vingårdbesøk, omvisning, prøvesmaking og en god lunch

BANEKJØRING I BARCELONA

Actionfylte aktiviteter

Det finnes utallige aktiviteter i Barcelona. Om dere ønsker en segwaytur, båttur, elsykkel eller en mer actionfylt aktivitet så kan vi tilrettelegge for det meste

OPPLEV DET SPANSKE KJØKKEN

Kulinariske opplevelser!

Når man er i Barcelona er det lett å gå seg vill blant alle restaurantene. Vi vet om de skjulte perlene hvor dere får en hyggelig kveld

Den neste trygge firmatur lager vi for deg!

Stort eller lite, på hjemmebane eller i form av en reise, en dag eller flere dager, kort eller langt. En gruppetur i Norge gir deg og ansatte det påfyllet som trengs. Len deg godt tilbake og la profesjonelle sette sammen aktiviteter som passer for dere.

Inspirasjon + + Ta kontakt