Matlagingskurs i Barcelona

Utforsk katalansk matkultur med våre matlagingskurs i Barcelona

Våre skreddersydde firmaturer i Barcelona gir deg muligheten til å oppleve den autentiske katalanske matkulturen. Bli med oss på en kulinarisk reise gjennom travle markeder, smaksrike ingredienser, og kunsten å lage deilige retter som kjennetegner denne fantastiske byen.

Ta kontakt

Barcelona er kjent for sin rike gastronomiske arv, hvor maten er hjertet av kulturen. Våre matlagingskurs gir deg muligheten til å lære av lidenskapelige kokker som tar deg med til lokale markeder som La Boqueria, en labyrint av ferske råvarer og krydder som er essensielle i katalansk matlaging.

Under kurset får du en dypere forståelse av kulturelle og historiske elementer som har formet katalansk mat. Du lærer å lage ikoniske retter som paella og tapas med ferske ingredienser og autentiske oppskrifter. Tenk deg å kunne tilberede deilige patatas bravas, gazpacho, eller gambas al ajillo!

Det sosiale aspektet av kurset gir deg sjansen til å bygge bånd med kolleger mens dere samarbeider om å forberede måltider. Etter timer med forberedelser og kokkelering, vil du nyte et deilig måltid du har laget selv, akkompagnert av musserende viner som cava.

Disse matlagingskursene gir deg en livslang ferdighet som du kan ta med deg hvor som helst i verden. Du vil forlate kurset med en dypere forståelse av Katalansk matkultur og minner fra en uforglemmelig reise gjennom smaker og aromaer.

Hvis du drømmer om å utforske Barcelona på en unik måte, bør du vurdere å delta på en matlagingskurs. Det er en opplevelse som gir deg en dypere forbindelse til byen, dens folk og dens kulinariske skatter. Kom og bli inspirert av den fantastiske verdenen av katalansk matlaging i hjertet av Barcelona.

Ta kontakt med Guro for en hyggelig prat om denne reisen.

Den neste trygge firmatur lager vi for deg!

Stort eller lite, på hjemmebane eller i form av en reise, en dag eller flere dager, kort eller langt. En gruppetur i Norge gir deg og ansatte det påfyllet som trengs. Len deg godt tilbake og la profesjonelle sette sammen aktiviteter som passer for dere.

Inspirasjon + + Ta kontakt