Lofoten

Firmatur til Lofoten, et eksotisk reisemål!

Lofoten har i løpet av de siste tiårene blitt kjent som en av de flotteste og mest populære reisemålene.

Både for nordmenn, sør-europeere og de som kommer enda mer langveis fra. Bilder og videoer på sosiale media av fantastiske fjorder, rorbuer og ruvende fjell deles med hele verden og har skapt et internasjonalt reisemål.

Kjent for fiske, urørt og eksotisk natur og ikke minst de majestetiske fjell og dype fjorder. Men Lofoten kan by på mer enn bare natur:

Ta kontakt

Lofoten overnatting

På firmatur til Lofoten, så er det spesielt en boform vi ønsker oss; rorbuer! De genuine rorbuene som har en lang historie, men som nå er renovert og tilpasset våre behov. Vi samarbeider med lokale folk som leverer topp kvalitet på alle våre destinasjoner.

Aktiviteter i Lofoten

Et mangfold av aktiviteter å velge i mellom på firmatur til Lofoten; stå på alpint om vinteren, padle om sommeren, bli med på fiskebåt og ha fiskekonkurranse, dra på havørnsafari i RIB, sykle, eller bade i det krystallklare vannet på en av de mange hvite strendene. Eller hva med nordlyssafari på hesteryggen?

Lofotr Vikingmuseum

De som er interessert i historie kan besøke Lofotr Vikingmuseum og reise tilbake i en tid hvor vikinghøvdinger regjerte. På Borg har det vært arkeologiske utgravninger og funnet rester etter det største huset på Norsk jord fra vikingetiden. I dag fungerer dette som et levende museum.

Lofoten kulturhus

Her er det jevnt med besøk fra Norges kjente foredragsholdere, musikere og komikere. Det er teaterforestillinger og det vises filmer. Så det er ingen tvil om at Lofoten kulturhus er stedets storstue når det kommer til kulturformidling.

På firmatur til Lofoten kan det være verdt å se om det er noe spennende på programmet. Om det ikke er det, så kan vi skreddersy en opplevelse til dere om ønskelig. Så hvorfor ikke overraske bedriften med et moro stand-up show?

Lofoten fiskerestaurant

En av de mer kjente restaurantene på stedet. Her kan du nyte kortreist sjømat mat med noe godt i glasset.

Bærekraft

I takt med økende turisme og besøkende er Lofoten et bærekraftig reisemål. Det er et kvalitetsmerke som går hånd i hanske når det kommer til å ta vare på natur, miljø, kultur og ikke minst sosiale verdier. Et godt eksempel på en bærekraftig bedrift er for eksempel Lofoten gårdsysteri

Noen av våre destinasjoner for en gruppereise til Lofoten

Fra ytterst i Lofoten og Ballstad til Kabelvåg og Henningsvær. Listen er lang. Her har vi satt sammen en kort liste av destinasjoner vi kan anbefale for en firmatur til Lofoten:

Storvågan

Muligens en av Nord-Norges eldste byer. Storvågan har i moderne tid vært kjent som et handelssted allerede fra 1800-tallet. Men arkeologiske funn kan dateres helt tilbake til 1100-tallet som et handelsmessig sentrum.

Her kan vi tilby overnatting i rorbu, god mat, dagsturer, havrafting og kajakk.

Henningsvær

Henningsvær er et av de mer kjente og svært populære reisemålene i Lofoten. Kun 30 minutter med buss fra Svolvær finner man altså dette lille sjarmerende tettstedet, Henningsvær. Dette er ikke bare Lofotens mest kjente fiskevær, men også en liten plass som har mye å by på av god mat og ikke minst mektige naturopplevelser.

Her anbefaler vi å bo i rorbu, og av aktiviteter anbefaler vi nordlystur, guidet sykkeltur, kajakk eller besøk på vikingmuseum.

Reine

Er en av Nord Norges vakreste destinasjoner med sin svært flotte beliggenhet for seg selv, med plassering ut mot ishavet ved inngangen til Reinfjord. Her går handelshistorien tilbake til tidlig 1700-tall. I dag har det sjarmerende lille tettstedet et levende fiskevær, og i bakgrunnen ruver de majestetiske Lofotfjellene.

Ved en firmatur til Lofoten og Reine er vår anbefaling å bo på rorbuer med god lokal mat og aktiviteter som fotturer, guidet kajakktur, havrafting med mere.

Den neste trygge firmatur lager vi for deg!

Stort eller lite, på hjemmebane eller i form av en reise, en dag eller flere dager, kort eller langt. En gruppetur i Norge gir deg og ansatte det påfyllet som trengs. Len deg godt tilbake og la profesjonelle sette sammen aktiviteter som passer for dere.

Inspirasjon + + Ta kontakt