Rotterdam

Firmatur til Rotterdam! Lett å bli glad i!

Den lille metropolen Rotterdam overrasker med sitt utvalg av aktiviteter og opplevelser. Her kan du finne alt fra fartsfylt spenning, til rolige og avslappende stunder.

Ta kontakt

Rotterdam er en drømmedestinasjon for firmaturer og gruppeopplevelser. Mat, drikke, aktiviteter og kultur, her finner du noe for enhver smak.

Hva med en City Quest? Her får man lære byen å kjenne gjennom å utføre en rekke oppdrag som fører deg rundt i metropolen. Eller kanskje man heller vil oppleve byen på en mer spektakulær måte, gjennom en guidet gruppetur med en av byens amfibiebusser. Disse knallgule bussene kjører like godt på vann som på land.

Rotterdam er en unik havneby

Naturlig nok kan man finne aktiviteter både over, under og på vannet. I denne byen kjeder man seg aldri. Fra raske ribbturer for de som liker fart og spenning, til elvepadling for de som liker å oppleve naturen litt nærmere og roligere.

Byen er best kjent som den største havnen i Europa, men letter man litt på sløret, kan man oppdage utrolig mye mer. Rotterdam har siden 50-tallet vært i konstant forandring. Tar man turen til toppen av utsiktspunktet Euromast, vil man kunne nyte det spektakulære synet av arkitekturbyen som deles i to av elven Nieuwe Maas.

En kulinarisk opplevelse

Nederland er kanskje ikke mest kjent for sine kulinariske opplevelser, men på grunn av sin status som havnebyen i Europa, samt Nederlands fortid som kolonimakt, har mattradisjonen i Rotterdam blitt påvirket av utallige nasjoner og kulturer. Her kan man få alt fra fransk fine dining på Michelin-nivå, til indonesisk tapas på et gatehjørne. Matopplevelsene lar ikke vente på seg.

De Markthal

Vil man ha en autentisk matopplevelse kan man ta turen til De Markthal, en innendørs mathall med over hundre små matboder som setter søkelys på kortreist, lokal kvalitetsmat. Her finner man også en rekke restauranter og butikker. Hallen i seg selv er verdt turen, i sin lett gjenkjennelige hesteskoform. Med takmaleriet «Overflødighetshornet», blir De Markthal omtalt som Nederlands versjon av det Sixtinske Kapell.

Den neste trygge firmatur lager vi for deg!

Stort eller lite, på hjemmebane eller i form av en reise, en dag eller flere dager, kort eller langt. En gruppetur i Norge gir deg og ansatte det påfyllet som trengs. Len deg godt tilbake og la profesjonelle sette sammen aktiviteter som passer for dere.

Inspirasjon + + Ta kontakt