Jubileum

Jubileum

Et firmajubileum er en spesiell begivenhet som markerer at en bedrift har eksistert i en viss periode, som for eksempel 10, 25 eller 50 år. Det kan være mange måter å markere et firmajubileum på, avhengig av bedriftens størrelse og kultur.

Ta kontakt

Fest:

En fest er en god måte å feire et firmajubileum på, og det kan være lurt å invitere ansatte, kunder, samarbeidspartnere og andre interessenter. Det kan være lurt å planlegge ulike typer aktiviteter og underholdning for å skape en hyggelig atmosfære.

Jubileumstale:

En jubileumstale er en tale som markerer et firmajubileum og som gir mulighet til å se tilbake på bedriftens historie og fremtidige planer. Det kan være lurt å invitere en kjent person til å holde talen, som for eksempel en politiker, en kjendis eller en kjent fagperson.

Firmaarrangement:

Et firmaarrangement er en begivenhet som markerer et firmajubileum og som gir mulighet til å knytte kontakter og bygge relasjoner. Det kan være lurt å planlegge ulike typer aktiviteter, som for eksempel foredrag, workshops eller teambuilding-aktiviteter.

Gave til ansatte:

Det kan være lurt å overraske ansatte med en gave i anledning et firmajubileum, som for eksempel en bonus, en gavekurv eller et firmapensjonistmedlemskap. Det kan være en god måte å vise takknemlighet og å bidra til å skape en god arbeidsmiljø.

Firma jubileum i Norge eller utenlands?

Det er opp til den enkelte bedrift å bestemme om et firmajubileum skal feires i Norge eller i utlandet. Det kan være lurt å vurdere ulike faktorer når man skal bestemme hvor et firmajubileum skal feires.

Her er noen eksempler på faktorer som kan være lurt å vurdere:

Budsjett:

Det kan være lurt å vurdere hva som passer best for bedriftens budsjett, da det kan være dyrere å feire et firmajubileum i utlandet enn i Norge.

Deltakere:

Det kan være lurt å vurdere hvem som skal delta på jubileet, da det kan være enklere for ansatte og andre interessenter å delta på et jubileum i Norge enn i utlandet.

Formål og mål:

Det kan være lurt å vurdere hva formålet og målene for jubileet er, da det kan være lettere å oppnå disse målene hvis jubileet holdes i Norge eller i utlandet.

Kultur og skikk:

Det kan være lurt å vurdere hvilke kulturelle og sosiale skikker som gjelder på jubileet, da det kan være lurt å tilpasse seg disse skikkene hvis jubileet holdes i utlandet.

Jubileum skal være en belønningstur for ansatte

En belønningstur er en reise som bedrifter gir til ansatte som en form for belønning for god innsats eller som en måte å skape et godt arbeidsmiljø. Belønningsturer kan være en god måte å vise takknemlighet til ansatte og å bidra til å øke motivasjonen og lojaliteten deres.

Det finnes mange forskjellige typer belønningsturer, og det kan være lurt å vurdere hva som passer best for bedriften og de ansatte. Her er noen eksempler på belønningsturer:

Firmatur:

En firmatur er en reise som gir ansatte mulighet til å slappe av og koble av etter en travel periode. Det kan være lurt å vurdere hva som kan passe best for de ansatte, som for eksempel en storby tur eller kanskje en tur med roligere tempo.

Aktivitetstur:

En aktivitetstur er en reise som gir ansatte mulighet til å prøve ut nye aktiviteter og å utfordre seg selv. Det kan være lurt å vurdere hva som passer best for de ansatte, som for eksempel fotturer, sykkelturer eller vannsport.

Feiring for ansatte:

En feiring for de ansatte kan være en reise som bedriften gir til ansatte for å feire en spesiell begivenhet eller for å skape et godt arbeidsmiljø. Firmafestturer kan være en god måte å vise takknemlighet til ansatte og å bidra til å øke motivasjonen og lojaliteten deres.

Skap en jubileumstur med god stemning

Det er viktig å ha god stemning på en firmatur, da dette kan bidra til å skape et godt arbeidsmiljø og å øke motivasjonen og lojaliteten til ansatte. Det kan være mange faktorer som påvirker stemningen på en firmatur, og det kan være lurt å vurdere hva som kan gjøres for å skape en god stemning.

Her er noen eksempler på ting som kan bidra til å skape god stemning på en firmatur:

Velge en passende destinasjon:

Det kan være lurt å velge en destinasjon som passer for de ansatte, slik at alle føler seg inkludert og at turen blir morsom for alle.

Planlegge ulike aktiviteter: Det kan være lurt å planlegge ulike aktiviteter som passer for de ansatte, slik at alle får mulighet til å delta og å ha det gøy.

Sørg for god mat og drikke

God mat og drikke kan bidra til å skape god stemning på en firmatur, da dette gir mulighet for å knytte kontakter på en uformell måte og å slappe av etter en dag med aktiviteter. Det kan være mange ulike typer mat og drikke som passer for en firmatur, avhengig av destinasjonen og hva som passer for de ansatte.

Her er noen eksempler på mat og drikke som kan være gode å ha på en firmatur:

Middag:

En middag er en god måte å samle ansatte og å knytte kontakter på en uformell måte. Det kan være lurt å velge en restaurant som passer for de ansatte, slik at alle føler seg inkludert og at maten blir morsom for alle.

Lunsj:

En lunsj er en god måte å samle ansatte og å knytte kontakter på en uformell måte. Det kan være lurt å velge en restaurant som passer for de ansatte, slik at alle føler seg inkludert og at maten blir morsom for alle.

Fingermat:

Fingermat er mat som er enkel å spise med hendene, som for eksempel pølser, kjøttpålegg, chips og oliven. Fingermat kan være en god måte å skape en uformell atmosfære på en firmatur.

Drikke:

Det kan være lurt å ha ulike typer drikke tilgjengelig, som for eksempel vann, brus, øl og vin. Det kan være lurt å vurdere hva som passer best for de ansatte og å tilpasse seg eventuelle allergier og dietter.

Ta kontakt med Guro for en hyggelig prat om denne reisen.

Den neste trygge firmatur lager vi for deg!

Stort eller lite, på hjemmebane eller i form av en reise, en dag eller flere dager, kort eller langt. En gruppetur i Norge gir deg og ansatte det påfyllet som trengs. Len deg godt tilbake og la profesjonelle sette sammen aktiviteter som passer for dere.

Inspirasjon + + Ta kontakt